klavyede tuslarin cogunda bastigimda farkli karakterler cikiyor ornegin m ye bastigimda 0 cikiyor 3 te ise unem isareti lutfen yardim edin klavyem tablet pc klavyesi eski duzgun haline nasil getircem
XTremeGamer
Hayat kısa,yaşananlar hiç olmadığı kadar gerçekken kim olduğumu sahaya indiğim zaman anladım ve oyuna başladığımda ise gerçekler canımı hiç olmadığı kadar çok yaktı...
İnandığım değer verdiğim herkes ve herşey aslında sadece yalandan ibaretmiş...
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
Bazen bir kere susmak,bin kere konuşmaktan daha iyidir!!!
tesekkurler klavye sorunumun cevabi sendeymis cok saolasin tblet pc min klavyesini pecete ile temizlemistim ve insert tusununun altina kopan kucuk bir pecete parcasi sikisarak iki tus arasinda kalip insert tusunu surekli basik hale getirmis. bunu cikaripta tus serbest kalinca oldu. cok tesekkurler