Şimdi Ara

iPhone 6 kutudan eğik çıktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
5.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İçime kurt düşürdünüz. İp 6 yerine tekrar 5s’mi alayım acaba.Güzelim cihazımı boşuna sattım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melawen06 kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam. Pazartesiden cumaya çalışıyorlarmış. Yarın arayıp ne oluyor bakacağız.
  • General. kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz çok güzel ya. 5S'i de arkadaşım kullanıyor ve bence 6 daha güzel. Forumda birçok kişi aldı ve cihazı sorunsuz çıktı. Bükülme sorunu yaşayan da sadece bir kişi vardı o da plus modeliydi. Benim cihazın kullanımdan büküldüğünü sanmıyorum çünkü konuya yazdığım gibi daha cebime bile koymamıştım. Üretim hatası diyelim. Arada oluyor işte böyle istisnalar.

    Eğer 6 almayı düşünüyorsanız içinizin rahat etmesi için ya Zorlu'dan ya da Apple Store'dan alın derim. Sorun çıktığında koşulsuz 14 gün iade ve değişim garantisi var. İki kere görüştüm Apple Store ile ikisinde de konuştuğum kişi durum için özür diledi ve gerekeni yapacakları söyledi. Ben de öyle umuyorum ki yarın sorunu halledeceğim. Sonucu buraya yazacağım.
  • onbeskarakterli O kullanıcısına yanıt
    Hocam benim cihazdada titresim sorunu var siz iademi degisimmi talep ettiniz surecle ilgili bilgi verebilirmisiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Değişim talep edeceğim. Henüz süreci başlatamadım çünkü hafta sonu çalışmıyor satış sonrası destek departmanı. Yarın saat 9'dan sonra Apple Store sayfasında siparişi takip ettiğiniz kısımda ürünü iade et seçeneğine tıklayın ve çıkan İstanbul numarasını arayın. Operatörler konuşması kolay ve işini bilen insanlar. Sorununuzu düzgünce açıklayın. Size cihazı nasıl aldığınızı soruyorlar ve 14 günlük süreçte olduğunuzu öğrenince sizden cihazın seri numarasını istiyorlar. Zaten seri numarası ile bilgilerinize erişebiliyorlar ve sonra sizi satış sonrası desteğe bağlarlar. Onlar size yol gösterir.

    Bu arada sizdeki problem nedir hocam? Bizlere gönderilen seri oldukça sorunlu çıktı gibi. Ciddi ciddi elden geçmiş ürünler olduklarını düşünmeye başladım.
  • onbeskarakterli O kullanıcısına yanıt
    Olay tam olarak bu.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98564633&p=2#98574054

    Ayrıca telefonlar sıfır beyler elden geçmiş filan değil ne ara sattılarda geri geldi işlem yapılıp yeniden satıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız görüştünüz mü Apple ile? Sonuç nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa


    quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n


    quote:

    Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

    Başka zeminlerde de denedim. Sert kapaklı defter üzerinde baktım, tahta sehpa üzerinde denedim ve hepsinde mevcut bu boşluk. Bu fotoğrafı koydum çünkü en belirgin olanı ve en iyi ışık alanı buydu. Ayrıca dediğiniz gibi kasanın ses tuşu kısmında ekran hafif çıkıntılı. Tam oturmuyor yani. Sizinle beraber online store konusunda yazıyorduk. Piyango bana çıktı işte.

    Cihazın gri renk dimi?
    Bu güne kadar açılan bütün bükülme konularında gri renk telefonlar büküldü. Dikkat ederseniz.

    Bu yüzden gümüş renk Plus 64GB' ı alır almaz kılıfla siyah yaptım
     iPhone 6 kutudan eğik çıktı

    Kutusundan yanılmıyorsam 2 tane apple sticker çıkıyor,1 tane bence olmamış hocam,2 taneyi üst üste koyun derim,sonuçta apple olduğunu herkes görmeli,böyle çünkü telefonda konuşurken eliniz kapatıyor,olmaz bence 2 tane yapın alt üst daha iyi durur.




