Şimdi Ara

kız meselesi, yardım. 25.12.14/01.05.17 üç sene oldu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eski başlık:kız meselesi, yardım. (özetin özeti yazıldı) bir sevda bitti. Mi? 25.12.14


    Özet, özetin özeti son durum aşağıdadır...

    Merhabalar. Yaşadığım halen içinde bulunduğum artık dayanamayıp anlatmak zorunda hissettiğim sizlerden, durumumla ilgili yorum, öneri beklediğim hikayeme başlıyorum bugün... Biraz kafamı toplamaya ihtiyacım var.


    15.10.2014 11:17.
    Bir insanı Allah için ne kadar sevebiliriz? Onu hayatımızın merkezine ne kadar kazıyabiliriz? Onu en fazla ne kadar el üstünde tutabiliriz? Dostlar! Bu bir sevda hikayesi gelebilir size boş, saçma, anlamsız ama yaşadıklarımı yaşayan hissettiklerimi hisseden, hissetmiş olan mutlaka birileri vardır. Düzen fazla olmayabilir yazımda bunun için özür dilerim umarım okur bana yardımcı olabilirsiniz, inanın çok fazla ihtiyacım var... Biraz kendimden bahsedeyim sizlere ilkokulda ve lisede efendi, çalışkan sevilen sayılan biriydim tipim iyidir ne bileyim insanlar sever beni kendini geliştirmeyi seven iki üniversite okuyan birinde 3 diğerinde 2. sınıf 21 yaşında bir delikanlıyım. Namazında abdestinde gün içinde sürekli bugün Allah'ın rızasını kazanmak için ne yaptın? Sorusunu soran ibadetlerini eksiksiz yerine getiren biriyim bu dünyayı ahiretin tarlası olarak görüyorum. Neyse bunu neden söylüyorum biraz olsun zihniyetimi anlayın çünkü anlatacaklarım ile bunların da ilgisi var nasıl demeyin okuyun lütfen...


    Bir şekilde tanıştık, 5 ay içinde birbirimize ısınıp bir yola düştük... Ben hayatında hiç kız arkadaşı olmamış bunu zerre kadar dert etmemiş biriyim hiçbir kız ile el ele tutuşmadım,gezmedim, öpmedim bunu dediğim gibi hiç dert etmedim benim derdim bu dünya ile ilgili değildi hiçbir zaman biri gelirdi beni benden alırdı onu bu dünyada Allah'ın rızasını kazanmak için kalpten en derinden bir defa severdim onunla bir aile kurar vatana millete hayırlı evlatlar sahibi olurdum o ailem her şeyim olur onlarla ahirette de beraber olur sonsuzlukta son bulurduk... Hep bu anlayıştaydım hiç acelem yoktu doğruluğuna emin olmadığım hiçbir kıza adım atmadım hem onu hem kendimi ateşe atmamak için. Bir şekilde oldu bir anda ''her şeyim'' oluverdi burada lafı çok geçer kimseyi her şeyiniz yapmayın hayatınızın merkezine koymayın diye hala doğruluğuna inanmıyorum belki de inkar ediyorum he? Ama zihniyetimi az çok anlattım ve bana göre birini bir defa Allah ne güzel yaratmış onun rızasını kazanmak için bu kadar sevdiysek nasıl her şeyimiz yapmayalım öyle değil mi?

    Biraz yaşananlardan bahsedeyim farklı şehirlerde okuyorduk onun ilk senesiydi ben bunun için okuduğu şehirde staj görmeye başladım bir şekilde hallettim ve onun okuduğu şehirde yaşamaya başladım bir anda her şey değişmişti hayatımda hayatın merkezinde o her şey onun için olmuştu bir anda. Buluşuyorduk, görüşüyorduk, kavga ediyorduk, küsüyorduk ama birkaç dakikayı hiç geçmiyordu her şey gayet güzeldi fazlasıyla. O beni geleceğinin merkezine koymuş ben onu geleceğimin merkezine koymuştum. Bize birbirimizden başka yol yoktu öyle diyorduk ''sen olmazsan ne yaparım, hiç gitme, hiç bırakma, söz ver'' klasiktir belki bu cümleler bilmiyorum. Dedim ya hayatımda ilk ilişkimdi ve ilişkiler hakkında çok az şey biliyordum hatta hiç bilmiyordum bunun yüzünden defalarca büyük yaralar açtım onun üzerinde ama hep bir şekilde halloldu sorunlar her zaman iyiydik. Nasıl iyi olmayalım ki? Belki bu da klasiktir ''karı, koca'' görme olayı bize de yerleşmişti ve bu benim için harika bir şeydi. Mükemmel aile portresi gözlerimin önündeydi bu hayattaki tek gayem. Küçük hediyeler büyük hayaller ile hep iyi olduk küçük yaştan beri hep çalışırım fırsat buldukça bu yaşıma kadar biriktirdiğim paranın yanında babamdan aldığım destek ile ev aldım yani resmen her şey hazırdı bizim için okulun 4. senesi gelirsin beni istemeye derdi benim işim hazırdı 24-25 yaşlarında askerlik sonrası düğün olacaktı ya el insaf biz isteme tarihini bile kararlaştırmıştık... 2016 mayıs ağustos 2017 düğün olacaktı (yine klasik olabilir gündelik ilişkiler içinde bile) benim için bu yaşananların anlamı bambaşkaydı.

