Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Boratis tarafından dolandırıldım...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Bilgisayar ve Parçaları >> ADSL Modem/ Ağ ile ilgili olanlar >> Boratis tarafından dolandırıldım... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozgboy

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:3677
Katılım zamanı: 29 Aralık 2004;
Durum: Forumda değil

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

14 Ekim 2006; 19:14:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Alışverişin linki bu...

http://forum.donanimhaber.com/m_9763100/mpage_1/key_//tm.htm#9763939

Arkadaşla adsl modem için 30 ytl ye anlaştık. Hesap numarasını aldım ve anında 30 ytl yi yatırdım. Hatta imzasında güvenilir 2 arkadaşı da referans olarak gösterdiğinden miktar da az olduğundan hiç kuşkulanmadım. Akşam kargoya veriyorum dedi ve ayrıldı. Buraya kadar herşey normal. Ondan sonra adam msn den kayboldu, kargo margo yok ortalıkta. MSN de engelledi muhtemelen. Foruma da girmiyor. Hotmail den mesaj attığımda msn de online olduğunu fakat bende offline gözüktüğünü farkettim. Araştırdığımda beni ya sildiğini ya da engellediğini öğrendim. Hiç bir şekilde ne pmlerime ne de maillerime cevap vermedi. Aynı şeyler KEHRİBAR ında başına gelmiş. Ben de dolandırıldığıma kanaat getirip araştırmalara aynı topic de dolandırılan KEHRİBAR ile birlikte başladım ve özellikle KEHRİBAR önemli bilgilere ulaştı. Öncelikle parayı yatırdığımız hesap numarası:

şube no : 6607 (URAY/MERSİN)

hesap no : 0725172 Türkiye İş Bankası

Levent Eker adına...

MSN Adresi: laklaki@hotmail.com (survivor)

Araştırmalar neticesinde şahsın adresini, telefon numaralarını herşeyini bulduk ve elimde mevcut. Hatta fotosu da aşağıda. Bu arkadaş beni 30 ytl, KEHRİBAR ı da 150 ytl dolandırmıştır. Ona son kez mesaj atıp pazartesiye kadar süre verdim. Eğer pazartesiye kadar herhangi bir cevap vermezse bir Silahlı Kuvvetler mensubu ve 150 den fazla Jandarma devre arkadaşı bulunan birisi olarak savcılık ve Jandarma kanalı ile her türlü yola başvuracağım. Gerek ailesi bazında gerekse resmi anlamda ne gerekiyorsa yapacağım. Dolandırıldığım miktar önemli değil. Bu forumda bu tip olaylar oldukça artmaya başladı bu da bu şekilde davrananlara ders olacak. Mod arkadaşlardan ricam konuyu Pazartesi akşamına kadar üst konu olarak tutmalarıdır. Arkadaşların vakitlerini aldığım için özür dilerim. Teşekkürler.

Ekteki dosya (1)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
  • SATILIK HP NOTEBOOK ADAPTÖRÜ UCUZ
  • SATILIK NOKIA 6120 CLASSIC
  • SATILIK 2x1 GB DDR2667 NOTEBOOK RAMİ

• _____________________________

MSN: ozgboy@hotmail.com
    Ölücülük yapmayın fena bozarım.
    Yaşım 36 dır. Mesaj atarken ona göre atın. Koçum aslanım falan diye mesaj atmayın.
    Kesinlikle Yurtiçi Kargo ile ürün göndermeyin benden de göndermemi istemeyin.........

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 5 ürün
    xpress
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

14 Ekim 2006; 19:17:08 

hocam adamın tip baya supheliymis geçmiş olsun bu tipler cogaldı ders vermek sart artık

referans olarak FATALIST vermiş çok ilginç??? bi görüş MURAT la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 14 Ekim 2006; 19:17:56 >
    helsloot

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2038
    Katılım zamanı: 24 Haziran 2006;

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

14 Ekim 2006; 19:17:52 

tipinden belli hakkatende ne olduğu geçmiş olsun

alır satar
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

14 Ekim 2006; 19:19:15 

KEHRİBAR LA MSN DEN KONUSTUK DÜN GECE GALİBA ONUDA DOLANDIRMIŞ
    ABİ ALDIR JANDAR MAYADA AKLI CIKSIN BIDAA YAPMASIN
    GEÇMİŞ OLSUN YÜZBAŞIM
    diablo2

İkinci el mesajı:211

14 Ekim 2006; 19:21:36 

geçmiş olsun, ben de bazı şeylerin es geçilmemesi, peşinden koşturulması taraftarıyım.

FreshDevil

İkinci el mesajı:28
    Katılım zamanı: 11 Ekim 2006;

14 Ekim 2006; 19:25:38 

bencede kesinlikle arkadaşında olmak gerekiyor.

ikinci el ürün alma nedenin fiyatının cazip olması sıfıra yakın fiyatlar vermeyelim gider sıfırını alır kdv sini düşerim masraf gösterir vergiden düşerim daha karlı olurum lütfen amaçtan sapmayalım.
    ZEUS__
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

14 Ekim 2006; 19:32:36 

geçmiş olsun meblağ önemli değil zaten forumdan alış-veriş yapmaya korkar olduk

edit:kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 14 Ekim 2006; 20:04:36 >
    seso81
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

14 Ekim 2006; 19:38:58 

Öncelikle ikinize sonra o KAFASI BASMAYAN(180ytl çalınmış parayla hele hele ramazan'da zengin olunmaz) dolandırıcıya geçmiş olsun.Size bişey olmaz da o dolandırıcı şahıs için zor bir durum

@FreshDevil :sen ne yazdığını anladınmı ben anlamadım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 14 Ekim 2006; 20:11:25 >
    simyaci

İkinci el mesajı:859
    Katılım zamanı: 14 Nisan 2004;

14 Ekim 2006; 19:38:59 

Yalnız bu sefer yanlış kapıyı çalmış... Özür Komutanım 3 kuruşluk iş olsa da pek yanına bırakmaz...

