Şimdi Ara

com.android.phone arama gelince ekran donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar gm discovery bölümü pek faal olmadiği için buraya da açtim konuyu belki karsilaşanlar vardir diye affiniza ve tecrübelerinize siğiniyorum .

    Gm discovery cihazimi ekranin ve telefonun SIK SIK bütün fonksiyonlarinin durmasindan ötürü garantiye yolladim.

    Mesaj bolümünde klavye acilmadan biraz gezindigimde bir sey olmuyor fakat ne zaman klavyeyi açsam cihaz donuyor biraz sonra çözüluyor. Farkli klavye kurdum onda da ayni sorun.

    Ve arama gelince cihaz komple donuyor ne meşgule alabiliyorum ne de sessize . sorun ne olabilir. Cok tesekkur ederim simdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş ama belki başkalarının işine yarar diye yazayım dedim. Aynı sorun bende de vardı. Eğer telefonunda donanımsal bir arıza yoksa Çözümü: Öncelikle jelly beanin bütün güncellemelerini yükleyin. Güncellemeleri yükledikten sonra Ayarlar>Ses ve Titreşim kısmında bulunan sesli dokunmatik tonları ve ekran kilidi sesleri seçeneğini devre dışı bırakınca düzelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihalilcoban

    Konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş ama belki başkalarının işine yarar diye yazayım dedim. Aynı sorun bende de vardı. Eğer telefonunda donanımsal bir arıza yoksa Çözümü: Öncelikle jelly beanin bütün güncellemelerini yükleyin. Güncellemeleri yükledikten sonra Ayarlar>Ses ve Titreşim kısmında bulunan sesli dokunmatik tonları ve ekran kilidi sesleri seçeneğini devre dışı bırakınca düzelir.

    Kronik şarj soketi sebeb oluyormuş. Soketin ince telleri ekrana temas edince böyle donmalar yaşaniyormus. Size de gecmis olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.