    Neyse başlıkta yazıyor ya benim hayatımda o ilk, tek ve sondu ondan öteye yol yoktu yoktu... ve hala da yok. Neyse yaşananlara tekrar dönersek her şey normaldi ben onun okuduğu şehirde staj görmeye devam ediyordum burslarım vardı geçim sıkıntısı yaşamadım stajdan da para alıyordum hayatım kökten değişmişti ve yaşayıp yaşayabileceğim en harika şeyi yaşıyordum hani dedim ya cahillik yüzünden birçok defa büyük yaralar açtım diye onlar hep içeride bir yerde bekliyormuş çıkacak acısı... Yüzük takmıştık bana kendi elleri ile yaptığı hediyeyi vermişti. Neyse sorarsanız detayları anlatırım kötü oluyorum ben sadede gelmek istiyorum dönem bitti memleketlere dönüyorduk ''çok özleyeceğim seni'' dedi bende dedim ayrıldık ailesine düşkün onlarla olmasını istiyordum kafasını dinler biraz diye yine sorunumuz yoktu biz yine iyiydik veee geldik başlangıca... Ben buna kızdım ama inanın öyle bir sebep ki alemlere dert Allahhh! Böyle saçma bir sebep yok! Niyetim de kızmak değil aslında he biraz nota vermek gönlümü alsın falan nasıl derler naz, eda ulan erkek naz yapar mı? Anlayışına senin! İşte ah o cahillik... (bu arada bak unuttum biz kısmet özel şeyler de yaşadık yani tam anlamıyla değil de kulağıma ben artık seninim dedi yani) sonra ben buna artistlik yaptım 1 hafta yazmadım, yazdım mesajım iletilmedi... O da yazmadı 8. gün bastı isyanı ''bitti, gitti hadi eyvallah insan hiç mi merak etmez bu kız ne yapıyor ne ediyor'' diye.

    Dedim ''gitme'' dedi ''ne gitme ya ne gitme bb'' tarzında bir şeyler işte hatırlamıyorum fazla. Yazın oluyor bu olaylar yaz boyu peşindeyim günde onlarca mesaj falan diyeceksiniz ki kız mı yok diyeceksiniz ki salla diyeceksiniz ki aman deyip geçemedin mi? Bunları diyorsanız yazdığım benim zihniyetim olayını anlayamamışsınız. O yoksa beni hayatımda bir daha kimse olmayacaktı bunun daha ötesi var mı? Neyse yaz boyu böyle devam etti aradan birkaç ay okulların açılmasına bir ay kala falan yeniden konuşmaya başladık ''hayvanlar, pislikler, salaklar, görüşelim gebertecem seniler'' falan yeniden seni seviyorum her şeyime bağlandı olay. Aradan 2 hafta geçti geçmedi olay neydi onu bile hatırlamıyorum yine cahillik yüzünden kırdım parçaladım berbat ettim her şeyi başa döndük üstüne gitmedim. Okula gitmesine yakın bir zaman gittim terminale aktarma yapacağı otobüsün önünde bekledim geldi ben bir şey diyemedim o da gülüyordu (ben gözlerin konuşmasına inanırım gördüm yan hiçbir şeyin bitmediğini) 15 dakika bakıştık otobüsün camına baktım şaşkın şaşkın izledim önce perdeyi çekti iki saniye sonra açtı güldü gitti otobüs... Rahatsız etmeye devam ettim (onun tabiriyle) gördüm gözünde onu benden kurtulmanın tek yolu sevmediğine yemin etmen hemen etti.

