Şimdi Ara

burdur 58 piyade egitim alay komutanligi Burdur/Merkez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a
    05.11.2014 saat 13:00 da birliğe teslim olucağım yalnız biraz araştırığıma göre seçmeler filan oluyormuş ankara seçmeleri filan pek bilmediğim için.
    ben ankara doğlumlu memleket ankara ankarada oturmaktayım yalnız o ankara seçmelerine bende katıla bilirmiyim ? yani katarlar mı nasıl katılırız yani ankarada askerlik yapa bilirmiyim ?
    ola bilirmi böle bir şey birde burdur da askerlik yapan arkadaşlar nasıldır napılır ne götürelim tavsiye öneri verin biraz.
    kullandığım 2-3 ilaç mevcut her hnagi bir sıkıntı olurmu ? ve ayni zamanda kimileri sopuk algınlığı hap şurup filan götür diyor alırlar mı öle bişiler:S



  • cevap ?
  • Anlara seçmesi derken neye seçiyorlarmış ? Yoksa kulaktan dolma bilgiler mi ? Tutupta seni ankaraya vereceklerini sanmıyorum çok heveslenme ama varsa bir seçme her asker katılabilir diye düşünüyorum..Sen ankaradasın katılamazsın vs gibi bir seçenek olmaz..Bu arada benimde orası acemi birliğim bende Ankaradayım ama 2.grup Aralıkta oradayım bende..
  • Seçmelere katılın diye biri yorum atmış burdur da yapmış oda askerliği ankara çankaya tuğgeçneral şöförü filan yazmış pek anlamadım yani bu seçme ne oluyor neyi seçiyorlar:S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 11072008

    Anlara seçmesi derken neye seçiyorlarmış ? Yoksa kulaktan dolma bilgiler mi ? Tutupta seni ankaraya vereceklerini sanmıyorum çok heveslenme ama varsa bir seçme her asker katılabilir diye düşünüyorum..Sen ankaradasın katılamazsın vs gibi bir seçenek olmaz..Bu arada benimde orası acemi birliğim bende Ankaradayım ama 2.grup Aralıkta oradayım bende..

    gelip seciyorlar butun kislayi topluyorlar berber terzi garson asci gibi meslekcilerin adlarini yazip not aliyolar ona gore ihtiyac ne ise oraya gidiyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.