Şimdi Ara

[FORUM ÖZEL]KARADENİZ TURU 3 GECE 4 GÜN 25-29 EKİM (SADECE 369 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ★★★ 3 GECE 4 GÜN KONAKLAMALI KARADENİZ VE BATUM TURU ★★★

     [FORUM ÖZEL]KARADENİZ TURU 3 GECE 4 GÜN 25-29 EKİM (SADECE 369 TL)


    ★ TARİH : 25-26-27-28 EKİM

    ★ FİYAT : 369 TL

    ★ KARADENİZ TURU : SAMSUN-ORDU-TRABZON-RİZE-ARTVİN-BATUM

    REZERVASYON ve İLETİŞİM : 0535 224 33 23 (WhatsApp Uyumlu)


    HAREKET SAATLERİ VE NOKTALARI ;

    24 EKİM CUMA AKŞAMI

    İstanbul Bahçelievler Ömür Plaza : 20.30
    Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü : 21.30
    İZMİT perşembe pazarı : 24:00

    (Taleplere göre farklı kalkış noktaları eklenebilir.)


    TUR PROGRAMI

    1.GÜN : Gece Yolculuğu

    Değerli misafirlerimiz 00.00 İzmit Halk Evi Durağı ( İzmit - Adapazarı yönünden )sizleri otobüsümüze alıyoruz. Otobüsümüzde sizlere ikram edeceğimiz yemek paketi ve ikramlarımız eşliğinde İzmit – Adapazarı – Bolu – Gerede – Karabük – Araç istikametinden Samsun'a hareket ediyoruz.

    2.GÜN

    İlk olarak Samsun Meydanında bulunan ATATÜRK Heykelini görüyoruz. Sonrasında doğu park alanı içinde yer alan ATAMIZI Samsun'a ulaştıran aslına uygun olarak yapılan Bandırma Vapurunu gördükten sonra Ordu’ya doğru yola çıkıyoruz Ordu kentinin sembolü olan Boztepe'ye Çıkmalı Şu Orduya Bakmalı sözünün mekânı olan Boztepe'ye çıkıyoruz. Ordu'yu ve Karadeniz'i ayaklarımızın altında hissedeceğiz. Serbest zamanımızın ardından, Ordu'dan ayrılarak fındığın ve kirazın vatanı olan Giresun'a ulaşıyoruz. Burada meşhur Giresun Fındığı’nı tadıp, alışverişini yapabileceğimiz bir noktada serbest vakit veriyoruz. Alışverişimiz sonrasında yola çıkıyoruz. Giresun'dan geçerken bir yanımızda yakın tarihimizin bir parçası, milli mücadelenin kahramanlarından Topal OSMAN'IN Mezarının da içinde bulunduğu Giresun Kalesi ( Panoramik ), diğer tarafımızda ise Karadeniz'in tek adası olan Giresun Adasını ( Panoramik ) görerek Karadeniz'in en gelişmiş kenti olan Trabzon'a doğru yola çıkıyoruz ve Akçaabat’ta akşam yemeği için mola veriyoruz..Ardından otelimize konaklama için ulaşıyoruz.