    Tamam dedim tabii staja devam ediyorum aldırmadım okuduğu yerden gel gözümün içine baka baka seni sevmiyorum de kurtul benden dedim (yine unuttum söylemeyi sadede geliyorum dedim ya daha dünyanın olayı var arada şey oldu yemin etme olayından sonra dedim ben bu hattı daha kullanmam kırıp atıyorum sen de rahat et artık bu numara yok rahatsız etmem dedim) bana dedi ki ''dursun atma'' bu nasıl bir sınama Rabbim? Diyeceksiniz ki yedeğe alınmışın kardeş. Bilmem belki de öyle bir şey bildiğim var mı ki? Sonuç olarak hiç inanmadım hiç. Aksini gözümün içine baka baka duymadan benden kurtuluş yok sana (yazdan bu yana yemediğim küfür ne şeref ne gurur hiç biri kalmadı emin olabilirsiniz) yok dedi yapamam dayanamam. Dedim kurtulmak istemiyor musun ya? Günde bin tane mesaj atıyorum böyle rahatsızlık veren birinden kurtulmak istemez misin? Söyle kurtul. Yok. Diyemem. Duysam gerçekten pılımı pırtımı toplayıp gideceğim e yeter müslüman müslümana bu kadar eziyet eder mi yazıktır günahtır. Ya her ay ruhuna hatim okuduğum her gece teheccüd namazında sağlıklık olması için dua ettiğim en değerli'm dediğim kişinin kötü olmasını ister miyim? Rahat olsun isterim olmuyorsa olmuyordur kısmetten öteye köy yok ne yapayım daha? (daha neler neler ya Konu Dışı bölümünde olsa ne gurursuzmuşsun birader diyecekleri türden he yine de diyebilirsiniz bende ona karşı Allah için verilmiş sevgiden başka bir şey yok) Neyse ne öyle oluyor ne böyle geceleri uyku yok her şeyi anladım da gece uykusunun olmayışını anlayamadım dostlar kalp niye böyle atıyor? Niye sürekli vücutta adrenalin geziyor? 5 aydır sürünüyorum 5 aydır uyku yok yahu? Bu nasıl bir kalp atışı neden böyle oluyor? Arada yine olaylar olaylar dedim arayım aç söyle sevmediğini ona da tamam odaklanamıyorum başarı seviyem düştü burslarım yanacak yoksa yok her şey Allah'tan ne gurursuzsun gitmiyorsun diyorsun söyle gideyim yazmakla olmuyor çocuk oyuncağı değil bu efe!

    Beni anlamıyorsun sen olmazsan bu dünyada ben bekar öleceğim hata yapmadım mı? Dünyalar kadar. Pişman mıyım? En az sevgim kadar. İnsan beşer şaşar bir şans ver bize! Yok. Ben o şansı kullanmışım! E tamam o zaman beni senden azat et sesinden duyayım sevilmediğimi de bırakayım bu sevdanın peşini! Ona da yok... Dün okuduğu sınıfa gittim eliyle yaptığı şeyi, yüzüğünü koydum önüne seni seviyorum dedim milletin içinde gözünde gördüm yine hiç şüphe duymadığım şeyi (kendimi mi avutuyorum he?) mesaj attı ne demek oluyor bu diye benden söylediğim şeyi yapana kadar kurtuluş yok sana dedim ya o yüzüğü tak gel yanıma konuşalım saçma sapan sebeplerden geleceği yakma ya da kurtulmak için gereken şeyi yap. Şimdi sabah akşam kampüsünün içinde ona bakıyorum izliyorum başka türlü huzur yok o beni görmüyor tabi sen mesaj atana kadar mesaj atmakta yok sana rahatsın artık dedim telefonunda ismim hala kayıtlı spamım ama ne bileyim ya yazdım işte ibadetten başka yapabildiğim hiçbir şey yok belirsizlik en büyük işkencedir diye bir laf var ya belirsizliğin tam içindeyim.

    Okudunuz mu? Ne diyorsunuz? Durum ne? Akıl verin şu ilişki cahiline? Teşekkür ederim. Düşünün şurdan bile umut kapıyor bu cahil arkadaşınız bir iki ay küsüp barıştığımız sırada bana değil seni iki ay 2 sene süründürürüm adam ol demişti (yine dersiniz ki kız mı yok bu nasıl hikaye ben okurken utandım başka bile değil bu bendeki bambaşka ''bitemez'' ''bitmez'' kelimelerine o kadar kaptırmış ki kendini acınası bir halde emin olun. Her an başı dik sevda konusunda yerin dibindeyim tek sorun belirsizlik... Yoksa her şeyin iyisini Allah bilir kaderden öteye yol yok... Hep yazık olmasın geleceğe yazık olmasın mutluluklara ahirete cennete bizlere zihniyeti ile hareket ettim başka hiçbir şeyi düşünmedim Allah için sevmenin bunu gerektirdiğine inanıyorum ne çok konuştum ya umarım okursunuz...
    Gelişme olursa yazarım.
    ayyy ay. Ne deyim insan böylesine Allah için seven birini neden sevmez ki?

