Şimdi Ara

► iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullanıcılar Kulübü | YENİ ANA KONU ◄

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
12
Favori
13.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ...DEĞERLİ ARKADAŞLAR TELEFON MODEL RENK VE BOYUTLARINI PM OLARAK ATINIZ...


    ...DİĞER KONUYU AÇAN ARKADAŞ İLGİ ALAKAYI KESİNCE BU KONUYU AÇMA GEREĞİ HİSSETTİM KONUYU HER AKŞAM TAKİP ETMEYE ÇALIŞACAĞIM. İLK LİSTEYİ EKLEDİM ARKADAŞLAR İSİMİNİ EKLEMEK İSTEYEN OLURSA ALDIĞI MODEL RENK VE BOYUTUNU BELİRTSİNLER EKLEYECEĞİM...

     ► iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullanıcılar Kulübü | YENİ ANA KONU ◄

     ► iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullanıcılar Kulübü | YENİ ANA KONU ◄

     ► iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullanıcılar Kulübü | YENİ ANA KONU ◄


    http://www.haber3.com/iphone-6-ve-iphone-6-plus-arasindaki-fark-2967092h.htm alıntıdır...
     ► iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullanıcılar Kulübü | YENİ ANA KONU ◄


    iPHONE 6 FİYATLARI

    16 GB iPhone 6: 2349 TL
    64 GB iPhone 6: 2649 TL
    128 GB iPhone 6: 2949 TL

    iPHONE 6 PLUS FİYATLARI

    16 GB iPhone 6 Plus: 2649 TL
    64 GB iPhone 6 Plus: 2949 TL
    128 GB iPhone 6 Plus: 3249 TL

    İki modelde de yeni A8 işlemci görev yapıyor. 64 bit desteğine sahip olan ve 20nm üretim sürecinden çıkan yeni işlemci A7'den fiziksel olarak %13 daha küçükmüş. Buna rağmen performansının %25 daha yüksek olduğu açıklandı. Ayrıca %50'ye kadar daha tasarruflu olacağı söyleniyor. Bu iyi haber ama ne kadar gerçekçi olduğunu telefonlar piyasaya çıktığında göreceğiz. A8 işlemciye, sensörleri kontrol eden M8 işlemcisi de yardım ediyor.
    iPhone'lar artık yatay ekranda da kullanılabilecek. Tıpkı küçük iPhone ekranlarını genişçe iPad formatında kullanmak gibi... Yani ana iPhone ekranındayken telefonunu yatay forma getirdiğinizde artık cihazı geniş ekran olarak yatay formatta kullanabileceksiniz.











    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    -_-FAYDALI BİLGİLER VE LİNKLER-_-




    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

    iPhone 6 & iPhone 6 Plus SSS 


    Mesajlarda ya da notlar da cihazı yan çevirdiğim halde ekran yan dönmüyor ?

    Ana ekran açıkken parmağınızı aşağıdan yukarıya sürükleyin açılan menüde en üsteki ikonlardan en sağdaki kilit etrafında ok şeklindeki ikona dokunun

    iPhone'umu modem olarak kullanabilir miyim ?

    iPhone'un menüsünden Ayarlar'a girin Kişisel Erişim Noktasına girin ve onu aktif edin eğer Kişisel Erişim Noktası aktif değilse operatör internetinizin açık olduğundan emin olun.

    Cihaz ana ekranında nasıl klasör oluşturabilirim ? Oluşturduğum klasörü nasıl silebilirim ?

    Cihazınızda klasör oluşturmak için içine koymak istediğiniz uygulamalardan birine basılı tutup diğerinin üstüne bırakarak otomatik olarak klasör olurşturursunuz. Klasörü silmek içinde aynı yöntem ile klasör içindeki uygulamarı ana ekrana alırsanız klasör otomatik olarak silinecektir.

    Multitasking nedir ? nasıl kullanılır ?

    Multitasking Apple'ın iOS 8 sürümü ile birlikte sunduğu uygulamalar arasında geçiş yapma eklentisidir. Bu eklentiyi kullanmak için cihaz ana ekranı açıkken home tuşuna iki kere basmanız gerekir, multitasking açıldığın da karşınıza açık uygulamalar listelenir parmağınızı saga doğru kaydırarak açık uygulamalar arasında geçiş sağlayabilirsiniz. Eğer uygulamanın arkada çalışmasını istemiyorsanız, Multitasking menüsünü açıp kapatmak istediğiniz uygulamaya gelip parmağınızı yukarı doğru sürüklemek yeterlidir.

