Şimdi Ara

Şehir bisikleti Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önceden bir konu açmıştım fakat konu amacından saptığı için kapatılmıştı. Her gün okul-ev arası kullanmak için bir adet bisiklet arıyorum. Öğle arası da git gel yaparsam günde 4 kere kullacağım. 600 Lirayı geçmezse iyi olur. Gideceğim yol 1.5km düz bisiklet yolu. Konya'da oturuyorum burada pek yağmur kar olmuyor. Salcano'nun City Fun 70 modelini düşünmüştüm fakat sanırım üretimden kalkmış o model City Fun 60 varmış alacağım yerde. Aradaki fark maşanın amortisörlü olması. Bu bisikleti 550 TL gibi bir fiyata alacağım. Diğer aklıma takılan model ise Salcano Üsküp 700 M 400 TL ye verecek bunu da. Aralarında 3 kg fark var City Fun 60 daha hafif o yönü cezbediyor fakat City Fun 60 ın maşasının biraz kalitesiz olduğunu okudum. İlerde bozulduğunda sağlam bir maşa ile değiştirmeye kalksam ne kadar tutar amortisörlü olması önemli değil? Siz hangisini tercih edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim DH iyi günler :)

    Özellikle sizin fikrinizi merak ediyorum hocam @Konungariket Sverige







  • 1.5 km ve düz yol için maşa size ağırlık olacaktır sadece. Gerçi mesafe az olduğu için en basit bisikletle bile rahat gidilir.
    Yinede hafta sonları kullanırsanız cityfun 70 ile bisikletten soğmazsınız :)

    Keşke biraz daha bütçe olsada mosso 771 alabilseniz. Kendi adıma bütçemi yükseltmeden önceki ilk alacağım bisiklet idi. Gayet hafif eğlenerek kullanılacak bir bisiklet.

    cityfun haricinde diğer bir alternatif sedona 300. 400USD liste fiyatı var nakit indirimide olsa sizin istediğiniz fiyata gelmez.

    600 TL civarı en mantıklı seçimler cityfun 60-70 görünüyor.
  • Teşekkür ederim hocam haftaya alacağım sanırım City Fun 60 :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.