Şimdi Ara

***Motorola Nexus 6*** [Snapdragon 805--Adreno 420--3GB Ram--2560x1440 QHD AMOLED Ekran--13Mp Kamera] - - - (Ana Konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
5
Favori
3.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İzlediğim incelemelerde bataryanın yeterli olmadığına değinmişler, Nexus 5'te olduğu gibi. Nexus 6'da Quad HD ekran var, 6 inch ekran var, ve bataryası 3200 mAh. Şimdi batarya olarak karşılaştırma yapalım, Sony Z3'de 5.2 inch ekran ve 1080p ekran var, batarya 3100 mAh, hatta Z2'de aynı ekran ile 3200 mAh var. Şimdi siz ekran boyutu ve pixel yoğunluğuna bakarsanız direkt gözünüze şu çarpıcak ki, Z3 ve Z2 , Nexus 6'dan daha fazla dayanıcaktır batarya açısından. İncelemelerde ekran süresi olarak üç buçuk - dört saat arası demişler. Bataryayı o kadar büyük koymayıp bu kadar ekran çözünürlüğü yüksek ekranı koymak bana saçma geliyor. Google cidden şu batarya olayını anlamıyor sanırım. 1080p koysa batarya resmen şahlanıcak. Ne gereği var 2K ekran koymanın batarya yetersiz iken? Bu mesajı eksileyenler olucaktır, fanboyluk yapmanın anlamı yok burda. Sony Z1 kullanıyorum ve batarya harika. 1080p ekran ise yeterli açıkcası. Telefonda dizi,film,video vs izleyeceksen bile en fazla zaten 1080p çözünürlükte izliyorsun, ne gereği var o kadar yüksek çözünürlükte ekran kullanmanın? Bataryayı yiyiyor, başka bir işe yaramıyor ki. Sony mesela Z3 bile 1080p kalmakta ısrarlı, çünkü biliyor ki kaliteyi arttırırsa batarya haşat olacak. Akıllılık da ediyor bana göre. Nexus 6 da batarya sorunuyla bence 'kötü' bir çıkış yaptı. Google artık bir sonraki Nexus telefonunu daha iyi tasarlar. Belki telefonun ekranı nı da küçültür. 6 inch ekranın çok satılacağını zannetmiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Artizt

    İzlediğim incelemelerde bataryanın yeterli olmadığına değinmişler, Nexus 5'te olduğu gibi. Nexus 6'da Quad HD ekran var, 6 inch ekran var, ve bataryası 3200 mAh. Şimdi batarya olarak karşılaştırma yapalım, Sony Z3'de 5.2 inch ekran ve 1080p ekran var, batarya 3100 mAh, hatta Z2'de aynı ekran ile 3200 mAh var. Şimdi siz ekran boyutu ve pixel yoğunluğuna bakarsanız direkt gözünüze şu çarpıcak ki, Z3 ve Z2 , Nexus 6'dan daha fazla dayanıcaktır batarya açısından. İncelemelerde ekran süresi olarak üç buçuk - dört saat arası demişler. Bataryayı o kadar büyük koymayıp bu kadar ekran çözünürlüğü yüksek ekranı koymak bana saçma geliyor. Google cidden şu batarya olayını anlamıyor sanırım. 1080p koysa batarya resmen şahlanıcak. Ne gereği var 2K ekran koymanın batarya yetersiz iken? Bu mesajı eksileyenler olucaktır, fanboyluk yapmanın anlamı yok burda. Sony Z1 kullanıyorum ve batarya harika. 1080p ekran ise yeterli açıkcası. Telefonda dizi,film,video vs izleyeceksen bile en fazla zaten 1080p çözünürlükte izliyorsun, ne gereği var o kadar yüksek çözünürlükte ekran kullanmanın? Bataryayı yiyiyor, başka bir işe yaramıyor ki. Sony mesela Z3 bile 1080p kalmakta ısrarlı, çünkü biliyor ki kaliteyi arttırırsa batarya haşat olacak. Akıllılık da ediyor bana göre. Nexus 6 da batarya sorunuyla bence 'kötü' bir çıkış yaptı. Google artık bir sonraki Nexus telefonunu daha iyi tasarlar. Belki telefonun ekranı nı da küçültür. 6 inch ekranın çok satılacağını zannetmiyorum.

    Bundan sonra bütün cihazlar 2k ekran ile geliceği için yapcak bişey yok. 159.3 x 83 x 10.1 mm 184 gr ağırlığında bir cihaz ayrıca 10.1mm kalınlığında. Ama şimdi şuda var Amoled ekran kullanıyor diğer cihazlara kıyaslarsak şu anda piyasada olan G3 Nazaran pil konusunda biraz daha iyi olur ama Note 4 konusunda aynı konuda olamayabilir. Boyut olarak diğer cihazlara göre daha büyük Iphone 6 plusdan daha küçük ama. Bence 2 telefon arasında kıyaslama yapmak gerekirse Nexus 6 G3 den daha iyi Note 4'den ise az kötü performans sergileyebilir fakat yazılımla bu sorunu düzeltebilir kaldıki offical bir Lolilopup kullanıyor. Bence batarya konusunu fazla takmamak lazım 1 günü çıkarır diye düşünüyorum.




