Şimdi Ara

1500 TL'ye kadar Bas gitar ve Amfi Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Ben 2 yıldır elektro gitar çalıyorum. Yan bir hobi olarak da bas gitar çalmak istiyorum. Uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum bası çünkü gitarla da uğraşıyorum ve bütçemi ona ayırırım diye düşünüyorum. O yüzden çok başlangıç seviyesi olmayan, beni idare edebilecek bir şeyler istiyorum. Çaldığım tarzlar blues, classic rock ve arada metal. Çevremden bir kaç kişi Squier Vintage Modified serisinden önerdi. Bazıları da 60s Classic Vibe serisinden önerdi. Ama tabii buraya da bir sormak istedim. 1500TL'ye amfi de dahil olacak şekilde öneri yapabilir misiniz? İkinci ele sıcak bakıyorum.



  • up
  • Classic vibe serisi bildiğim kadarıyla squier'ın en üst serisi. fiyatları meksika fenderler ile aynı. 60s vibe dediğiniz gitar türkiyede 1600 olarak gözüküyor. Dolayısı ile amfi hariç sadece gitar bile bütçenizi aşıyor. Zaten 1600 çin malı gitara verene kadar üstüne 200 300 daha ekleyip fender meksika standard presicion bass almak sanki daha mantıklı gibi... Çin malı demek kalitesiz demek değil kesinlikle ama özellikle elden çıkarmaya kalktığınızda gitarın üretim yeri değer kaybetmemesinindeki büyük etkenlerden biri... Ben schecter stiletto custom öneririm. kore üretimi kendimde denedim cidden çok kaliteli bir model ve 1200 civarı bulunabilir. Bende yakın bir zamanda 5 tellisini almayı düşünüyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VendettA

    Classic vibe serisi bildiğim kadarıyla squier'ın en üst serisi. fiyatları meksika fenderler ile aynı. 60s vibe dediğiniz gitar türkiyede 1600 olarak gözüküyor. Dolayısı ile amfi hariç sadece gitar bile bütçenizi aşıyor. Zaten 1600 çin malı gitara verene kadar üstüne 200 300 daha ekleyip fender meksika standard presicion bass almak sanki daha mantıklı gibi... Çin malı demek kalitesiz demek değil kesinlikle ama özellikle elden çıkarmaya kalktığınızda gitarın üretim yeri değer kaybetmemesinindeki büyük etkenlerden biri... Ben schecter stiletto custom öneririm. kore üretimi kendimde denedim cidden çok kaliteli bir model ve 1200 civarı bulunabilir. Bende yakın bir zamanda 5 tellisini almayı düşünüyorum...

    Haklısınız hocam. Ben de tam dediğiniz gibi üretim yeri yüzünden fiyatı düşeceği için ikinci ele uygun bulabilirim diye düşündüm. Dediğiniz gitara baktım ve beğendim. Ama ikinci elini çok da detaylı olmayan bir araştırmadan sonra bulamadım Ankara'da. Bulursam uygun fiyata almayı düşünüyorum. Dediğim gibi bütçem kısıtlı olduğu için ve gitarın beni uzun süre idare etmesini istediğim için ikinci el olsa daha iyi olur gibime geliyor. Aleti denemeden de almak istemiyorum.
  • Amfi olarak ev hatta lise konserlerinde kullandığım amfi laney rb1 gayet güzeldir. Bateri vb nin yanında sesini güzel duyarsınız. Hatta mermer zeminde trapeti bile öttürür . Gitar olarak cort action kullandığımdan ötürü birşey diyemeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Squier yada Fender Meksika Jazz kasalardan şaşma.

    Bu fiyatlara ikinci el olarak çok iyilerini bulabilirsin.
  • 1.Gitar Bas Extreme XB25SB.

    Gövde : Masif Maun Ağacı
    Sap : Gül Ağacı
    Manyetikler: 2 tekli büyük jaz manyetikler(single)
    Perde Sayısı: 20
    Renk: Günbatımı (Sunburst)

    Jazz Bas model, bu bas gitar ileri seviye profesyonel gitaristler için özenle üretilmiştir. Çalarken klavyesinin rahatlığını hissedecek ve yorulmadan büyük bir keyifle saatlerce müzik yapacaksınız. Ses tonları her türlü müzikte iyi performans verir. Efect cihazlarının hepsine uyum sağlayan bu gitari mutlaka denemelisiniz.



    2.Gitar Bas Extreme XB45BK.

    Gövde: Masif Maun Ağacı
    Sap : Gül Ağacı
    Manyetikler: 2 tekli UZUN (single)
    Perde Sayısı: 24
    Renk: Siyah

    Profesyonel gitaristler için özel imal edilmiş olan bu gitarı büyük bir keyifle çalacaksınız. Manyetik sayısının üç oluşu tonlara zenginlik katmış ve tınılarında basın derin haz verici seslerini keşfedeceksiniz. Ayrıca 24 perdeli olması gitaristlere daha fazla ses çıkartma imkanı verir.


    Amfi EX30WBS

    Çıkış sayısı:2
    Giriş sayısı:1
    mevcuk Komtrol Düğmeleri: Volume-Bass-Middle
    Treble-ON/OFF
    220 Volt ile çalışır.
    Ölçüler:34*32*21


    İLK ÜRÜNÜ AMFİYLE 700 ikinci ürünü amfiyle 800tl ye magazadan sıfır .


    İLGİLENİRSEN HABER VERMEN YETERLİ

    http://xtreme-production.sahibinden.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.