    3.GÜN

    Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Trabzon Maçka'da bulunan Altındere Milli Parkına hareket ediyoruz. Altındere Milli Parkı içine girdiğinizde adeta yeşilin 1001 tonunu göreceksiniz. Yeşilliklerin içinde bulunan Karadağ'ın eteklerinde kayaya oyularak inşa edilmiş olan Sümela Manastırının mimari harikasını gördüğünüzde şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. 1250 mt yükseklikte bulunan Sümela Manastırını gezerken rehberimizin anlatımlarından sonra bir kez daha büyüleneceksiniz. Ayazma, Kaya Kiliseleri, Su Kemerleri, Kaya Freskleri gezisi ardından 13.yy da I. Manuel Komnenos zamanında yapılmış, 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet'in Trabzon'u almasıyla camiye çevrilmiş, 1964 tarihinde müzeye çevrilmiş Kommenos Devletinin önemli eserlerinden biri olan Ayasofya Müzesini geziyoruz. Trabzon merkezde küçük bir gezinti yapıyoruz bu gezintide Trabzon'a has olan Telkari Sanatının örneklerini görebileceğimiz ve satın alabileceğimiz Telkari Atölyesi ve Mağazası gezintinin ardından Soğuksu Mevkiine doğru yola çıkıyoruz, burada bizi bir 20.yy şaheseri olan Atatürk Köşkü karşılıyor. Ulu Önder bu köşkte 1934 ve 1937 yıllarında iki kez kalmış, vasiyetinin bir kısmını da bu köşkte yazmıştır. Köşk'ün mimarisi ve bahçesi sizleri büyüleyecek. Atatürk Köşk'ü gezimizin ardından Bıçakları ve konakları ile ünlü Sürmene ilçesine uğruyoruz. Memişoğlu Konağını panoramik olarak görüp fotoğrafladıktan sonra Bıçak Atölyesine uğruyor ve gezimize devam ediyoruz. Karadeniz denilince belki de ilk akla gelen bitkidir çay ve Çay bulunan coğrafyada bir çay fabrikası geziyoruz. Çayın yapımını tarihini, bahçeden demliğe giden sürecini göreceğimiz Çay Fabrikası gezimizi yaptıktan sonra Karadeniz'in simgesi haline gelen Uzungöl'e gidiyoruz. Uzungöl'de o muhteşem manzaraya karşı çay içip, güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Uzungöl'ün büyülü manzarasından sonra bu gece konaklayacağımız otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama.

    4.GÜN

    Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Batum'a hareket ediyoruz. Sarp Sınır Kapısında giriş işlemlerimizi tamamladıktan sonra Gürcistan / Acara bölgesine geçiyoruz. Hz. İsa'nın On iki Havarisinden biri olan St. Mathias`in Mezarının da bulunduğu Roma döneminden kalan ve en son Osmanlılar döneminde kullanılan Gonio ( Apsaros ) Kalesi'ni görüyoruz. Batum Şehir Merkezine doğru devam ederken Bayburt'tan doğup Batum sınırlarına kadar kendine keskin çizgiler oluşturan Çoruh Nehri'ni ve üzerindeki eski Gonio Köprüsü'nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız, şehir merkezinden 9 km uzaklıkta bulunan, Dünya'nın el ile hazırlanmış ikinci büyük bahçesi olan tropik bitkileri ile ünlü Batum Botanik Bahçesi olacak. Batum Botanik Bahçesi'ne Fakulte ( Chakvi ) kapısından giriş yaparak, tüm parkı panoramik olarak görebileceğimiz bir noktada fotoğraf molası veriyoruz. Birbirinden farklı bitki örtüsünün yer aldığı bu büyük bahçeyi gördükten sonra tekrar şehir merkezine dönerek kent merkezini gezmeye başlıyoruz. Burada; Tarihi Meryem Ana Katedral Kilisesi'ni, Tarihi Orta Camii, Rus Ortodoks Kilisesi, Ermeni Ortodoks Kilisesi, Poseidon Anıtı, Tiyatro Binasını, Medea Heykeli'ni, Batum Limanı'nı ve yeni oluşturulan yüzüyle Avrupa meydanını göreceğiz. Batum Bulvarı'nda gezinti yaptıktan sonra alışveriş için serbest zaman vereceğiz. Ardından Sarp Sınır Kapısı'ndan çıkış işlemlerini yapıp, Hopa'da bulunan otelimize yerleşiyoruz.

