Şimdi Ara

iPhone 5S Mail'deki Veri Yükleme Yavaşlığı [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 5S'imi aldığım ilk günden beri aynı sorunu yaşıyorum.

    Telefonuma iki tane hotmail hesabı tanımladım. Maillerin zamanında gelmesinde hiçbir sorun yok. Fakat, maili sildikten sonra bakıyorum ki aslında silinmemiş. Sil'e basıp 2-3 dakika beklemem gerekiyor ki anca silinsin. Veya maili okuyorum, sonra çıkıyorum. Bakıyorum aslında hala okunmamış gözüküyo orda 1 tane bildirim var. Okuyup 2-3 dakika bekleyince ya da mail sayfasını birkaç kere aşağı çekip güncelleyince anca okundu olarak sayıyor. Hem wireless'da, hem de mobil veride aynı sorun mevcut.

    Bundan önce iPhone3GS kullanıyordum, böyle bir sorun yoktu. Maili Sil'e basıyordum ve pat diye siliyordu veya okuyunca direk okundu olarak kabul ediyordu.

    Mail ayarlarımda Anında İlet seçili.

    'Bir de şunu dene' diyebileceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.


    Ikinci sorunum; Yalnızca wireless'a bağlı olduğum vakitlerde, Whatsapp'tan gönderilen fotoğrafları alamıyorum. Zaman aşımına uğruyor. Wireless'a evden bağlanıyorum ve internet hızım 16 mbit, yani hız ile ilgili bir problem olmadığına eminim. Gel gelelim, wireless'ı kapatıp normal mobil internet'e geçtiğim zaman Whatsapp'tan gönderilen fotoğrafı ya da Mail'deki attachment'ı anında yükleyebiliyorum.

    Belki birinci sorum ile ikinci sorum bağlantılı olabilir, fikirlerinizi bekliyorum.


    Edit; iPhone'un mail uygulamasında sorun varmış. MyMail uygulamasını kullanıyorum şuan ve telefonun kendi mail uygulamasından çok daha güzel.
    İkinci sorun ise DNS'i değiştirince düzelti.

    @KRML_KNN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeHappy -- 21 Ekim 2014; 22:58:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • aynisi bendede var bazen bildirim geliyor giriyorum 1 yazisi var ama mail falan yok resfrest hapiyorum yine yok 2-3 defadan donra geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.