    ekleme:düzenleme, başlığı değiştirme edebi ilgi çekmiyor zahar.
    ekleme 2: özet, durum güncellemesi. 19.10.14:

    Özet: 2 yıllık ilişki (neredeyse) zerre gururu olmayan bir delikanlı nedeni kızın hayatında ilk tek ve son olduğunu düşünmesi yapmadığı şeyin kalmaması ortada konuşulmadan halledilmeyecek bir şey olmaması ama kızın zerre kadar bunun için çabalamaması delikanlının mesajda yemediği küfürün sevmiyorumların bittin sen bende yoksunların hayatımda başka biri varların havada uçuşması delikanlının tamam her şeye tamam tek istediğimin gözümün içine bakarak sevilmediğimi duymak istemesi ama kızın bunu yapamamam demesi oğlanın buna güvenerek deliler gibi ümitlenmesi böyle bir durumda ilişki cahili birinin ne yapması gerektiği falan falan...

    Özetin özeti: mesajda yardıran bitti gitti sevmiyorum seni diyen bir kız iyi peki istediğin gibi olsun gözümün içine baka baka sevmediğini söyle peşini bırakayım diyen bir delikanlı sonuç: yapmıyor, yapamayacağını söylüyor rehberinde hala kayıtlıyım yazan yok yazılan yok araftayım bekliyorum. soru: bu kız ne yapmaya çalışıyor? seven sevdiğine böyle yapar mı?

    son durum: bizim bununla konuştuğumuz özel hattım vardı bunun whatsapp profil bilgileri gizli kimse göremiyor (sadece rehberindekiler bilirsiniz) neyse o hatla hesap açtım baktım al işte rehberinde hala duruyorum durumda da ''koyuyor insana.'' yazmış bu ilişki cahili adam nasıl ümitlenmesin? adını bile duymak istemiyorum bittin gittin cart çurt diyen kız niye tutuyor özel numaramızı belirsizlik ne götü şeydir dostlar ya. bugün 5. gün hiçbir şey yapmadım yapmıyorum en azından alışmaya çalışıyorum ama yok yani uyku yok düzenek yok sabahtan akşama boş boş kitaplara bakıyorum.

    21.10.14:
    ''yar yokluğuna itirazım var'' yazmış.
    25.10.14:
    bitti. Aldıklarımı geri getirmiş attım çöpe gözlerimin içine baka baka 3 defa seni sevmiyorum dedi hiçbir şey söylemeden gittim otobüs bekliyorum şehrime dönüyorum. Hattı kırarken dur yapma dursun dedi. Demedim bir şey.
    ekleme: otobüs kalkmadan önce geldi konuşacağız dedi daha ne konuşacağız dedim öptü görüşürüz sakın kırma o hattı dedi gitti ağlamıştı hiçbir şey demedim.
    22.11.14:
    kaç gün oldu bilmiyorum mesaj atmış ''zaman'' diye numarası kayıtlı değildi bende sonra tekrar attı zırvalamış yalan olmasın hatırlamıyorum sildim hemen numarasını kaydettim whatsapp'a baktım hala rehberinde duruyorum böyle saçmalık görmedim hayatımda zaman geçince ortada hiçbir şey yokken daha mı iyi olacak her şey? ben sevdiğim kişiyle beraber değilsem konuşmuyorsam iletişim halinde değilsem soğurum araya dağlar girer zaman içinde... kızlar için durum farklı mı? zaman geçince ne değişiyor? zaman geçince geri dönen kız var mı? biliyorsanız bildirin dostlarım... teşekkür ederim.
    25.12.14:
    silinen numaralarım tekrar kaydedilmiş yakında doğum günü mesaj atmalı mıyım?



    01.05.17:
    Son mesaja yazdım bir şeyler ama buraya da yazayım nasıl olacak bu iş yani benim aklıma geldiği kadar onun aklına gelmiyor muyum hiç mi eski günleri düşünmüyor yaptıklarımı düşünüyorum ha şimdi olsa bu kadar üstüne düşüp değer vermez soğuk kalmayı bilirdim eee şimdi istediğimi yapabilecekken neden hala onu düşünüyorum sürekli saçma teoriler üretiyorum? Üç sene ya dile kolay bitsin gitsin unutayım niye olmadı olmuyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 1 Mayıs 2017; 11:7:26 >







  • yazdım.
  • Araya bi paragraf koyaydın keşke.
  • ekleme.
  • kardeş bunu okumazlar bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RedBuLL008

    kardeş bunu okumazlar bence.