    5.GÜN

    Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında Dünyadaki cennet Ayder Yaylasına doğru yola çıkıyoruz. Fırtına Deresi'ni takip ederken kestane, kızılağaç, doğu ladini gibi Doğu Karadeniz bitki örtüsünün en zengin örneklerini görerek Hala Deresi'nin yanındaki tarihi Osmanlı Taş köprülerinden Mikron veya Kale Köprüsünde fotoğraf molası. Kaçkar Dağları'nın en güzel noktasından biri olan Ayder Yaylasında keyifli bir yürüyüş yapıyoruz. Gelin Düveni Şelalesi ve diğer şelaleleri görüyoruz. Galerdüzü ve Kalegon gezileri sonrası yaylada serbest zamanda keyifli bir yürüyüş yapıp yöre insanlarıyla keyifli bir sohbet yapabilirsiniz. Ayder Yaylasında kendinizi bambaşka bir dünyada hissedeceksiniz. Karadenizin en güzel vadilerinden Fırtına Deresi'nin yanında öğle yemeği için mola veriyoruz. Öğle yemeğinde yöresel lezzetler olan Muhlama, Laz böreği, Kara Lahana Sarması, Kırmızı Benekli Alabalığının tadına bakıyoruz. Keyifli öğle yemeğinin ardından, İzmit'e doğru yola çıkıyoruz. sabah saatlerinde İzmit varıyor bir başka Premium Event organizasyonunda buluşmak üzere Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki gezimizde buluşmak üzere üzülerek vedalaşıyoruz. Hoşcakalın…

    ***ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER***

    •3 ve 4 Yıldızlı Otellerde 3 Gün oda kahvaltı Konaklama
    • Otellerde Açık Büfe Sabah Kahvaltısı
    • Lüks Otobüslerle Ulaşım
    • Araç içerisinde Yapılacak İkramlar
    • Programda Belirtilen Yerlerin Gezilmesi
    • Profesyonel rehberlik hizmetleri
    • 1618 Nolu Zorunlu Seyahat Sigortası

    ***ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER***

    • Öğle yemekleri
    • Müze kartı; " Tek seferde çıkaracağınız bu kartla Turizm Bakanlığı altında ki tüm müzelere 1 YIL boyunca ücretsiz giriş sağlayabilecek siniz"
    • Tüm özel harcamalar
    • Rafting "İSTEĞE BAĞLIDIR"

    NOT: Türkiye ile Gürcistan Devletleri arasında yapılan anlaşma gereği TC vatandaşları Batum' a üzerinde TC kimlik numarası bulunan nüfuz cüzdanı ile geçiş yapabilmektedir. Bunun dışındaki kimlik kartları ile ( ehliyet vs.) geçiş yapılamamaktadır. Ailesi ile birlikte ( Anne ve Babanın Aynı Anda ) seyahat etmeyecek olan 18 yaş altı misafirlerimizin BATUM'A geçişleri için NOTER den onaylı MUVAVFAKATNAME almaları gerekmektedir.

    DİKKAT: TC NOLU NÜFUS HÜVİYET CÜZDANINIZI SEYAHATE ÇIKARKEN YANINIZA ALMAYI UNUTMAYINIZ. 16 TL OLAN ÇIKIŞ ÜCRETİ MİSAFİR TARAFINDAN ÖDENİR.


    Arzu eden konuklarımız için

    Fırtına Deresinde yaklaşık 1,5 saat süren hafif bir parkurda RAFTİNG


    FİYAT : 369 TL

    REZERVASYON ve İLETİŞİM : 0535 224 33 23 (WhatsApp Uyumlu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 19 Ekim 2014; 20:00:32 >







  • Son 8 kişilik kontenjanimiz kalmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gürcistan'a gidip dönmekle kimlik üzerine "yolcu beraberinde getirilen telefon" kaydetme hakkınız doğuyor. 150 lira civarında piyasası var. katılacak arkadaşlar bu haklarını satıp turu daha ucuza getirebilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endero

    gürcistan'a gidip dönmekle kimlik üzerine "yolcu beraberinde getirilen telefon" kaydetme hakkınız doğuyor. 150 lira civarında piyasası var. katılacak arkadaşlar bu haklarını satıp turu daha ucuza getirebilirler.

    O nasıl oluyor, günlük girip çıkılmıyor mu?
  • Güzel fiyat,güzel gezi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LAZOFLU
    O nasıl oluyor, günlük girip çıkılmıyor mu?


    Gürcistan'a vizesiz kimlikle giris çıkış belgesiyle imei kaydi hakkinda

    Gurcistan'a giris-cikis ile imei kaydi




  • Gecenin bu vakti ne işim var bu forumda...
    Canım sıkıldı... Alın size amme hizmeti....

