Şimdi Ara

Assassin's Creed: Rogue'un Yüksek Çözünürlüklü Artwork Görselleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  

Ubisoft, Assassin's Creed Unity ile yeni nesile hazırlanırken, eski nesil oyuncular için de Assassin's Creed Rogue'u piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Dün itibari ile PC'ye duyurulan Assassin's Creed Rogue'un sanatsal görselleri yayınlandı. Aşağıdaki görselerin üzerini tıklayarak, bu görselleri yüksek çözünürlükte indirebilirsiniz.

Assassin's Creed Rogue, 13 Kasım'da PS3 ve Xbox 360 için piyasadaki yerini alacak. 2015'in başlarında da PC için çıkması bekleniyor.

• Acaba Haytham ve Adewale hiç karşı karşıya gelecek mi gelecekse Adewale ile Haytham arasında Edward ile ilgili nasıl bir konuşma geçecek çok merak ediyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcs

Acaba Haytham ve Adewale hiç karşı karşıya gelecek mi gelecekse Adewale ile Haytham arasında Edward ile ilgili nasıl bir konuşma geçecek çok merak ediyorum.

Haytam , Adewale ve Edward tanıştıktan sonra ölüyor. Yani o arada karşılaştırıp konuşturmaları garip olur. Daha öncesinden de karşılaşırlarsa eğer , Adewale Edward ı tanımadığı için yine öyle bir konuşma geçeceğini sanmıyoum. Ama UBİ bu yapar mı yapar. Vezir de yapar rezil de yapar valla. Görecez.

• Grafikler hiç bir zaman artwork'lerdeki kadar detaylı olmayacak değil mi? :((

• quote:

Orijinalden alıntı: rkursada

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: balcs<br><br>Acaba Haytham ve Adewale hiç karşı karşıya gelecek mi gelecekse Adewale ile Haytham arasında Edward ile ilgili nasıl bir konuşma geçecek çok merak ediyorum.</blockquote><br><br>Haytam , Adewale ve Edward tanıştıktan sonra ölüyor. Yani o arada karşılaştırıp konuşturmaları garip olur. Daha öncesinden de karşılaşırlarsa eğer , Adewale Edward ı tanımadığı için yine öyle bir konuşma geçeceğini sanmıyoum. Ama UBİ bu yapar mı yapar. Vezir de yapar rezil de yapar valla. Görecez.

Adawale Edward Kenway'i nasıl tanımıyor yahu 4.oyunda hep yanımızdaydı dümenin hemen yanında hatta. ??? Ayrıca Haytham sonra ölüyor doğru ama Adawale Haytham'ın Edward'ın oğlu olduğunu biliyorsa babası( Edward ) hakkında bir konuşma geçebilir diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: balcs

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rkursada<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: balcs<br><br>Acaba Haytham ve Adewale hiç karşı karşıya gelecek mi gelecekse Adewale ile Haytham arasında Edward ile ilgili nasıl bir konuşma geçecek çok merak ediyorum.</blockquote><br><br>Haytam , Adewale ve Edward tanıştıktan sonra ölüyor. Yani o arada karşılaştırıp konuşturmaları garip olur. Daha öncesinden de karşılaşırlarsa eğer , Adewale Edward ı tanımadığı için yine öyle bir konuşma geçeceğini sanmıyoum. Ama UBİ bu yapar mı yapar. Vezir de yapar rezil de yapar valla. Görecez.</blockquote><br><br>Adawale Edward Kenway'i nasıl tanımıyor yahu 4.oyunda hep yanımızdaydı dümenin hemen yanında hatta. ??? Ayrıca Haytham sonra ölüyor doğru ama Adawale Haytham'ın Edward'ın oğlu olduğunu biliyorsa babası( Edward ) hakkında bir konuşma geçebilir diye düşündüm.

Daha öncesinde tanımıyor işte , 4. oyunun başında tanışıyorlar. 4. oyun sırasında olabilir ancak öyle birşey. Ama oyunun da büyük bir kısmında Ade Edward ın yanında olduğu için zor gibi yani

• atmosfer güzel görünüyor umarım oynanışta da iyi iş çıkartırlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tarihleri karıştırmışsınız. AC Rogue 1752 yılında başlıyor, Edward öleli 17 yıl oldu, Adewale 60 yaşında, Connor'un doğmasına 4 yıl var. Haytham 27, Achilles 40 yaşında. Aile Edward-Haytham-Connor şeklinde gidiyor unutmayın

• Bence aralarında Edward ile ilgili bir konuşma geçse oyun daha gerçekçi olur sonuçta birbirlerini tanıyor olmaları lazım

• PC'ye getirmeleri kötü oldu
  • Yaw Haytham, Edward zamanında ölmüyo ki Connor zamanında ölüyo bilmiyosunuz
    Balcs'a katılıyorum siz yanlış biliyosunuz Haytham ,Edward zamanında yaşıyo olmasa Connor olurmuydu saçmalamayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.