    bende öyle yazacaktım... :D
  • Hepsini okudum ama ne desem bilemedim. Belirsizliği ben de yaşıyorum, gerçekten iğrenç bir şey, kimsenin başına gelmesin. Tavsiye verebilecek durumda da değilim pek. Bu kadar uzun ve ciddi bir ilişkim de olmadı zaten. Ama bence en iyisi buna bir son ver. İyi ya da kötü bir şekilde bitir, son kez konuş onunla. Her şeyi bir sonuca bağla ki zihnen huzura kavuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın boş bir anımda okur düzenlerim.Takip

    19 ekim düzeltmesi : hala okuyasım yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 19 Ekim 2014; 23:33:26 >
  • yuh ya asıl anlatmak istedigin sey bir paragraf ama uzatmışsında uzatmişsın :) anlatış şekline bakarsak (alınma sakın belki bunu sen göremiyorsun tarafsızca yorumladım) çok inatçı, mız mız ve her şeyi takan birisi gibi görünüyorsun . Kızı çok zorlayıp ,rahatsız edip , hızlı ve yanlış kararlar almasına neden olma .Yani rahat bırak kızı nefes alsın kararını versin devam edin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım sana tavsiyem, relax ol biraz kasma bu kadar, dünyanın sonu değil, ben nişanlımdan ayrıldım hemde severek ama unuttum, ayrılanda bendim, sonrasında bi dünya çıktığımda oldu, ha gerçekten sevmek önemli tabi, bi yerden sonra mantık ağır basmalı, olmuyorsa zorlamıcaksın, sen doğru/yalnış birçok şey yapmışsın, doğruların daha fazla bence, ama şunu unutmaki yapman gereken, kızla ilgini alakanı kes, şehrine dön, ve onun seni köpek gibi arayacağı günü bekle. Kızlar böledir, ilgiden hoşlanırlar, şımarmak isterler, egolarının okşanmasını isterler. Dediğim gibi ne yap et, sabret, 3 ay ne ara nede mesaj at, uzaklaş, sonra o sana gelecektir. Ne kadar üstüne gidersen o kadar itici, o kadar iğrenç görüneceksin kızın gözüne, bunu unutma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    Arkadaşım sana tavsiyem, relax ol biraz kasma bu kadar, dünyanın sonu değil, ben nişanlımdan ayrıldım hemde severek ama unuttum, ayrılanda bendim, sonrasında bi dünya çıktığımda oldu, ha gerçekten sevmek önemli tabi, bi yerden sonra mantık ağır basmalı, olmuyorsa zorlamıcaksın, sen doğru/yalnış birçok şey yapmışsın, doğruların daha fazla bence, ama şunu unutmaki yapman gereken, kızla ilgini alakanı kes, şehrine dön, ve onun seni köpek gibi arayacağı günü bekle. Kızlar böledir, ilgiden hoşlanırlar, şımarmak isterler, egolarının okşanmasını isterler. Dediğim gibi ne yap et, sabret, 3 ay ne ara nede mesaj at, uzaklaş, sonra o sana gelecektir. Ne kadar üstüne gidersen o kadar itici, o kadar iğrenç görüneceksin kızın gözüne, bunu unutma.

    Hocam kaderci bir insanım olmazsa olmuyordur buna sözüm yok amenna ama sorun belirsizlik ya söyle sevmediğini duyuyum tamam buna ihtiyacım var önüme bakabilmek için seni sevmek için senin beni sevmen gerekmiyor ki zihniyetim bu ama söyler misin ses yok iyi numaramı kullanmıyorum artık kırıyorum dursun kırma başka cevap yok belki sabır büyük makam sabrediyoruz bakalım Allah büyük iyisini o bilir.
    teşekkür ederim cevap için. Yorumlarınız çok önemli benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    Arkadaşım sana tavsiyem, relax ol biraz kasma bu kadar, dünyanın sonu değil, ben nişanlımdan ayrıldım hemde severek ama unuttum, ayrılanda bendim, sonrasında bi dünya çıktığımda oldu, ha gerçekten sevmek önemli tabi, bi yerden sonra mantık ağır basmalı, olmuyorsa zorlamıcaksın, sen doğru/yalnış birçok şey yapmışsın, doğruların daha fazla bence, ama şunu unutmaki yapman gereken, kızla ilgini alakanı kes, şehrine dön, ve onun seni köpek gibi arayacağı günü bekle. Kızlar böledir, ilgiden hoşlanırlar, şımarmak isterler, egolarının okşanmasını isterler. Dediğim gibi ne yap et, sabret, 3 ay ne ara nede mesaj at, uzaklaş, sonra o sana gelecektir. Ne kadar üstüne gidersen o kadar itici, o kadar iğrenç görüneceksin kızın gözüne, bunu unutma.

