Şimdi Ara

salih dursun dursun dedim bana inanmadınız ne oldu şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün bir arkadaş anlattı çok hoşuma gitti Adamın biri varmış.........................

    Bugün Trabzonspor-Mersin maçını baştan sona canlı izledim.Trabzonspor un sahadaki en iyi futbolcusu Salih Dursun idi,Sahada basmadık yer bırakmadı,aldığı her topu olumlu kullandı,oyun görüşünü ve tekniğini çok geliştirmiş,oyunu iki yönlü oynamaya başlamış,İddia ediyorum şu an bizde Selçuk,yekta,dzemali topla Salih Dursun un sol omzu etmez,merak etmeyin iki seneye en geç,yüklü meblağlara Trabzon un kapısını çalarız,ama bu adam bu gelişimini devam ettirirse Premier Lige en kötü Bundesligaya,Seri A ya filan gider.Çok net kiralanmalıydı,Olcan gibi gelişimini tamamlayalı 500 yıl olmuş,miadı dolmuş,ununu elemiş,testisi elinde(yazar burada meşhur albüm kapağına gönderme yapıyor) adam için feda edilecek adam değildi.Fiziği zaten yerindeydi,kondüsyon ve oyun görüşü,biraz gelişimle yüksek kapasitesi olduğu belliydi,ama artık bizim değil.İşin ironik yanı,Salihi iki üç maçda çizen adamlar,iki senedir selçuktan medet bekliyor,5 senedir emre patlasın diye bekliyor,ne odluğu belli 30 yaşındaki Dzemaliye sabır bekliyor.Bruma gibi siyahi olsaydı hala bizdeydi salih,bizm millet siyah seviyor.Neyse biz brumayı bekleyelim duralım,görün bakın ondan önce avrupanın hatırı sayılır takımlarına gider Salih







  • Teknik ekiple iletişiminiz en kısa zamanda gerçekleştirilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • Salihi iki üç maçda çizen adamlar demişsin sen de 1 maçta Salih'i Dani Alves yapmışsın
    Bu arada müjde vereyim sana Trabzon'a satmadık bedelsiz kiraladık.
  • Hmm..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu Salih Dursun bu yaaaaaaaaaaaa Salih yaaaaaaa baştan aşağı futbolcu olsa ne olur

    İyi ki yolladık.
  • yalnız salih trabzonda sagbek oynamıyor yukarıda bır arkaas alves demiş. salih mehmet topal olma yolunda ılerlıyor. umarım trabzon aptallık edip opsıyonu kullanmaz
  • Salih satılmadı zaten 2 yıllığına kiralandı
  • Salih Türkiye standartlarına göre iyi futbolcu. Düz futbolcu diye beğenmiyor bizim taraftar. Onlar istiyor ki şov yapsın. Hatta düz futbolcu bile olsa tribünlere oynasın Melo gibi.

    Salih'ten sağ bek olmaz orası ayrı mesele.
  • salih dursun unal gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salih yeteneksiz futbolcu değil.Öyle olsaydı zaten transfer edilmezdi.Sadece büyük takımda oynayabilecek oyuncu değil.
  • Sabriye, Eboue ye, Veysel'e saydıranlar salihci oldular.. salih üçünün eline su fökmeyi bırakın, kramponlarını bile bağlayamaz..
  • Kör badem göz ölmek
  • Bak simdi...
    Salih calis cok calis kendini gelistir boyle konular acmana gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vahid hoca geçen haftaki maçtan sonra baya bi kalaylamış oyuncuları, ondan iyi oynadı bu maç
  • Salih tam bir stoper oyuncusu. Çok hantal, hakan balta gibi olur bekte en gelişmiş hali.
  • abartmıyorum ligde en iyi pres yapan oyunculardan ilk 3 e oynar salih. zekasını da geliştirse zaten iyi bir oyuncu olacak. sonra gelsin düzgün paslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon'da Salih sağ bek oynamıyor diye hatırlıyorum.defansif orta saha gibi oynatılıyor galiba.
    bizdeyken sadece sağ bek oynatıldı,Veysel'den farksızdı.
  • Zaten ben Salih fiziğinde bir adamın nasıl bek oynatıldığını hiçbir zaman anlamadım. Aynısı Veysel için de geçerli. Her ikisi de bek olmak için çok ama çok hantal. Bek dediğin adam hücum bindirmesi yapacak gidip çabucak orta yapacak sonra yeri gelecek çabuk davranıp ters kademeye girecek. Salih kadar iri yarı bir futbolcunun bunları yapmasını beklemek saçmalıktı zaten. Veysel de belki o derece iri yarı falan değil ama aşırı hantal çabuk hareket edemiyor çevik değil. O nedenle bek olarak her ikisi de başarılı olmaz. Ön libero olarak ise Salih rakibi yıpratan sert bir oyuncu. Tekniği zayıf iyi pas yapamıyor ama zaten ligimiz sonuçta Premier League değil. GS da Selçuk yerine Salih oynasa derbiler haricinde ligde çok daha iyi olurdu çünkü Sneijder ve Melo rahatlardı. GS da en büyük sorun orta saha Melo haricinde aşırı yumuşak. Melo nun temposu çok iyi değil. Selçuk ise her maç en çok koşan oyuncu ama hücumda da sıfır savunmada da. Adamın savunma anlayışı rakibe refakat etmek. Halbuki Salih gibi bir adam oldu mu rakip ister istemez çekiniyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: *planet*

    Salihi iki üç maçda çizen adamlar demişsin sen de 1 maçta Salih'i Dani Alves yapmışsın
    Bu arada müjde vereyim sana Trabzon'a satmadık bedelsiz kiraladık.

    Satın alma opsiyonu olması lazım Trabzonun. Yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    Sabriye, Eboue ye, Veysel'e saydıranlar salihci oldular.. salih üçünün eline su fökmeyi bırakın, kramponlarını bile bağlayamaz..

    Eboue Sabri Veysel ile ne alakasi var ? Salih defansif orta saha oyuncusudur ve Halilodzic Salih icin bu cocukda bek oynayacak patlayici hiz yok diyip asil mevkisi olan orta sahada oynatiyor Trabzonda... Veysel'de orta saha Salih'de ama bir kez olsun yerlerinde oynatilmadilar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.