    Cihazım kilitlendi ne yapmalıyım ?

    Eğer cihazınız kilitlendiyse veya yavaşladıysa açıp kapatmak yerine soft reset atabilirsiniz. Bunun için ; Power ve home tuşuna cihaz kapanıp açılana kadar basılı tutmanız yeterlidir.

    Cihazıma son sürümden başka sürüm yükleyebilir miyim ?

    Apple yeni bir sürüm çıkarttığında eski sürümleri yüklemenize izin vermez. Sadece yeni sürüm çıktıktan sonra 1 ay içinde son sürümün bi alt sürümünü yükleyebilirsiniz daha alt sürümleri yükleyemezsiniz. Fakat daha önceden yüklemek istedğiniz sürümün SHSH kaydını aldıysanız yükleyebilirsiniz.

    Açtığım iTunes hesabıma giremiyorum ?

    Kullandığınız iTunes hesabı 5'ten fazla cihazda kullanılıyor ise Apple tarafından otomatik olarak kapatılır. Bunu göz önüne alarak şifrenizi başkalarıyla paylaşmayınız.

    Cihazıma koyduğum ana ekran kilit şifresini unuttum ne yapmalıyım ?

    Cihazınıza format atmanız gerekmektedir.

    Bluetooth ile dosya aktarımı nasıl yapabilirim ?

    iPhone cihazlarında bluetooth ile veri aktarımı yapılamaz. Cihazda bluetooth'u kulaklık veya arabaya bağlamak için kullanabilirsiniz. Fakat paket programlar hizmetimizde isteğe dayalı olarak cihazınız da bluetooth ile veri aktarımını etkinleştirebiliyoruz.

    Durup dururken cihaz internete giriyor, bunu nasıl engelleyebilirim ?

    Ana menüden Ayarlar'a ordan Hücresel'e girip Hücresel Veriyi devre dışına getirmeniz halinde cihaz hiçbir şekilde operatör internetini kullanmayacaktır.

    iPhone içinde bulunan Harita uygulaması ücretli midir ?

    Harita uygulaması internet tabanlı bir uygulamadır. Uygulamanın herhangi bir ücreti yoktur , fakat 3G ile bağlandığınızda operatörünüzün belirlediği 3G tarifesinden ücretlendirme faturanıza yansır.

    Game Center nedir ? Ne işe yarar ?

    Game Center, Apple'ın sunduğu bir hizmettir. Bu hizmet cihazınızda bulunan Game Center destekli oyunlarda skor karşılaştırmalarına yarayan arkadaşlarınızı eklebildiğiniz bir online oyuncu grubudur.

    Sim rehberini cihaza nasıl kopyalayabilirim ?

    Ayarlar/Mail Kişiler Takvimler, kısmından bu seçeneğe ulaşmanız mümkün.

    iPhone cihazımın sağ tarafındaki hoparlörden ses geliyor ama sol taraftakinden gelmiyor ?

    iPhone'da bir tane hoparlör bulunmaktadır. Sağ taraftaki hoparlör, sol taraftaki mikrofondur.

    Cihaz tuş kilidinde iken arama geldiğinde sessize ve meşgule nasıl alabilirim ?

    Bir arama geldiğinde ses tuşlarına, sessiz butonuna ya da power butonuna bir kere basmanız yeterlidir. Tuş kilidi modunda cihaza arama geldiği zaman power tuşuna iki kere basmanız aramayı meşgule almanızı sağlayacaktır.

    Touch ID nedir ?

    Touch ID parmak izinizle tuş kilidini açmak veya verdiğiniz izin doğrultusunda App Store'dan ürün alımlarınızda şifre yerine parmak izinizi kullanmanızı sağlayan bir güvenlik aracıdır. Ayarlamak için iphone menüsünden Ayarlar > Touch ID ve Parola kısmına girip parmak izinizi tanıtabilirsiniz.

    60 Kare/sn Video kaydı nasıl yaparım ?

    Ayarlar > Fotoğraflar/Kamera kısmına ulaşarak 60Kare/sn'de video kaydı yap seçeneğini aktif ederek video kaydı yapabilirsiniz.

    Uygulama nasıl yüklerim ?