    Hocam kaderci bir insanım olmazsa olmuyordur buna sözüm yok amenna ama sorun belirsizlik ya söyle sevmediğini duyuyum tamam buna ihtiyacım var önüme bakabilmek için seni sevmek için senin beni sevmen gerekmiyor ki zihniyetim bu ama söyler misin ses yok iyi numaramı kullanmıyorum artık kırıyorum dursun kırma başka cevap yok belki sabır büyük makam sabrediyoruz bakalım Allah büyük iyisini o bilir.
    teşekkür ederim cevap için. Yorumlarınız çok önemli benim için.

    kız senle oynuyor şu an için ve hoşuna gidiyor, yapman gereken ilgini 0 la ve uzaklaş sabret 3 ay gözükme ne mesaj at nede ara, gör bak boşluğa düşücek ve o döncek sana.




  • çok uzun başlarını okudum biraz ama tek cümle ''MUTLU OLMAK İSTİYORSAN KİMSEDEN BİR ŞEY BEKLEME'' sadece kendinden birşeyler bekle
  • yukarı.
  • Kız şımarmış net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    Arkadaşım sana tavsiyem, relax ol biraz kasma bu kadar, dünyanın sonu değil, ben nişanlımdan ayrıldım hemde severek ama unuttum, ayrılanda bendim, sonrasında bi dünya çıktığımda oldu, ha gerçekten sevmek önemli tabi, bi yerden sonra mantık ağır basmalı, olmuyorsa zorlamıcaksın, sen doğru/yalnış birçok şey yapmışsın, doğruların daha fazla bence, ama şunu unutmaki yapman gereken, kızla ilgini alakanı kes, şehrine dön, ve onun seni köpek gibi arayacağı günü bekle. Kızlar böledir, ilgiden hoşlanırlar, şımarmak isterler, egolarının okşanmasını isterler. Dediğim gibi ne yap et, sabret, 3 ay ne ara nede mesaj at, uzaklaş, sonra o sana gelecektir. Ne kadar üstüne gidersen o kadar itici, o kadar iğrenç görüneceksin kızın gözüne, bunu unutma.

    Hocam kaderci bir insanım olmazsa olmuyordur buna sözüm yok amenna ama sorun belirsizlik ya söyle sevmediğini duyuyum tamam buna ihtiyacım var önüme bakabilmek için seni sevmek için senin beni sevmen gerekmiyor ki zihniyetim bu ama söyler misin ses yok iyi numaramı kullanmıyorum artık kırıyorum dursun kırma başka cevap yok belki sabır büyük makam sabrediyoruz bakalım Allah büyük iyisini o bilir.
    teşekkür ederim cevap için. Yorumlarınız çok önemli benim için.

    kız senle oynuyor şu an için ve hoşuna gidiyor, yapman gereken ilgini 0 la ve uzaklaş sabret 3 ay gözükme ne mesaj at nede ara, gör bak boşluğa düşücek ve o döncek sana.

    hocam yorumlarınız için teşekkür ederim şöyle bir şey var yukarı metinde yazdım mı onu da hatırlamıyorum ama ben bilmem ne ol giti duydum sayısını bilmiyorum seni istemiyorumu duydum seni sevmiyorumu duydum değerin yok bende bittin seni duydum hayatımda başka biri varı yani mesajda yazdı bunları her birinin sayısını dahi bilmiyorum hiçbirini takmadan devam ettim inandığım şey için yani zihniyet bu mu seven sevdiğine böyle mi yapar çok mu cahilim insan hiçbir şey mi bilmez yahu? her şeye amannaaa dedim gözümün içine baka baka söyle sevmediğini rahatsın yok. yapamazmış yüzüğünü de vermeye gittiğimde yine yapamadı söylemedi hiçbir şey yani benim mi zihniyetim bu kadar berbat anlamıyorum ya ben bekledikçe ara soğur insanlar uzaklaşır birbirinden diye bilirim araya mesafe koyunca nasıl normale dönülüyor aha bugün 3 gün oldu bende değişen hiçbir şey yok odaklanamıyorum nedir bu saçmalık yani artık kendime şaşırır oldum sevmediğini duymaya bile razı hale geldim Allah yolunu yol etsin mutlu olsun bir şey istemiyorum ama yazıktır ya vallahi anlatamam şu anki halimi zaman geçtikçe geçiyor mu bu yaşadıklarım öh artık ya




  • quote:

    Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    Arkadaşım sana tavsiyem, relax ol biraz kasma bu kadar, dünyanın sonu değil, ben nişanlımdan ayrıldım hemde severek ama unuttum, ayrılanda bendim, sonrasında bi dünya çıktığımda oldu, ha gerçekten sevmek önemli tabi, bi yerden sonra mantık ağır basmalı, olmuyorsa zorlamıcaksın, sen doğru/yalnış birçok şey yapmışsın, doğruların daha fazla bence, ama şunu unutmaki yapman gereken, kızla ilgini alakanı kes, şehrine dön, ve onun seni köpek gibi arayacağı günü bekle. Kızlar böledir, ilgiden hoşlanırlar, şımarmak isterler, egolarının okşanmasını isterler. Dediğim gibi ne yap et, sabret, 3 ay ne ara nede mesaj at, uzaklaş, sonra o sana gelecektir. Ne kadar üstüne gidersen o kadar itici, o kadar iğrenç görüneceksin kızın gözüne, bunu unutma.

    Hocam kaderci bir insanım olmazsa olmuyordur buna sözüm yok amenna ama sorun belirsizlik ya söyle sevmediğini duyuyum tamam buna ihtiyacım var önüme bakabilmek için seni sevmek için senin beni sevmen gerekmiyor ki zihniyetim bu ama söyler misin ses yok iyi numaramı kullanmıyorum artık kırıyorum dursun kırma başka cevap yok belki sabır büyük makam sabrediyoruz bakalım Allah büyük iyisini o bilir.
    teşekkür ederim cevap için. Yorumlarınız çok önemli benim için.

    kız senle oynuyor şu an için ve hoşuna gidiyor, yapman gereken ilgini 0 la ve uzaklaş sabret 3 ay gözükme ne mesaj at nede ara, gör bak boşluğa düşücek ve o döncek sana.

    hocam yorumlarınız için teşekkür ederim şöyle bir şey var yukarı metinde yazdım mı onu da hatırlamıyorum ama ben bilmem ne ol giti duydum sayısını bilmiyorum seni istemiyorumu duydum seni sevmiyorumu duydum değerin yok bende bittin seni duydum hayatımda başka biri varı yani mesajda yazdı bunları her birinin sayısını dahi bilmiyorum hiçbirini takmadan devam ettim inandığım şey için yani zihniyet bu mu seven sevdiğine böyle mi yapar çok mu cahilim insan hiçbir şey mi bilmez yahu? her şeye amannaaa dedim gözümün içine baka baka söyle sevmediğini rahatsın yok. yapamazmış yüzüğünü de vermeye gittiğimde yine yapamadı söylemedi hiçbir şey yani benim mi zihniyetim bu kadar berbat anlamıyorum ya ben bekledikçe ara soğur insanlar uzaklaşır birbirinden diye bilirim araya mesafe koyunca nasıl normale dönülüyor aha bugün 3 gün oldu bende değişen hiçbir şey yok odaklanamıyorum nedir bu saçmalık yani artık kendime şaşırır oldum sevmediğini duymaya bile razı hale geldim Allah yolunu yol etsin mutlu olsun bir şey istemiyorum ama yazıktır ya vallahi anlatamam şu anki halimi zaman geçtikçe geçiyor mu bu yaşadıklarım öh artık ya

    Ben deli gibi aşık olduğum nişanlımdan ayrıldım kendi irademle olmayacağına inanarak ve ilk 3 ay cehennemi yaşadım sonrasında alışıyor insan, ha aklına gelince içinde bi burukluk oluyor, 2 yıl oldu o burukluk hiç geçmedi, 2 yıl süre zarfında, Allah şahit 20-30 arasında kızla çıktım, sevildim ama hiç birini gerçekten sevemedim. Senin yapman gerekense bunu saplantı haline getirirsen duygularını öldürürsün, benim gibi duygusuz bi adam oluverirsin, bırak artık bak yoluna doğru olan bu. Hayatın anlamını zaten Allah ile aradanki bağ ile bulmuşsun, bunu koru bi kapı mutlaka açılacaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    Arkadaşım sana tavsiyem, relax ol biraz kasma bu kadar, dünyanın sonu değil, ben nişanlımdan ayrıldım hemde severek ama unuttum, ayrılanda bendim, sonrasında bi dünya çıktığımda oldu, ha gerçekten sevmek önemli tabi, bi yerden sonra mantık ağır basmalı, olmuyorsa zorlamıcaksın, sen doğru/yalnış birçok şey yapmışsın, doğruların daha fazla bence, ama şunu unutmaki yapman gereken, kızla ilgini alakanı kes, şehrine dön, ve onun seni köpek gibi arayacağı günü bekle. Kızlar böledir, ilgiden hoşlanırlar, şımarmak isterler, egolarının okşanmasını isterler. Dediğim gibi ne yap et, sabret, 3 ay ne ara nede mesaj at, uzaklaş, sonra o sana gelecektir. Ne kadar üstüne gidersen o kadar itici, o kadar iğrenç görüneceksin kızın gözüne, bunu unutma.

