Şimdi Ara

Beats Gerçekten Kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kulaklığım bozulduğu için yeni kulaklık bakarken çıtayı yükseltip Beats baktım. Sitesinde urBeats kulaklıklar 99$ gözüküyordu TR fiyatına baktım 400₺ ancak Apple sitesinde 249₺ gözüküyor.
    Şimdi soruma gelirsek:
    Turkcell, HepsiBurada ve D&R sitesinde 399₺ kulaklık mavi rengi var.
    Apple sitesinde 249₺ mavi rengi yok.
    Eski üretim mi diye baktım resimde öyle görünmüyor ancak seri numaralarında fark var bu neden kaynaklı acaba?
    Bir de bu kulaklığın kalitesi nasıldır? Çoğu yerde çamur kalitesi diyorlar 100Tl civarı kulaklıklar ile kıyaslarsak durum berbat mı? Şu ana kadar max 60-70TL lik kulaklık aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 18 Ekim 2014; 17:03:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Farklı renklerin seri numarası farklı olur zaten ama 250 lira urbeats'e vermemenizi öneririm. Aradığınız tasarım ses kalitesi 2. plandaysa onu bilemem
  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Hocam Apple'ın sitesinde renkler tek bir seri numarası ile gösterilmiş ama hiç mavi seçeneği yok o kafamı karıştırdı. Yani mavi alcağımdan değil sadece farklı üretim/seri mi onu merak ettim. Daha iyi açıklamak için US ve TR Apple Store'dan resim ekledim. Kırmızı kutuyla gösterdiğim bölümler ürün bilgisinin en altında yer alıyordu farklı dediğim kısım o. Renk seçenekleri de farklı olunca seri farklı diye düşündüm. (H2Z - H2 farkı)

     Beats Gerçekten Kötü mü?
     Beats Gerçekten Kötü mü?


    Ses kalitesi konusuna gelince neden öyle dediğinizi öğrenebilir miyim? Çoğu yerde de sesi olduğu gibi yansıtmadığı ancak daha fazla bass verdiği yazıyor. Açıkcası 250Tl fiyat gördüğüm için baktım yoksa Philips SHE9000/10 almayı düşünüyordum. Profesyonel müzikçi de değilim, iPad'den vs müzik dinleyeceğim, David G falan listemde fazlaca yer kaplar. Bundan önce Philips SHQ3200/10 vardı, SHE9000/10 baktım sonrasında. Genele yorduğumuzda çok da kaliteli kulaklık sayılmazlar. Arada fark olacağını düşünüyorum.

    Üstteki bilgiler ışığında yardımcı olabilirseniz sevinirim


    Ek olarak son bir şey daha merak ediyorum. Çamur kalitesi diyorlar Beats için. Konserlere bakıyorum David Guetta, Skrillex vs Beats var. Tiesto da AKG gördüm. Bunlar reklam kokan hareket mi yoksa Beats'e yapılan eleştriler abartılıyor mu Yani çamur olsa bile para için mi takıyorlar o kulaklığı merak ettim.

    Alternatif AKG baktım bunlara göre nasıl?
    AKG1
    AKG2
    AKG3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 18 Ekim 2014; 17:14:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynen hocam onlar tamamen reklam zaten david guettanın anlaşması var beatsle mixr modelinde de onun ismini kullanıyolar david guetta kullanıyosa iyidir yanılgısına düşmeyin ona bakarsanız dr. dre. de beats kullanıyo o da büyük müzisyen. Akglerden ise k375'in çok iyi bi alternatif olacağı kanaatindeyim. Yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla bass temelli olmasına karşın diğer sesleri ezmediği söyleniyor. Ayrıca görünüş olarak premium bi kulaklık sonuçta urbeats alsanız insanların yüzde 90ı sahte olduğunu düşünecek ama akg'de böyle bi sıkıntı da olmaz.




  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim hocam AKG K375'in Tr fiyatlarına baktım 350Tlden başlıyor. Amazon'da 79 dolar kargo ile birlikte 99 dolara geliyor. Türkiyede bir aralar 250Tl idi tekrardan o fiyata bulursam alacağım aksi haldeyurtdışından sipariş edeceğim. İlginiz için sağolun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 18 Ekim 2014; 18:52:58 >
  • K375'i ben de düşündüm aslında ama şu aralar durumum müsait değil başka bi kulaklık aldım temin ederseniz izlenimlerinizi paylaşın lütfen ayrıca amazonda kara cumayı beklerseniz baya indirimler oluyo bu da düşebilir. Şöyle 50-60 dolar olsa bile zıplarız valla
  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Black friday 28 kasımda sanırsam. Şu an elimde hiç kulaklık yok ve günde 3-3.5 saatim toplu taşımada geçiyor. O zamana kadar hem kullanmam için hem de 2. kulaklık olarak kullanmam için Philips SHE9000/10 nasıldır sizce? Direk Fidelio S1 düşündüm de sonrasında K375 hakkındaki okuduğum yorumlar sebebiyle vazgeçtim.
  • 9000i bilmiyorum ama 7000in bassları kuvvetli ve fp deniiyordu 9000 daha iyi olabilir ama dinlemedim maalesef
  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bilgilendirme için. 7000/10 61tl 9000/10 indirimde 68tl o nedenle ona bakmıştım. Birkaç forum daha gezip ordaki karşılaştırmalara bakarım artık.
  • istersen ama k375e kadar idarelik bi kulaklık arıyosan forumun 2. el kısmından da alabilirsin bi gözat derim hem daha uygun olur
  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Orayı daha gözden geçirmedim ama bakacağım. Bir aralar %50 Philips kulaklık indirimi vardı da şimdiye kalmamış malesef.

    Ek olarak Philips SHE7000-8000-9000 Karşılaştırması:
    Philips SHE
  • teknik veriler illaki bi bilgi verir ama kullanımda fark muhakkak olacaktır. Sadece verilere bakarak karar verme derim
  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Verileri buraya yapıştırmadan evvel bakmamıştım bakınca anladım zaten pek bişi olmadığını Yarın daha inceleme vs daha geniş bakarım ne de olsa kargolar çalışmıyor. Şimdilik sayenizde kafamda bir olgu oluşturmam iyi oldu.
  • yardımcı olabildiysek ne mutlu yapacağımız seçimlerden pişman olmamak dileğiyle
  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam :)
  • Lütfen karşılıklı tartışmaları bırakalım.
    Ürünleri konuşalım.
    Gereksiz mesajları temizledim.
    Tekrarı durumunda işlem yapmak durumunda kalırım.
    İyi forumlar.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Gerçekten yorulmuştum.
  • Neler olmuş burada? İki dakka bakmadım..çk çk çk
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Ben başlatmadım.
  • şimdi tartışma neydi onu bilmiyorum ama şunu uzun yıllardır elektronik muzik dinleyen birisi olarak söylüyorum, mesala yıllarca tiesto stanton kulaklık kullandı, veya carl cox vestax turntable, richie hawtin traktorun yüzü mesela, yada işte daha mainstream isimler mesala david guetta gibi, hardwell gibi isimler hep bir markanın yüzüdür, kulaklıklarını özellikle fotograf ve videolarda gösterirlerki insanları markayı almaya davet etsinler, bu liste uzar gider,
    bana kalırsa beats parasını haketmeyen bir markadır, sennheiser, akg, audio technica gibi markaların çok güzel kulaklıkları var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.