Şimdi Ara

iphone 6 mı 6 plus mı? neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hangisini aldınız ve neden onu tercih ettiniZ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Almış olsam 6 alırdım plusda üst çercevenin rezalet görüntüsü var hiç beğenmedim ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tamamen sizin ne istediğinize, ne beklediğinize ve zevkinize bağlı..
    Ben ilk etapta plus diyordum fakat mağazaya gelip incelediğimde fazlasıyla büyük geldi cep telefonundan beklentim bu değildi iphone 6 incelediğimde bir cep telefonundan beklediğimin bu olduğu ve maksimum bu büyüklükte olması gerektiği kanaatıne vardım ve iphone 6 aldım belkide 5 inç olmuş olsaydı almayacaktım.

    Sorunuz biraz 16 gb mi , 64 gb mi alsam gibi bir soru olmuş.Zira ne amaçla kullandığına bağlı olarak ihtiyaclar değişir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 20 Ekim 2014; 14:15:08 >
  • ben plus istiyordum ancak iphone 6 aldım memnunum iphone 5'ten geçiş yaptım kullanımı kolay ebatları bence tabi çok ideal. 6 plus kullananlar da memnun diye görüyorum. kardeşim ikisi de memnun ediyor apple yapar da mutsuz eder mi ya candır.
  • Space Gray 6 alırdım boyutu sınır bence.
  • Daha önce 5S kullanıyordum. Birkaç gündür de iphone 6 kullanıyorum.

    Ben iphone 6 nın kullanımının çok rahat olmadığına karar verdim. Çok ince o yüzden bir türlü 5s deki gibi rahat kullanamıyorum. 5S i kılıfsız kullanıyordum ama iphone 6 bu haliyle kullanılamıyor. Kılıf şart. Biraz kalınlaşırsa daha rahat kavranacak bence. Biraz kalın olup bataryası daha iyi olsa hiç fena olmazdı.

    Kişisel düşüncem eğer tek elle rahat kullanamayacaksam varsın büyük olsun diyorum ve Plus diyorum. Bataryası için dahi tercih edilir. İphone 6 bataryası kesinlikle 5S den iyi ama yinede biraz kurcalayacaksan gün içinde en azından akşam üstü tekrar şarj etmek zorunda kalıyorsun.

    Şu an elimde olan cihazı 14 gün dolmadan iade edicem ve Plus için pusuya yatıcam. Hevesimi de aldığım için sanırım yurtdışı kovalıycam ve 64 Gb Plus alıcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurD7

    Space Gray 6 alırdım boyutu sınır bence.

    Silver Plus aldım, boyutu sınır bence
  • hayatını 4inç sığdırmışlar plus görünce affalıyor tabi adı üstünde plus hem pil hem ekran hem ois normalini 2ye katlayacak özellikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.