  • onbeskarakterli O kullanıcısına yanıt
    Görüştüm hocam değişim istiyorum dedim bana görevli tabi dedi yeni ürün elinize geçincemi ürünü iade etmek istiyorsunuz yoksa hemen mi dedi bende yeni ürün gelsin onu teslim alırken elimdekini vereyim çünkü teslimat süreleri çok uzun dedim tabi dedi bir mail geldi oradaki referans numarasını kutunun üzerine yazıcam yeni ürün gelince eskisini vericem hemde telefonsuz kalmamış olucam.
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsınız. Ben de değişim işlemini başlattım ve yeni ürünü hemen istediğimi söyledim ancak 3-4 hafta görünüyor gönderim süresi. Fatura gelmediği için de görüştüğüm kişi faturayı beklememin daha mantıklı olacağını söyledi çünkü iadenin tamamlanabilmesi için faturanın da iade edilmesi gerekiyormuş. Ben de sanırım ürünün geri gönderimini yeni ürünün teslimat tarihine yakın yapacağım. 2-3 hafta daha Nokia C3 kullanasım yok.
  • onbeskarakterli O kullanıcısına yanıt
    Fatura daha banada gelmedi.Benim değişim işlemi başladı hatta biraz önce bir mail daha geldi ürününüzü 3-5 iş günü içerisinde göndermeyi planlıyoruz diye.
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Ben görüştüğüm kişiye özellikle faturanın gelmediğini söyledim. O da bana faturayı iade etmezseniz iade işlemi tamamlanmaz dedi. Görüşmeyi bitirdiğimde mail geldi. Mailin başlığı "Siparişiniz İşleniyor" şeklinde ve gönderim süresi olarak 3-4 hafta görünüyor (cihazı ilk satın aldığımda gelen otomatik maille aynı mail). Neden böyle bir zaman farkı olmuş sizinle anlamadım. Benim değişim ürünü yeni satın alınmış bir ürünle aynı süre zarfına sahip sanırım. Siz yine iPhone 6 64 GB Space Gray modelini mi alacaksınız değişimden sonra?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 20 Ekim 2014; 16:16:46 >
  • Masa eğik diyenler olmuş şaka dimi bu hemde bir kaç kişi demiş? Böyle komedi görmedim Geçmiş olsun hocam iade edin kesinlikle değiştirirler zaten bu ilk partilerde normal olacak bunlar heralde.
  • Fatura gelmediyse apple i arayip satis sonradina baglanip faturayi isteyebiliyorsunuz. Pdf seklinde mail atiyorlar ciktisini almaniz yeterli olur ayni olayi iki kere yasadim cunku onceden faturanin ne zaman gelecegi belli olmadigi icin mail olarak istedim iade islemini oyle tamamladim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenandeniz90 K kullanıcısına yanıt
    Görüştüğüm kişi bana ısrarla fiziksel faturayı beklemem gerektiğini ve onu da ya ürünle ya da üründen ayrı olarak geri göndermem gerektiğini söyledi. Zaten forumda daha önce değişim yapan bir arkadaşa fatura olayını sormuştum. O da bana sizin dediğiniz gibi mail olarak alıp çıktısını kargo elemanına teslim ettiğini söyledi. Mail olarak istedim ancak göndermeye yanaşmadı.

    Açıkçası hem faturayı beklemek zorunda olmam hem de değişim ürünü için 11 Kasım gibi bir tarih almam beni hayal kırıklığına uğrattı. Neden böyle yaptılar anlamadım.
  • Hocam telefonda hiç yamukluk olur mu ya. Belli ki 10 yıllık sapasağlam her gün yemek yediğimiz verzalit masa yamuk. Hatta tam telefonu koyduğum yer çukur ve telefonun köşeleri düzgün kısma denk gelmiş fotoğrafı çekerken ki aradan o şekilde ışık geçmiş.

    Hadi masa yere %100 paralel değil desek telefonu koyduğum yer nasıl o ışığı geçirecek şekilde yamuk olabilir anlamadım. Masa yamuk diyenler mantıklı bir açıklama ile gelselerdi belki yardımcı olabilirlerdi.
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Ben de bahsettiğiniz maili az önce aldım. 3-5 iş günü içerisinde cihaz gönderilecek diyor.

    Bu arada iadeyi yaparken tüm kutu içeriğiyle yapıyoruz değil mi? Ben sormayı unuttum da konuşurken.
  • Evet aynen oyle verilen referans numarasini kutunun uzerine yazmayi unutmayin dedi kargo gorevlisi urunu teslim aldikdan sonra cihaz uzerindeki sorumlulugunuz bitiyor dedi koda dikkat edin dedi birkac kez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Kendi gönderdikleri kutuya aynı şekilde yerleştirip göndereceğim. Üç tarafına da yazdım verdikleri numarayı. Malum kargoda taşıma bilgisini içeren bant yapıştırıyorlar. Nereye yapıştıracakları belli olmaz. Artık fatura geldikten sonra yollarım. Bu arada kargo görevlisine ürünü teslim ederken imza atacaksınız dediler bana. İmza attıktan sonra cihaz sizin sorumluluğunuzdan çıkar dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iPhone 6

    Zemin yamuk.

    />
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.