    Hocam kaderci bir insanım olmazsa olmuyordur buna sözüm yok amenna ama sorun belirsizlik ya söyle sevmediğini duyuyum tamam buna ihtiyacım var önüme bakabilmek için seni sevmek için senin beni sevmen gerekmiyor ki zihniyetim bu ama söyler misin ses yok iyi numaramı kullanmıyorum artık kırıyorum dursun kırma başka cevap yok belki sabır büyük makam sabrediyoruz bakalım Allah büyük iyisini o bilir.
    teşekkür ederim cevap için. Yorumlarınız çok önemli benim için.

    kız senle oynuyor şu an için ve hoşuna gidiyor, yapman gereken ilgini 0 la ve uzaklaş sabret 3 ay gözükme ne mesaj at nede ara, gör bak boşluğa düşücek ve o döncek sana.

    hocam yorumlarınız için teşekkür ederim şöyle bir şey var yukarı metinde yazdım mı onu da hatırlamıyorum ama ben bilmem ne ol giti duydum sayısını bilmiyorum seni istemiyorumu duydum seni sevmiyorumu duydum değerin yok bende bittin seni duydum hayatımda başka biri varı yani mesajda yazdı bunları her birinin sayısını dahi bilmiyorum hiçbirini takmadan devam ettim inandığım şey için yani zihniyet bu mu seven sevdiğine böyle mi yapar çok mu cahilim insan hiçbir şey mi bilmez yahu? her şeye amannaaa dedim gözümün içine baka baka söyle sevmediğini rahatsın yok. yapamazmış yüzüğünü de vermeye gittiğimde yine yapamadı söylemedi hiçbir şey yani benim mi zihniyetim bu kadar berbat anlamıyorum ya ben bekledikçe ara soğur insanlar uzaklaşır birbirinden diye bilirim araya mesafe koyunca nasıl normale dönülüyor aha bugün 3 gün oldu bende değişen hiçbir şey yok odaklanamıyorum nedir bu saçmalık yani artık kendime şaşırır oldum sevmediğini duymaya bile razı hale geldim Allah yolunu yol etsin mutlu olsun bir şey istemiyorum ama yazıktır ya vallahi anlatamam şu anki halimi zaman geçtikçe geçiyor mu bu yaşadıklarım öh artık ya

    Ben deli gibi aşık olduğum nişanlımdan ayrıldım kendi irademle olmayacağına inanarak ve ilk 3 ay cehennemi yaşadım sonrasında alışıyor insan, ha aklına gelince içinde bi burukluk oluyor, 2 yıl oldu o burukluk hiç geçmedi, 2 yıl süre zarfında, Allah şahit 20-30 arasında kızla çıktım, sevildim ama hiç birini gerçekten sevemedim. Senin yapman gerekense bunu saplantı haline getirirsen duygularını öldürürsün, benim gibi duygusuz bi adam oluverirsin, bırak artık bak yoluna doğru olan bu. Hayatın anlamını zaten Allah ile aradanki bağ ile bulmuşsun, bunu koru bi kapı mutlaka açılacaktır.

    mesela bunu dediniz ya diyeceğim ki size yok mudur hocam bu ilişkinin dönüşü diye diyeceksin ki yok birader noktayı koyup işime bakacağım ama diyorum ya ilk, tek, son diye özveriden çabalamaktan gocunmuyorum çünkü zihniyet şu o yoksa ömür boyu olmayacak (çok mu salakça) olabilir ama böyle neyse ''numara dursun, yapamam, sevmiyorum diyemem'' aklıma bunlar geliyor umut oluyor zirve ya biraz önce yazdıklarımı hangi erkeğe söylersin de senin peşinde hala dolaşır yemin ediyorum bana söylediklerini taşa söylese taş dile gelir ona söver o derece ya birtakım özel şeyler yaşadık dedim bu dünyada bir kişiyle yaşanabilecek yegane şeyler ''sonuç hariç'' (tabi benim zihniyetime göre) senin bu yaptığını günümüzde erkekler kızlara yapıyor be mübarek insan Allah'tan kork konuşmadan etmeden bu hallere düştük neyse zaman ne işe yarıyor bakacağız göreceğiz teşekkür ederim tekrar değerli yorumlarınız için Allah razı olsun.




  • yukarı.
  • özet geçildi...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.