Şimdi Ara

Kazakistanda internetin nasıl olduğunu bilen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 30 Ekim günü kazakistana eğitim amaçlı gidicem yanıma bir adet de wirelessli laptop götürücem alabilirsem karar verip tabi :). Her neyse kazakistandaki bağlantı hakkında bilgisi olan orda hangi hızla ne kadar ücretle bağlanabiliceğim hakkında bilgisi olan var mı acaba ?



  • tam bilmiyorum ama arkadaşın biri kazakistandaki internet hakkında yorum yapmış...

    Öte yandan düşününce yapılan bu uygulama hoş olmuş. Ülkemiz için bir ayıp olan 128k'nın kaldırılması gerçekten büyük bir adım ki teknolojik altyapı ve bilgisayar kullanma oranı olarak bizden çok daha geride olan Kazakistan'da bile 256k ADSL sorunsuz olarak bizden ucuza sunulabiliyordu! Fakat aynı bant genişliğine göre giydirme politikası umarım Kazakistan gibi olmaz çünkü 256 k üstü hızlarda kota uygulamaları bulunmakta ve download edilen her ekstra MB için ek para istenmekte.. Bizde de bunun olmasından kaygı duymaktayım. Hızlı internetiniz var ama kullanamıyorsunuz bu ilginç bir durum. 128 k hız bana internet sayfalarında gezinmek için fazla bile. Eğer downloadlarımı hızlı bir şekilde yapamayacaksam ne yapayım o hızlı hattı?

    yorumun tamamına ulaşmak için;http://www.fazlamesai.net/?a=article&sid=2430




  • Çok sağol ilgin için...
  • sürekli giden arkadaş var bizim şirkette. İnternet berbat vede çok çok pahalı Dial-UP, ADSL, vede çift yönlü uydu seçenekleri var. Dial-UP çok pahalı olduğu için kaldığı evden kazakistandaki ADSL ile bağlanan şirkete telefon ile bağlanıyor oradan internete çıkıyormuş. (kazakistanda şehir içi konuşma ücretsiz). Ayrıca sınırda geçişte problem yaşamak istemiyorsan yanında 5~10~20 dolar bulundurusan iyi olur :) 10~20 USD verince sınırdan elini kolunu sallaya sallaya gidebiliyorsun. Polislerle sakın ama sakın münakaşaya girme bu arada :) birde orada taksi denen bir olay yok otostop yapıyorsun duran araca suraya gideceğim diyip bir fiyatta anlaşıyorsunuz :)
  • Eyvallah hocam aklımda bulundurucam saolasın işallh ordanda buralara uğrayabilirim çok korkuyorum nete giremicem diye :(.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.