Şimdi Ara

Protherm leopard kombi. Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu kombiden kullanan veya anlayan bir arkadaş var mı? Sabah kombi gayet güzel çalışıyordu, fakat saat 4te annem işten gelmiş sıcak su gelmemiş. O an fark etmemiş ama kombi tamamen gitmiş yani o zamana kadar fişde takılıydı ama elektrik öğlen saatlerinden beri kombiye ulaşmamış. Yani kombi kendi kendine kapanmış. Biz şimdi fark ettik. Bu kombi hangi firmanın, nasıldır böyle arızalar verirmi? Şuan kombi hiç açılmıyor bile yani sani hiç elektrik almıyor..

    Yardımcılarınız için teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 14 Ekim 2014; 19:41:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

    Arkadaşlar bu kombiden kullanan veya anlayan bir arkadaş var mı? Sabah kombi gayet güzel çalışıyordu, fakat saat 4te annem işten gelmiş sıcak su gelmemiş. O an fark etmemiş ama kombi tamamen gitmiş yani o zamana kadar fişde takılıydı ama elektrik öğlen saatlerinden beri kombiye ulaşmamış. Yani kombi kendi kendine kapanmış. Biz şimdi fark ettik. Bu kombi hangi firmanın, nasıldır böyle arızalar verirmi? Şuan kombi hiç açılmıyor bile yani sani hiç elektrik almıyor..

    Yardımcılarınız için teşekkürler..

    muhtemelen cihazın varistörü patlamış yani elk kart arızalı cihaza güç giriyorsa
  • Selamlar,

    Cihazın anakarti yanmış. Garanti dışı idi cihaz 7 senelikti.

    Bizde vaillant'in servisini çağırdık. Geldiler iste anakarti yanmış felan. 300 lira tuttu ücret. Mecbur veren el mahkum. Sonra değiştirdiler. 2 yıl garanti verdiler. Tüm cihaza. Gelince her yeri kontrol ettiler. İyice baktılar. Sorun yok abi bi 7 sene daha gider dediler.


    Eğer kombiniz elektrik yokmuş gibi hiç çalışmıyorsa bilinki anakarti yanmistir. Dediler elektrik sistemi cok sağlammis..

    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.