    Uygulama yüklemek için öncelikle iphone menüsünden yada bilgisayarınızda itunes üzerinden App Store girmeniz ve üyelik oluşturmanız gerekmektedir kredi kartı gerekmeden üyelik oluşturabilirsiniz tabii bu durumda ücretsiz uygulamaları indirebilirsiniz ücretli uygulamalar için hediye kart veya kredi kartınızı hesabınıza tanıtabilirsiniz. uygulama indirmek için ise app store girin indiriceğiniz uygulamayı aratın ve "ücretsiz" veya ücretli ise fiyat yazar fiyatın üzerine dokunun ve telefonunuza yüklensin.

    Bazı uygulamalar ekranda net gözükmüyor neden?

    Bu tür uygulamalar malesef henüz iphone 6 ve iphone 6 Plus güncellemesi almamış uygulamalardır çözünürlükleri düşük olduğu için net değildir büyük ihtimalle yakında güncelleme alacaktır sabretmeniz gerekmektedir.

    SHSH NEDİR?
    Her bir iPhone’un benzersiz bir ECID etiketi vardır bu etiket sayesinde cihazınızda yüklü olan firmware (işletim sistemi sürümü) Apple tarafından imzalanır. Bu şekilde Apple sizin telefonunuzu iTunes üzerinden tanımlar ve buna göre kontrollerinizi yapar her yeni sürüm çıkışında yine apple tarafından eski sürümün imzalanması (tanımlama) biter ve cihazınız yeni sürümle imzalanır böylece sizler iTunes üzerinden daha eski bir sürüme geri dönüş yapamazsınız. Mesela cihazınızı yanlışlıkla iTunes’ten update ederek iOS 8.1 sürümüne geçirdiniz, siz geriye dönük olarak cihazınızı iOS 8.0.3’e geri döndüremeyeceksiniz demektir.

    İşte bu noktada SHSH kaydı dediğimiz, cihazınızın etiketi ile yüklü olan sürümün birlikte tanımlanmasını sağlayan ve imzalama dediğimiz bu sistemin jailbreakli telefonlarca Cydia üzerinden otomatik olarak tanımlanması veya bir program vasıtası ile telefonunuza ait SHSH kaydının bilgisayara kaydedilmesi gerekir. Böylelikle sizler mesela iOS 8.1 yüklüyken jailbreak yapılan bir telefonun cydia veya bilgisayarınıza alınan SHSH kaydı ile iOS 8.1’e geçmiş bile olsanız tekrar eski sürüme döünüş yapabilirsiniz. Kısacası SHSH kaydı, yükseltilen sürümden geriye dönmek adına kullanılır ve bunun için gereklidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanturk24 -- 21 Ekim 2014; 22:30:45 >







  • ekle iphone 6 plus 64gb space gray

    bu kılıfı türkiyede satan yer arıyorum

    http://www.spigen.com/brands/apple/iphone/iphone-6/iphone-6-plus/iphone-6-plus-neo-hybrid-ex-metal.html
  • bi süre sonra sende sıkılıp ilgiyi kesiceksin gibi
  • Yok hocam ben yurtta kalan bir üniversite öğrencisiyim zaten paso bilgisayar başındayım :)
  • Hayırlı olsun umarım faydalı paylaşımlar olur... Ama sende gene başlatmissin ucu bucağı gelmeyecek listeye... Konu da ekle beni ekle beni diye mânâsızca uzayıp gidecek...

    Sadece iPhone ile ilgili cihazı, aksesuarları, app leri, widgetlari... Ne bilim ilerde JB yi ve Cydia app leri konuşsak daha bir faydalı olmaz mi?

    Yani hakkaten Ali yada Veli 6 almış 6+ almış... Kapasitesi şu, rengi buymuş... Ne fayda sağlayacak anlayamıyorum...

    Yani cihaz ana konusunda bunlar listelenecektir diye DH Tarafından bir şart mi vardır bilmediğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xphoid kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle faydasını görüyorum ben aynı özelliklere sahip telefonu kullanan insanların birbirlerine faydası dokunur bana göre bu konu sayesinde...
  • Arslanturk24 kullanıcısına yanıt
    Mantıken burdaysak zaten cihaz da elimizde ;) en azından çoğunluk olarak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arslanturk24

    http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-kiliflar/department.aspx?categoryId=16102&qs=%2f217722%3E%7bapple%7d%2fbrand%3d%7bspigen20sgp%7d%2f966_dp%3E%7biphone20620plus%3biphone206%7d

    plus için değil malesef bunlar iphone plus için hiç bi yerde bulamadım amazondan alıcam böyle giderse




