Şimdi Ara

WWE 2K15 için TV Reklamı Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      2K Sports ekibi tarafından karşımıza çıkacak olan ikinci WWE oyunu, WWE 2K15 için TV reklamı yayınlandı. Aşağıdan ulaşabileceğiniz videoda, ünlü güreşçilerin normalde nasıl oldukları ve ringlerde neye dönüştükleri gösterilmiş. Eğer oyunu bekleyenlerdenseniz, video hoşunuza gidecektir.




  • PC platformu hakkında herhangi yeni bir bilgi geldi mi?
  • Tekken 7 ve bu oyun keşke pc'ye gelse...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    PC platformu hakkında herhangi yeni bir bilgi geldi mi?

    2015 başlarında çıkacakmış yazıyor çoğu yerde WWE Network resim hala duruyormuş

    WWE 2K15 için TV Reklamı Yayınlandı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: betadragon

    quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    PC platformu hakkında herhangi yeni bir bilgi geldi mi?

    2015 başlarında çıkacakmış yazıyor çoğu yerde WWE Network resim hala duruyormuş

    WWE 2K15 için TV Reklamı Yayınlandı


    2015 başları mı? Yok bebesinin şeyi yani 2016'da çıkarsalardı bari Bu arada oyunun kadrosunda Edge olmayacak diyorlar doğru mu bu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: betadragon<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: iamburak<br> <br> PC platformu hakkında herhangi yeni bir bilgi geldi mi?<br> </blockquote><br> 2015 başlarında çıkacakmış yazıyor çoğu yerde WWE Network resim hala duruyormuş<br> <br> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=98626164&url=http://d1c52h0dpjpdlc.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/09/wwe2k15-pc.jpg" target="_blank" data-href="http://d1c52h0dpjpdlc.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/09/wwe2k15-pc.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://d1c52h0dpjpdlc.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/09/wwe2k15-pc.jpg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table><br> </blockquote><br> 2015 başları mı? Yok bebesinin şeyi yani <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> 2016'da çıkarsalardı bari <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Bu arada oyunun kadrosunda Edge olmayacak diyorlar doğru mu bu?


    edge olmazsa oynanmaz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • hmm alırım bi dal

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mütevazı Üye

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: iamburak<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: betadragon<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: iamburak<br> <br> PC platformu hakkında herhangi yeni bir bilgi geldi mi?<br> </blockquote><br> 2015 başlarında çıkacakmış yazıyor çoğu yerde WWE Network resim hala duruyormuş<br> <br> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=98628190&url=http://d1c52h0dpjpdlc.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/09/wwe2k15-pc.jpg" target="_blank" data-href="http://d1c52h0dpjpdlc.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/09/wwe2k15-pc.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://d1c52h0dpjpdlc.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/09/wwe2k15-pc.jpg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0" height="240"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table><br> </blockquote><br> 2015 başları mı? Yok bebesinin şeyi yani <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> 2016'da çıkarsalardı bari <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Bu arada oyunun kadrosunda Edge olmayacak diyorlar doğru mu bu?</blockquote><br><br>edge olmazsa oynanmaz


    Güreşi bırakmış birini kolay kolay koymazlar ama illa ki edit mode üzerinde yapılması için move-set ini koyar. Jeff Hardy de yapmışlardı onu. Ayrıca geçen yıl Wrestlemania nın 30. etkinliği gerçekleştiği için öyle oldu, yoksa geçen yıl bile olmayabilirdi. Ne kadar söylenti olsa da gerçekleşirse şaşırmayacağım bir durum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.