Şimdi Ara

Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba

    2 yildir s3 kullaniyorum.Daha bir sene olmadan telefon 2 defa servise gitmisti.S3'lerdeki kronik sorun olan sarj cabuk bitme olayiydi.Toplamda 4 defa servise gitti.

    Artik bazi zaman diliminde telefon cildirtmayi basariyor beni.Hep acil isim oldugunda browseri gec acmasi rehbere gec girmesimi dersiniz.

    Suan gunumuzde note 4 - iphone 6/plus serileri cikti.Turkcellde kontratim aralikta bitiyor.Her ay yuksek fatura odemekten sıkıldım.Bir yanim al kurtul diyor.Diger yanimda al kafan rahat etsin diyor.Bataryasi cabul bitiyor 10 dakikada ekran dusuk oldugu halde bazen yuzde 80 iniyor.Gece telefonu yuzde 100 sarjdan cikardigimda sabah kalktigimda yüzde 80-85lerde bu yuzdem kalkana kadar takili dolsada.

    Yeni telefon alsam bu sefer kredi kartim yok tahaddutlude pahaliya geliyor.Mesela turkcelle gittim note 4 icin bana 250 tl aylik odeme cekti.

    Bazende batarya al takil dusul fatura ode bir iki sene daha idare et diyorum.Durust olayim tamam note4 iphone 6 dan iyi olabilir ama karizmasida var.Bataryasi note3 gibi olsa alinirdi.

    Arkadaşımda calisiyorsun biriktir parani ayda 350-400 kenara koy al adam akilli nakit diyor.Kafam cok karisik.

    Turkcell de 24 ay tahaddut 88 tl tarife filan 110 filan gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • dırekt note4 ıcın gıdersenız amıral gemıelrde yuksek cıkması normal,turkcellde varsa ozellıklede bataryadan yana yuzunuz gulmesı ıcın G2 , Z1Compact , yada z2 lerı bır sorun bakalım kac para tarıfeye cıkartacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.