  • BU KONU YENİ BİR BAŞLANGIÇ FIRSATI HEP BERABER EL ELE TUTUP APPLE OTORİTESİNİ VE APPLE'IN GÜCÜNÜ HER YERE YAYABİLİRİZ. HERKES DİZ ÇÖKÜP APPLE'DAN TÖVBE İSTEYECEK. HEP BERABER HALAY ÇEKEREK, ÇORBA İÇEREK, LİMON SIKARAK APPLE'CI KİŞİLİĞİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYARAK MUZAFFER OLACAĞIZ. BİZ APPLECILAR OLARAK YENİ BİR ÇAĞI BAŞLATACAĞIZ. ARTIK HER ŞEY DEĞİŞECEK. KILIÇLAR ÇEKİLECEK TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK. KAN DÖKÜLECEK AMA SONUNDA EPILCILAR OLARAK DÜNYAYA HÜKMEDECEĞİZ. HERKESE DİZ ÇÖKTÜRÜP AF DİLETECEĞİZ. SİTİVİ CAPSIN ASKERLERİ OLARAK DAHA İYİ BİR YARINLARA YELKEN AÇIP BARBAROS HAYRETTİN PAŞA'NIN ÖĞRETİLERİ IŞIĞINDA GEMİMİZİ SÜRECEĞİZ.EVET ZOR BİR DÖNEM KABUL EDİYORUM AMA EN SONUNDA YILMADAN USANMADAN YAPTIĞIMIZ FEDAKARLIKLARIN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ.

    İNANIN HEP BERABER NİCE MUTLU EPILLI YARINLARA
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi bakın orada spigen plus kılıflarda var...
  • 6 plus space gray 16 gb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allantoin5534 -- 19 Ekim 2014; 23:22:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MysticDesign

    quote:

    Orijinalden alıntı: Arslanturk24

    http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-kiliflar/department.aspx?categoryId=16102&qs=%2f217722%3E%7bapple%7d%2fbrand%3d%7bspigen20sgp%7d%2f966_dp%3E%7biphone20620plus%3biphone206%7d

    plus için değil malesef bunlar iphone plus için hiç bi yerde bulamadım amazondan alıcam böyle giderse

    Bende bekliyorum 6+ icin sabırsızlıkla... Ama ne alınmalı bilemedim... Suya dahi dayanıklı birsey var Aklım onda ama me zaman çıkar, Türkiye'ye gelir mi bilemiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekle hocam beyaz 16 gb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 mı plus mı hocam ?
  • Beni de ekleyin 29 Eylül'de aldım iPhone 6 16 GB gold

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arslanturk24 kullanıcısına yanıt
    İphone 6 16 gb beyaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Şekil bir a... Bu konu da basit listenin ötesine Geçmez :) daha birinci sayfadan belli etti :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xphoid kullanıcısına yanıt
    Hocam destek içinde bir konu açtım....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cLevo.

    BU KONU YENİ BİR BAŞLANGIÇ FIRSATI HEP BERABER EL ELE TUTUP APPLE OTORİTESİNİ VE APPLE'IN GÜCÜNÜ HER YERE YAYABİLİRİZ. HERKES DİZ ÇÖKÜP APPLE'DAN TÖVBE İSTEYECEK. HEP BERABER HALAY ÇEKEREK, ÇORBA İÇEREK, LİMON SIKARAK APPLE'CI KİŞİLİĞİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYARAK MUZAFFER OLACAĞIZ. BİZ APPLECILAR OLARAK YENİ BİR ÇAĞI BAŞLATACAĞIZ. ARTIK HER ŞEY DEĞİŞECEK. KILIÇLAR ÇEKİLECEK TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK. KAN DÖKÜLECEK AMA SONUNDA EPILCILAR OLARAK DÜNYAYA HÜKMEDECEĞİZ. HERKESE DİZ ÇÖKTÜRÜP AF DİLETECEĞİZ. SİTİVİ CAPSIN ASKERLERİ OLARAK DAHA İYİ BİR YARINLARA YELKEN AÇIP BARBAROS HAYRETTİN PAŞA'NIN ÖĞRETİLERİ IŞIĞINDA GEMİMİZİ SÜRECEĞİZ.EVET ZOR BİR DÖNEM KABUL EDİYORUM AMA EN SONUNDA YILMADAN USANMADAN YAPTIĞIMIZ FEDAKARLIKLARIN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ.

    İNANIN HEP BERABER NİCE MUTLU EPILLI YARINLARA

    Torbacının telefon numarasını versene, bu kafayı yaşamak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.