Şimdi Ara

NBA 2K15 - Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstikrarlı başarısını sürdüren NBA 2K serisinin en yeni üyesini masaya yatırıyoruz.

• te?ekkürler
  • :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bsc nba 2k incelemesi yapmayı hiç becerememiştir. bakalım bu sefer nasıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki incelemenin bir kısmı korsan sürümden alındığı için düzeltilip tamamıyla aynı inceleme tekrar yayınlanmış. Yani kısacası yine aynı berbat inceleme.

• Basketbol tutkunu değilim ama şu videoyu izledikten sonra oyunu oynayasıma geldi.Bu arada oyunun eski nesildeki grafiklerine birde yeni nesildeki grafiklerine bakıyorum dağlar kadar fark var!
  • Şu arkadaş inceleme yapmasın lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Tekken 6 İnceleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seyrettim güzel inceleme olmuş teşekkürler

• 3 gün önce yayınlamıştınız o zaman izlemiştim sonradan kaldırdınız.

• Önceki de güzeldi bu da güzel. Futbolu bırakıp birzda baskete mi şans versek
  • Tunahan, anlamıyorsan bırak anlayan birisi yapsın ? Değinmen gereken şeylere değinmemişsin başına buyruk olmayan herşeye değinmişsin zaten 7.30'luk incelemenin 5 dk'sı menüler, müzikler ve eşyalar olmuş. Zaten bunların hepsi 2k14'ün, PS4 ve Xone sürümlerinde vardı oyunla uzaktan yakından alakan yok. Oyunun tüm kontrol ve fizik yapısı değişti. Onlıne altyapının tamamı değişti... hiçbirine değinmemişsin. ama sen bunlar hariç ''Forma Fiziği'ne müziğe menüdeki videoya takmışsın. Her incelemeyi sen yapacaksın diye bir şey yok şu oyundan anlayan birisi yapsın lütfen... Bu arada da seni kötülemek gibi bir niyetim yok. Sen ilk incelemeni yaptığında ilk tebrik edenlerden biriydim. Gitgide batırdın incelemelerini. Neyse yinede emeğine sağlık. Umarım geliştirirsin kendini.

• Reloaded sürümünü kaldırmışda yeniden koymuş videoyu :D Kullanıcının zekasıyla alay ediyorlar sanırım, BSC bu kadar düştü mü?

• Bu videodan anladığım kadarıyla BSC için kullanıcı yorumlarının hiç bir değeri yok. Biraz eleştirilere kulak verseler bu incelemeyi kaldırıp yeni ve daha ayrıntılı bir video koyarlardı. Korsan olduğu söylenen kısımları çıkarıp aynı videoyu tekrar koymuş editör arkadaş. Geçen sefer ne kadar kötü bir incelenme hazırladığını yazmıştım, aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim. Basketbol ile arasının olmadığı çok bariz, üstün körü anlatıp geçiyor hepsi bu. Videonun en bomba kısmıda sonu, 8,5 puan vermiş ve hepimize önermiş. 8,5 puanı neye göre verdiğin çok merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Only_PS

Bu videodan anladığım kadarıyla BSC için kullanıcı yorumlarının hiç bir değeri yok. Biraz eleştirilere kulak verseler bu incelemeyi kaldırıp yeni ve daha ayrıntılı bir video koyarlardı. Korsan olduğu söylenen kısımları çıkarıp aynı videoyu tekrar koymuş editör arkadaş. Geçen sefer ne kadar kötü bir incelenme hazırladığını yazmıştım, aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim. Basketbol ile arasının olmadığı çok bariz, üstün körü anlatıp geçiyor hepsi bu. Videonun en bomba kısmıda sonu, 8,5 puan vermiş ve hepimize önermiş. 8,5 puanı neye göre verdiğin çok merak ettim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only_PS

Bu videodan anladığım kadarıyla BSC için kullanıcı yorumlarının hiç bir değeri yok. Biraz eleştirilere kulak verseler bu incelemeyi kaldırıp yeni ve daha ayrıntılı bir video koyarlardı. Korsan olduğu söylenen kısımları çıkarıp aynı videoyu tekrar koymuş editör arkadaş. Geçen sefer ne kadar kötü bir incelenme hazırladığını yazmıştım, aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim. Basketbol ile arasının olmadığı çok bariz, üstün körü anlatıp geçiyor hepsi bu. Videonun en bomba kısmıda sonu, 8,5 puan vermiş ve hepimize önermiş. 8,5 puanı neye göre verdiğin çok merak ettim.

