Şimdi Ara

spd pedal ve ayakkabıdan anlayanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yol bisikletinde kullanımı kolay öyle çabuk kirlenip eskimeyecek karbon falan olmayan spd pedal ve ayakkabı önerebilirmisiniz mtb için olanlardan değil yalnız



  • spd olayını ben çözemedim.

    şimdi normal ayakkabı ile hiç kullanılmıyormu bu spd pedallar

    bu spd pedallar spd ayakkabı harici hiç mi kullanılmıyor. bisikleti aldı binmek istedi diyelim biri binemeyecek yani. yada spd ayakkabı patladı çatladı başka ayakkabı ile kullanamayız öyle anladığım kadarıyla.
  • Ayakkabının altında görmüş olduğun aparat ve vidalar ayrıca satılıyor. Aparatı alıp kullanmadığın yada daha ucuz bir spor ayakkabısının altını delerek de kullanabilirsin. Tabi bu ayakkabılar bisiklet için özel olarak dizayn edildiğinden aynı performansı alamayabilirsin.
  • Kalleri herhangi bir ayakkabinin altina takamazsiniz. Kilitli pedal uyumlu ayakkabilarin tabani vibram gibi sert kaucuk malzeme ya da karbon gibi malzemelerden uretilir ve vida karsiliklarina da yine tutunabilecegi bir karsilik bulunur. Bosuna ayakkabinizi delip husrana ugramayin .


    Kilitli pedallarin yuzeyi platform pedallar gibi olmadigindan herhangi bir ayakkabiyla kullanmaniz risklidir kayip dusebilirsiniz. Bu tip ihtiyaclar icin bir yonu platform diger yuzu kilitlenebilir pedallar ya da sonradan takabileceginiz platformlar bulunur.
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Normal ayakkabı ile kullanman için platform alman lazım. 20 lira civarında oluyor. Ama spdye geçince normal ayakkabı ile kullanmak istemeyeceksin zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.