    Fiyat çok ucuz.
    Bu fiyata hangi oteller var bilemiyorum ama zaten bu bölgede birkaç otel dışında doğru düzgün bir otel yok. Beklentiniz yuksek olmasın.

    Samsun da meydanı falan niye göreceksiniz bilmiyorum... Atakum da gezin dolaşın, balık yiyin. Pide sevenler de terme pidesi deneyebilir. Güzel bir şehirdir Samsun, ama o kadar.

    Ordu da boztepe falan tamamdır. Yaylara da çıkılır ama gerek yok, Trabzon da rize de çıkacaksınız zaten.
    Giresun'dan fındık alın diyeceğim ama bu sene biraz zor alırsınız:) fındık yok, iyi fındık 50 lira...
    Uzungöl'e boşuna gitmeyin, çok üzülürsünüz. Ayder de bitmiş ama nispeten iyi durumda Uzungöl'e göre. Aydere gitmişken az biraz rota değişirse Zil kale ve ardından Elevit yaylası görülebilir, daha çok memnun kalınır. Yol üzerinde Sevdaluk dizisinin çekildiği köy görülebilir, bir esprisi olmasa da...
    Sümela dehşet, mutlaka görmek lazım. Ah bir de öküz yerli turistimiz içine etmemiş olaydı... Mardinli Ahmet, İzmirli Jale yi seviyoooo. Aslında sırf Sümela sayesinde milyar dolarlık turizm yapılır ama nerdeeeee...

    Batum gezisi çok matah bişi değil ama gelmişken görün işte. Kumar zevkiniz varsa ve zaman uygunsa deneyebilirsiniz ama düdüklenmeyin. Gürcistan güvenli bir yer değildir, unutmayın.

    Aslında Gürcistan a gidileceğine Artvin de değerlendirilebilir. Türkiye nin en büyük(yanlış bilmiyorsam) Atatürk heykeli Artvin dedir. Cankurtaran Vadisi'nden geçerken nereye gidiyoz lan biz diyebilirsiniz. Artık bitmiş, havuz haline getirilmiş Uzungöl yetine, Muhteşem manzarasıyla Karagöl görülebilir. Yurtdışından endemik bitki kaçırmaya gelen bilimadamlarını yakalamak için Macahel gezisi yapılabilir. :)) Sırf Çoruh üzerinde yapılan devasa barajlar ve oralara ulaşmak için yapılan yollar, tüneller bile başınızı döndürebilir. Birkaç seneye baraj nedeniyle yok olacak Yusufeli görülebilir ve halinize şükredecek pek çok neden bulabilirsiniz.:))

    Meteorolojiden hava durumuna bakın mutlaka. Yağmurluk ve kalın kıyafetler olsun yanınızda. Ve düzgün br trekking ayakkabı iyi olur. NB ile gelmeyin yani:)

    Her halukarda fiyat çok uygun, Temmuz Ağustos aylarında bu fiyata anca 1 gece otelde konaklardınız. O da sıradan, rezil bir otelde. O da yer bulursanız. Araplar sağolsun, buradaki esnafın bir yerlerini kaldırdılar . Türkiye nin en pahalı otelleri Trabzon da. Esnaf da ayrı rezil, kimseden nezaket beklemeyin. Bekleme yapmayın, dükkanın önünü kapatmayın...

    Yemek için tavsiye, Trabzon da akçaabat köfte hemen hemen heryerde aynıdır, eski tip esnaf lokantalarına zaten gidemezsiniz. Tur şirketi sahildeki restoranlardan birine götürecektir zaten, Cemil usta, Nihat usta, saray restoran vs. Hepsi bir standarttadır, çok farketmez. Otobüs deli gibi sarımsak kokacaktır. Mızmızlanmayın, zevk almaya çalışın, çok normaldir. Ayasofya müzesi de çok önemli bir tarihi eserdir ama tavsiyelere inanmayın, bahçesindeki derme çatma büfeden bozma tesiste hiçbirşey yemeyin. Sümela ya çıkarken daha yolun başında sümer restoran göreceksiniz, vakit uygunsa kahvaltı yapılabilir, ama ucuz değildir... Altındere vadisinde diğer tesislerde de alabalık yiyebilirsiniz. Kötü değildir, en nihayetinde derede üretilen alabalık işte, tereyağında kızartıyorsun, kötü yapmak zor iş...