+1 /// Ya, BSC bizimle dalga geçiyor ya Tunahan BSC'yle dalga geçiyor. Ve anlamadığım nasıl ''Orijinal'' oyun konusunda küçük kardeşlerimize öğüt verebiliyorlar hayretler içerisindeyim. Sevgili Gökhan'da bu arkadaşın bu incelemelerine nasıl göz yumuyor o da muamma. Kimsenin işine çomak sokmak istemem ama. Şu arkadaşın ''İnceleme'' yapmasını öğrenmesi lazım. Tabii BSC'nin de son zamanlarda ki vurdum duymaz halleri gözden kaçmıyor Eskiden. Şurada, yazdığımız şeye cevap verirlerdi ve sebebini belirtirlerdi. Ne-Neden oldu diye. Şu an o da yok. Ve; ONLYPS, arkadaş, 8.5 oyunun dünya gelenindeki ortalama puanı. Drıve club incelemesi faciasından sonra laf işitmemek için bu puanı vermiş...

• Aaron Paul kullanıcısına yanıt
    Bu kadar insan eleştirdiğine göre ortada bir sorun var demektir ama BSC görmezden geliyor. basketbol oyunu diye küçümseyip tunahan sen buna yap birşeyler mi dediler ne yaptılar anlamadım. İnceleme kaldırıldığında eleştirilere kulak verdiler sandım ama alakası yok. Eski kalite kalmadı sitede, incelemelerin hepsi olmasada bir kısmı sürünüyor resmen. Oyunu inceleyen arkadaşların oyun hakkında tam bilgileri yok (bakınız driveclub). İncelemeyi yapacak kimse yok deme erdemini gösterselerdi keşke.
  • Merhaba,

Gelen bazı yorumlardan sonra bir konuya açıklık getirme gereği duyduk.

Oyunların orijinal versiyonları elimize geçmeden önce yabancı YouTube kanallarında çıkışından önce paylaşılan bazı oyuncu videolarını da arşivleyip oyun hakkında ki ilk görüşlerimizi oluşturmaktayız. Sonrasında orijinal sürüm ilgili yerler tarafından gönderilir gönderilmez detaylı incelemeye başlıyoruz.

İlk yayınlanan inceleme, içerisinde bu görüntülerden birini barındırdığı için tarafımızca kaldırıldı. Zaten elimizde orijinal oyun olmasa sizlere online modlar hakkında bilgi veremezdik.

Bir diğer hususa aslında çokta değinmek istemiyorum fakat şayet bir oyunun kurduysanız, sıkı takipçisiyseniz incelemelerde anlatılanlardan fazlasına da hakimsinizdir.

İnceleme hazırlarken konuya hakim olanlara olduğu kadar oyun hakkında hiç bilgi sahibi olmayanlara da hitap etmemiz gerekiyor. Sonuçta sloganımız "Oyun oynayan herkes için". Oturup inceleme izlemeye, satırlar dolusu yorumlar yapmaya vakti olanlar olduğu kadar bunlara vakit ayıramayacak yoğunlukta olan oyuncular da mevcut. O yüzden oyun incelerken herkesi düşünmek gerekiyor ve elbetteki herkesi aynı anda memnun etmek mümkün olmuyor.

Zaten oyuna dair anlatacak bir şey bırakmazsak bunun adı inceleme değil tam çözüm olur. İncelemelerimizin amacı güncel oyunları satın alma noktasında oyuncuların fikir sahibi olmasını sağlamaktır.

Tüm yapıcı eleştiriler için teşekkürler.

İyi seyirler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNKie...

bence gayet yerinde bir inceleme olmus tessekürler :)

• Az önce NTVspor'da reklamını gordum,güzel şeyler bunlar;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwiNKie... kullanıcısına yanıt
    Tunahan bey kusura bakmayın ama yaptığınız açıklama hiç tatmin edici olmadı. Neden derseniz, bilgi sahibi olmayan oyuncular için de inceleme yaptığınızı söylemişsiniz, bugüne kadar tüm bildiklerimi unutarak tekrar izledim videonuzu ve edindiğim kanaat; formalar güzel, menüler karışık, müzikler iyi, sunum hoş. başka... geri kalanı koca bir soru işareti. Videodaki oyun içi görüntüler 2 dakikayı geçmez. Objektif bir gözle video izlerseniz sizde birşeyleri eksik olduğunu anlarsınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.