Şimdi Ara

Megane II 1.5 DCI dinamik alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SELAM 2006-2008 ARASI MEGANE 2 DCI DİNAMİK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. MEGANE 2 DCI ARACINDA 2006 MODELİN ALTINDA ALMAYIN ONLAR HATALI ÜRETİM DİYORLAR DOĞRUMUDUR? BU ARACIN YOL TUTUŞU NASIL? ANLATILDIĞI GİBİ SÜREKLİ KENDİNİ SAVURAN ISLAK HAVADA KAYAN VİRAJDA SAVURAN BİR ARAÇMIDIR? BU ARAÇ HAKKINDA YORUMLARINIZI OKUMAK İSTERİM. ŞİMDİDEN TŞK



  • Temizini bulmak zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 modelini 2010 dan beri kullaniyoruz 180bin km oldu. Ne hatasi varmis merak ettim dogrusu.
    Ama artik temizini bulmak zor. Bulunsa bile piyasasindan cok daha fazla para istiyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savurması doğru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saydıklarınızın tamamı asılsızdır. yok böyle bişey.
  • 2004 modelini 2 yil once bayandan aldik harbi temiz kullanmis. Ne hatasi varmis ben de merak ettim millete mi geliyor hep bu hata :D 160binde su an 30bin km yapmisimdir. Ama dedikleri gibi temizini bulmak zor. Ama cok memnunum. Masallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEGANE 2 DİNAMİK 1.5 DCI İÇİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • Onurr_Lu O kullanıcısına yanıt
    bende megan2 dinamik 1.5 dci. 2006 model var yakıtı şehiriçi şehir dışı olsun çok iyi konforu kullanımı rahattır. ben hiç öyle virajlarda savrulduğunu görmedim. yalnız kilometresi fazla yüksek olmuyacak. ve bakımları zamanında yapılmış olmasına bak.
  • 2010 var bende 1.5 dci 205 55 16 lastik ebatlı yol tutuşu fena değil ama arkadan kayma eyilimi yüksek.
  • Yorumlar icin tsk kafamda megane 2 dci dinamik yada ww bora 2001 comfortline arasinda celisiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004'te sıfır aldım en full sunroof hariç full paket dci geçen seneye kadar satmadım aslında halada satmayacaktım ama kilometre arttı masraflar başlayacaktı bende harcama yapmak istemedim daha fazla sattım fluence aldım en full olanıydı bendeki xenon farlar hız sabitleyici sensörler cd changer vs vs 9 sene içinde bana en ufak bir problem yaşatmadı yalnızca kapının tutma yerleri soyuldu onuda serviste yaptırttım sana şöyle söyleyim fluence ile ikisini sıfır verseler hiç düşünmem megane alırım duruşu özelliği vs bence o dönemde çığır açmış bir araç zaten dünyadada yılın aracı seçildi yol tutuşuna falan laf atanları anlayamıyorum kardeşim neye göre kötü onuda belirtin focus mu mesela veya ne kadar kötü sana şu kadar söyleyim savurtturmak için özel çaba göstermezsen asla savurmaz yakıtı falan bu devirde on numara ve yol tutuşunu focusla kıyasladım madem onla devam edelim focustan çok daha rahat bir araç motor seside ona göre çok az. Şimdilerde çok samimi bir arkadaşımda 1.3 dizel astra h var cosmo paket oda diyor megane bir başkaydı diye ama şunu özellikle belirteyim araç hassas bir araç hor kullanılmışları çok kötü temizini bulursan ömürlük



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rollnight -- 20 Ekim 2014; 19:51:45 >
  • Onurr_Lu O kullanıcısına yanıt
    2006 altı hatalımı bilmem ama ön iki çamurluk plastik ve bir arabanın can damarı olan denge kolları plastik sınıfındaki çoğu arabalar göre güvenliği zayıf.. bunu göz önüne alarak megane tercihini tekrar düşünün ve bora da çok konforlu ve güzel bir arabadır ben olsam boraya binerdim.
  • Rollnight YORUM ICIN TSK TEMIZINI BULMAK ZOR KM DUSUK HIC YOK BAZILARIDA KM DUSURUYOR INSALLAH BULURSAM 2006 DINAMIK DCI ALMAYI DUSUNUYORUM ARTIK BULAMAZSAMDA OPEL ASTRA YADA WW BORA TERCIHLERINIDE DEGERLENDIRECEGIM.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna dusun ayni motor var tipi falanda guzel temizini daha kolay bulursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda 2008 Model 1.5 DCi 110HP Modelini kullanıyorum.Öncelikle sert sürüş ve sert zeminde sürecekseniz bu araç sizin için değil.Yakıt konusunda 1 numara.240TL'e Depo doluyor ve ortalama 90-120 aralığında kullanıldığında 950 - 1000 KM'e yaklaşıyor.(Tabi dur fazla dur kalk yapmadan ).Onun dışında Elektronik Arza - Enjeksiyon Hatasına ve araç içindeki tıkırtı seslerine alışık olun.Bir arkadaşımda daha var ben Ankarada aracı kullanıyorum ama biraz aracı zorlayım Elektronik arza veya enjeksiyon hatası veriyor.Bunun dışında sakin kullanımda tam bir dost.Viraj konusunda daha önce dedemin 2008 model cliosu vardı onda virajlarda araba arkadan belirgin çekilde bırakıyordu.Megane'da bu olayı geliştirmişler güzel viraj alıyor ama tabi arkası doluysa yani arabada 3-4 kişi varsa arkadan bıraktığını hissediyorsunuz.Bunun dışında soracak sorunuz varsa haberdar edin.
  • araç buldunmu.
  • YOK DAHA BULAMADIM BAKIYORUM ÇOK ACELEM YOK AMA TEMİZ BİR ARAÇ BULURSAM ALIRIM HEMEN
  • wv bora 2000 model 69000 bin km. de renk siyah. lpg yok. temiz araç..
  • Temizini bulmak zor değil de aramak gerekiyor. Piyasada çok fazla var bu araçtan, haliyle temizleri de var. Yalnız hor kullanılmış fiyatına temiz almaya çalışınca bulunmuyor (üstünüze alınmayın, yakın zamanda tertemiz, boyasız, orjinal megane satarken pertle bile kıyaslayan oldu. Bahsettiğim araca ekspertizde fiyat kıracak nokta kusur bulamadılar)

    HB olanları yol tutuş ve işçilik anlamında daha iyi. Benim renaulttan beklentilerim düşüktü sanırım, virajlarda falan beklediğimden çok daha iyi çıkmıştı. 2008 civarı olanların satması biraz zor çünkü 3-4 bin ekleyebilecek durumda olanlar megane 3- fluence tercih ediyor.

    Fiyatı da emsal olması bakımından vereyim, 28000 e 4 ay bekleyerek satıldı. Triger bakımı yapılmamıştı daha yani 1000 lira bakım masrafı vardı -tabi ki alıcıya söyledik-, extreme paket, HB, 2008 model, 122bin km. Hiç boya yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.