    Rize merkez de Huzur restoran, liman lokantası tercih edilir. Programda varsa Ziraat çay bahçesinde veya Rize kalesinde demlikle çay içilebilir. Dağbaşı mevkii yoktur programda, çıkanlar müthiş bir manzaraya karşı yöresel lezzetleri deneyebilir. Rize den sonra çayeli den geçerken mutlaka Lale restoran da yiyin, Hüsrev de kazık yemeyin. Aslında gelmişken Ağaran şelalesi görülmeli ama mevsimi geçiyor artık.

    Valla daha yazardım ama telden yazmak zor oluyor be... Bu kadar yeter size, gerisini de gidenler yazsın artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DOĞU Karadenizin en gelişmiş kenti Trabzona varıyoruz:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bytepire B kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık. Bilgilendirme gayet güzel olmuş.
  • Şuan trabzondayım ama bence merkez hiç güzel değil. Samsundan rizeye kadar sanki hep aynı gibi geliyor bana. Uzungöle filan gitmek daha nasip olmadı ama zengin araplar basmış buraları. Antepten kaçtım suriyelielrden ama burda da iranlı zenginler var. Hava da bazı günler epey serin, ara ara yağmur yağıyor. Sağlam giyinin.
  • Uzungölü Boşverin Bir dünya arap dolu En Güzeli Artvin Kara GÖL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraslan_34



    ★ KARADENİZ TURU : SAMSUN-ORDU-TRABZON-RİZE-ARTVİN-BATUM



    Bunu görünce bir Giresun lu olarak hemen konudan çıktım...
  • Batuma giip telefon almak isteyenler için uygun olabilir.

    Tabi oradaki fiyatlarıda araştırıp sağlam yerden alınması lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rfve

    Batuma giip telefon almak isteyenler için uygun olabilir.

    Tabi oradaki fiyatlarıda araştırıp sağlam yerden alınması lazım

    nası hcm fiyatlar uygun mu var mı tavsiye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz araştırdım forumda da çeşitli zamanlarda açılmış konuları var.
    Okuduğum kadarı ile , öyle yarı fiyatlara falan beklemeyin derim.

    yinede gitmişken itiyacınızda varsa alınabilir. hem ziyaret hem ticaret hesabı.

    Fiyat için aşağıdaki siteleri önermiş bir arkadaş sizde bakabilirsiniz.
    Bu fiyatlardan vergi iadesi alınıyormuş gümrükten çıkarken.

    Www.alta.ge
    Www.ee.ge
    Www.zoomer.ge



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 22 Ekim 2014; 11:28:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • fiyat gayet uygun diger masraflari goz onune alarak tatil yapsunlar simdiden iyi gezmeler. geziye cikan arkadaslar burada foto paylasirlarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bytepire

    Gecenin bu vakti ne işim var bu forumda...
    Canım sıkıldı... Alın size amme hizmeti....

    Fiyat çok ucuz.
    Bu fiyata hangi oteller var bilemiyorum ama zaten bu bölgede birkaç otel dışında doğru düzgün bir otel yok. Beklentiniz yuksek olmasın.

    Samsun da meydanı falan niye göreceksiniz bilmiyorum... Atakum da gezin dolaşın, balık yiyin. Pide sevenler de terme pidesi deneyebilir. Güzel bir şehirdir Samsun, ama o kadar.

    Ordu da boztepe falan tamamdır. Yaylara da çıkılır ama gerek yok, Trabzon da rize de çıkacaksınız zaten.
    Giresun'dan fındık alın diyeceğim ama bu sene biraz zor alırsınız:) fındık yok, iyi fındık 50 lira...
    Uzungöl'e boşuna gitmeyin, çok üzülürsünüz. Ayder de bitmiş ama nispeten iyi durumda Uzungöl'e göre. Aydere gitmişken az biraz rota değişirse Zil kale ve ardından Elevit yaylası görülebilir, daha çok memnun kalınır. Yol üzerinde Sevdaluk dizisinin çekildiği köy görülebilir, bir esprisi olmasa da...
    Sümela dehşet, mutlaka görmek lazım. Ah bir de öküz yerli turistimiz içine etmemiş olaydı... Mardinli Ahmet, İzmirli Jale yi seviyoooo. Aslında sırf Sümela sayesinde milyar dolarlık turizm yapılır ama nerdeeeee...