Geçmiş olsun komutanım...

Tükana Buyrun...
    wwwengin

İkinci el mesajı:1064
    Katılım zamanı: 10 Haziran 2004;

14 Ekim 2006; 19:42:45 

Abi geçmiş olsun..Bende zamnında 75 ytl lik bi dolandırılma işine girmiştim..ni tekim askeri kananllar olayı çok çabul çözebiliyor..

o arkadaşın 30 ytl için 1 gece müebeete kalıcak vs vs yazık gerçekten..

Ramzanda verdiğin bi zekat gibi say abi..

Sony VAIO VGN-T350P~1.4kg ultra portatable 1.2 ULV cpu 1gb ram Dvd-rw 10.6''xblack screen and 5.5h battery ~ DFI SLI-DR NF4-SLI~AMD 64 Technology CPU ~CM Stacker "with blower"~ ~~THX 550+ X-fi Xtreme music

Referanslar:Bahadir_bado Meke Brandybuck Candostum Baseki {PeGaSuS} Öztin Sercany X-gen Federal Mkoyuncu pLayer yilmazeest ve buraya sığmayan daha 100 lerce isim. 2 sene içinde 45.000 ytl üzerinde işlem hacmi
    KEHRIBAR

İkinci el mesajı:2196
    Katılım zamanı: 9 Mayıs 2004;

14 Ekim 2006; 19:43:27 

Evet @ozgboy unda belirttiği üzere 9 EKİM PAZARTESİ günü @boratis nickli arkadaş ile alışveriş yaptık kendisinden 2 adet hdd ve 1 adet vga aldım .
    Arkadaş çok iyi niyetli ve efendi idi . 2 tane de referansı olunca o anda dalgınlığa gelip telefon numarası da almadık . hesabına 150 ytl yi yatırdım . Mersin - Bursa arası kargo 2 günde geldiğinden yetişememiştir pazartesi akşam vs derken toplamda 5 gün oldu . Birde hep iyi niyetten bu güne kadar bekledik ama artık işin sonu geldi . Düpedüz arkadaş bizi dolandırdı .

Salı akşamı tam ben msn e girdim o anda offline oldu ve beni listesinden silip engelledi . foruma da o günden beri üye olarak girmiyor . mail adresi ile araştırma yapınca nette fotoğrafına ulaştık . ve % 90 kendi fotoğrafı . çünkü üye olup fotoğrafını eklediği siteye en son 30 OCAK 2006 da girmiş .
    ICQ da da mail ile aratınca farklı bir isim soyisim de çıktı .

Sonuç olarak elimizde olan veriler : İŞ BANKASI HESAP NUMARASI - İSİM SOYİSİM - FOTOĞRAF - BULUNDUĞU İL . (MERSİN ancak ADANA da olabilir )

bu kadar bilgi ile şahsa ulaşmak çok ta zor değil . Elbet bir şekilde bu şahısa ulaşacağız…

ilan : http://forum.donanimhaber.com/m_9763100/mpage_1/key_//tm.htm#9763100

ICQ daki ismi :

Mail adresine göre

SERKAN PİRCEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEHRIBAR -- 14 Ekim 2006; 19:44:45 >

HaYaT , BiR KeHRiBaR TeSPiH GiBi DöKüYoR TaNeLeRiNi ...

SeRSeFiL

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:570
    Katılım zamanı: 30 Mayıs 2006;

14 Ekim 2006; 19:46:19 

Geçmiş olsun...

Sorunsuz Alışveriş Yaptıklarım: (41 Kişi)
    supremum ,paryoşa ,vulvarn ,isirgan ,cavalier ,ergin ,lordsavage ,brtana ,mbukalemun ,@MER_A.G ,
    LoST_PaTRoL ,phobia ,visor ,bilalkaya ,yetkin ,Tsunami41 ,LimeWire ,strider_xxx ,pSyCo ,CMteria ,
    mazhar ,xpress ,meysez ,[ReaLityWorLd] ,caglaraktas ,alişeker ,X ,yug2980 ,sugarcocuk1 ,
    pentagram_boy ,61plancı ,bahadir_bado ,demircibu ,pookie ,StrangerXT ,danny1977 ,sertert, BillyJean, legion_of_doom, forever_boy
    Sözünde Durmayanlar: ,alırsatar
    isyankar1976

İkinci el mesajı:128
    Katılım zamanı: 30 Nisan 2001;

14 Ekim 2006; 19:47:14 

Peşini bırakma hocam .
    Uyanık geçinmenin ne olduğunu anlasın böyleleri

Corny

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:2451
    Katılım zamanı: 25 Temmuz 2005;
    Durum: Forumda

14 Ekim 2006; 19:48:37 

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN FAKAT ORTADA 2 İSİM VAR BU ŞAHIS BENİM MSN DEDE KAYITLI.
    YANLIZ MSNDE ŞUAN YAZAN "Can.. UyuyoR" bilginize.

Söyledigin şeylerin arkasında duramıyorsan bir yerde açıga çıkınca yok etmeye çalışıyorsan sen insan deilsindir...
    İnsanoğlu Düşünür Ve Uygular....
    Uyguladıktan Sonra Düşünmeye Gerek Yoktur....
    (Özlü Söz)
    ozgboy

Sisteme Gözat

İkinci el mesajı:3677
    Katılım zamanı: 29 Aralık 2004;

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git