  • aynı özelliklerde 4,7 .. 5,2" ekran boyutu aralığında "mini" modeli çıkarsa alırım. tabii bu sefer (nexus 4 örneği) 650usd'ye satıldığına göre kamera ve ses çıkışlarını adam gibi yaptıklarını umuyorum.
    ayrıca 6" ekranlı kocaman alanı olan cihaz üretiyorsun ama kalınlık nasıl olurda inceleceğine 10mm yapılır? bu telefon kalınlık ve boyuttan dolayı cebe nasıl sığar? bu insanlar kemere takılan gh688 kılıfı mı kullanılacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsch

    aynı özelliklerde 4,7 .. 5,2" ekran boyutu aralığında "mini" modeli çıkarsa alırım. tabii bu sefer (nexus 4 örneği) 650usd'ye satıldığına göre kamera ve ses çıkışlarını adam gibi yaptıklarını umuyorum.
    ayrıca 6" ekranlı kocaman alanı olan cihaz üretiyorsun ama kalınlık nasıl olurda inceleceğine 10mm yapılır? bu telefon kalınlık ve boyuttan dolayı cebe nasıl sığar? bu insanlar kemere takılan gh688 kılıfı mı kullanılacak..

    Ahahha aynen öyle. Büyük yapmışlar, pil de büyük koysalar tamam diyicem de büyük değil ki o da... Google telefon pazarında tökelemezse iyidir yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2 telefonu kıyaslarsak hangisini seçerdiniz? ve neden?

    objektif ve tarafsız yorumlarınızı bekliyorum.

    iPhone 6 Plus ve Google Nexus 6


    http://www.tabletmecmua.com/apple-iphone-6-plus-vs-google-nexus-6-karsilastirma/
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    size katılıyorum. donanıma uygun batarya olması lazım. veya bataryaya uygun donanım


    iPhone 6 Plus ile karşılaştırmasında da aynı puanları alıyor zaten ikiside. üstelik iPhone 6 plus şarjı daha düşük olmasına rağmen.


    google batarya olayını çözemedi


    http://www.tabletmecmua.com/apple-iphone-6-plus-vs-google-nexus-6-karsilastirma/
  • iPhone 6 Plus ile Nexus 6 arasında Note 4 alırdım. Neden Note 4 derseniz, iPhone 6 Plus ve Nexus 6'ın sadece ekranı büyük, büyük ekranlı olmanın tek avantajı bu. Ayrıyetten ek bir özellik katmıyor telefon kullanımına. Ama Note serisi öyle değil ki. S Pen olayı bile bence büyük ekranlı telefonlar içersinde en güzel özellik. Yine de karar sizin.
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim note 4 de çok hoşuma gidiyor doğrusu. s pen' e bende bayılıyorum çünkü.
  • İlk sayfada 1600-1800 diyenler olmuş bu alet 1800'e girsin Türkiye'ye ilk ben alcam. ABD'de 650 $ olan cihaz Türkiye'de bence rahat 2000+ TL olur. Ha ama şu an haklı çıkmamak için dua ediyorum. :) Son derece memnun bir Nexus 5 kullanıcısıydım ancak telefona gözüm gibi bakmama rağmen tamamen talihsizliğimden ötürü suya düşürdüm ve kurtaramadık. Eğer Nexus 6 uygun bir fiyata girmezse Türkiye'ye başka modellere yönelmem gerekecek maalesef hatta tekrar Nexus 5 bile alabilirim.
  • Nexus 6 yı lenovo degil motorola üretecek miş. Çok hızlı üretim yapacakların dan ümidim yok. Avrupa ve Amerika ya bile çıkmış degil ki bize gelmesi baharı bulur. Yüksek fiyattan gireceği de kesin. 3 ay da fiyatın oturmasını bekle Yaz a ancak alınır. Uygun fiyata Note 4 buldum aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelemelerde nexus 5'in kamera performansından hiçbir teknoloji sitesi memnun kalmamıştı. G2 kamerada nexus 5 i geçiyordu. G3'ün kamerası gerçekten çok iyi, keskinlik olarak Note'den de daha iyi ancak renk doygunluğu olarak bir adım gerideydi note4'den. (belki de daha doğal olduğu için). Şimdi güzel tasarımlı, zarif bir cihaz daha geliyor, tek rakibi açıklandığında G4 olur diye düşünüyorum. Umarım diğer nexusların aksine bu model de kamerada çok daha başarılı işler yapmışlardır. 1800 civarı gelirse, 3 ay sonra 1699 lara düşer ve havada kapılır.. beklemedeyiz..
  • ve su geçirmiyor. motorolanın çok iyi yaptığı işlerden birinide bu telefonda gördük
    http://www.teknolojioku.com/haber/nexus-6-suyun-icinde-bile-sarj-oluyor-video-24171.html
  • Hocam benide ekleyin 32 gb gece mavisi stok android deneyimi süper

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Memoland

    Hocam benide ekleyin 32 gb gece mavisi stok android deneyimi süper

    hocam nereden nasıl kaca mal ettiniz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.