    Batum gezisi çok matah bişi değil ama gelmişken görün işte. Kumar zevkiniz varsa ve zaman uygunsa deneyebilirsiniz ama düdüklenmeyin. Gürcistan güvenli bir yer değildir, unutmayın.

    Aslında Gürcistan a gidileceğine Artvin de değerlendirilebilir. Türkiye nin en büyük(yanlış bilmiyorsam) Atatürk heykeli Artvin dedir. Cankurtaran Vadisi'nden geçerken nereye gidiyoz lan biz diyebilirsiniz. Artık bitmiş, havuz haline getirilmiş Uzungöl yetine, Muhteşem manzarasıyla Karagöl görülebilir. Yurtdışından endemik bitki kaçırmaya gelen bilimadamlarını yakalamak için Macahel gezisi yapılabilir. :)) Sırf Çoruh üzerinde yapılan devasa barajlar ve oralara ulaşmak için yapılan yollar, tüneller bile başınızı döndürebilir. Birkaç seneye baraj nedeniyle yok olacak Yusufeli görülebilir ve halinize şükredecek pek çok neden bulabilirsiniz.:))

    Meteorolojiden hava durumuna bakın mutlaka. Yağmurluk ve kalın kıyafetler olsun yanınızda. Ve düzgün br trekking ayakkabı iyi olur. NB ile gelmeyin yani:)

    Her halukarda fiyat çok uygun, Temmuz Ağustos aylarında bu fiyata anca 1 gece otelde konaklardınız. O da sıradan, rezil bir otelde. O da yer bulursanız. Araplar sağolsun, buradaki esnafın bir yerlerini kaldırdılar . Türkiye nin en pahalı otelleri Trabzon da. Esnaf da ayrı rezil, kimseden nezaket beklemeyin. Bekleme yapmayın, dükkanın önünü kapatmayın...

    Yemek için tavsiye, Trabzon da akçaabat köfte hemen hemen heryerde aynıdır, eski tip esnaf lokantalarına zaten gidemezsiniz. Tur şirketi sahildeki restoranlardan birine götürecektir zaten, Cemil usta, Nihat usta, saray restoran vs. Hepsi bir standarttadır, çok farketmez. Otobüs deli gibi sarımsak kokacaktır. Mızmızlanmayın, zevk almaya çalışın, çok normaldir. Ayasofya müzesi de çok önemli bir tarihi eserdir ama tavsiyelere inanmayın, bahçesindeki derme çatma büfeden bozma tesiste hiçbirşey yemeyin. Sümela ya çıkarken daha yolun başında sümer restoran göreceksiniz, vakit uygunsa kahvaltı yapılabilir, ama ucuz değildir... Altındere vadisinde diğer tesislerde de alabalık yiyebilirsiniz. Kötü değildir, en nihayetinde derede üretilen alabalık işte, tereyağında kızartıyorsun, kötü yapmak zor iş...

    Rize merkez de Huzur restoran, liman lokantası tercih edilir. Programda varsa Ziraat çay bahçesinde veya Rize kalesinde demlikle çay içilebilir. Dağbaşı mevkii yoktur programda, çıkanlar müthiş bir manzaraya karşı yöresel lezzetleri deneyebilir. Rize den sonra çayeli den geçerken mutlaka Lale restoran da yiyin, Hüsrev de kazık yemeyin. Aslında gelmişken Ağaran şelalesi görülmeli ama mevsimi geçiyor artık.

    Valla daha yazardım ama telden yazmak zor oluyor be... Bu kadar yeter size, gerisini de gidenler yazsın artık.

    Allah razı olsun...Telefonla bu kadar yazı yazmak başlıbaşına bir dert...Eline sağlık...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.