Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık : Origin Hesap #FIFA 15-14-13-12 #BF4- BF3-BFBC2 Satın Al 14 Ekim 2014 20:33 1 1 Satılık : Origin Hesap #FIFA 15-14-13-12 #BF4- BF3-BFBC2 Arkadaşlar origin hesabımı satıyorum. İlk sahibiyim. 2011 ekim ayında açtım. Tüm bilgileri mevcut email yeni değiştirildi temiz. İsterseniz tekrar değiştirebilirsiniz. Nick name değiştirebilirsiniz. Hiçbir oyunda banı yoktur. Hile kullanılmamıştır. Hesaptaki oyunlar. FIFA 15-14-13-12 = 100TL Battlefield 4 Premium Edition = 100 TL Battlefield 3 Premium Edition = 50 TL Battlefield BadCompany 2 = 10 TL Bütün oyunlarda Nick değişebilir ve sıfırdan başlayabilirsiniz. Fiyatları düşük tutdum bilen biliyor zaten . Hesaba istediğim fiyat 250 tldir . Garanti bankası Havale . Yapı Kredi hesabı Havale . Paypal Havale. Komisyon ödenmesi karşılığında ise sanal pazar ile alışveriş tamamlanır. Satmaya hala gönüllü değilim bu yüzden indirim istemeyin. Fiyatlar gayet uygun . Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 264 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Columbia Erkek Landroamer Down Parka LT Beden [SATILDI] I7 6700K - HyperX 16 GB - MSI Gaming 1660ti Sistem Satılık Xiomi Mi6 128GB MAVİ Alınık : For Honor Cd key