Şimdi Ara

Söylenti: Call of Duty Advanced Warfare'da Exoskeleton Giysili Zombiler Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  

Call of Duty forumlarında paylaşılan bir görsele göre; Call of Duty: Advanced Warfare'da zombi modu olacak ancak ana senaryo modundaki gibi bu zombilerde exoskeleton giysi teknolojisinden yararlanacak. Aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi oyunun bu modunda zombiler exoskeleton giysisi ile karşımıza çıkıyor.

Bu zombi modunun, Black Ops serisinde olduğu gibi oyun bittikten sonra karşımıza çıkması bekleniyor. Yeni bir bonus dalgası olarak beklediğimiz bu modun ise Advanced Warfare'da, "Exo Survival" moduna ait olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde sızdırılan oyunun başarım güncellemesin de de zombilerle alakalı bazı ipuçları mevcuttu.

Bahsi geçen görsele aşağıdan bakabilirsiniz.

• hahaha uçan zombi ilginç olabilir :))

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Birşeyin b*kunu çıkarmak bu olsa gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Birşeyin b*kunu çıkarmak bu olsa gerek

uçan zombi dlc imiş hocam rahat ol :))

• zombi olursa black ops daki gibi daha baska bisey istemem sadece zombi beklentim
  • Biz buna yeni güzel ve enteresan bir fikir diyoruz adam b*kunu çıkarmak diyo sen alma kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

hahaha uçan zombi ilginç olabilir :))

DIRDIRI KES

• hmm alırım bi dal.

• Letonya Türkiye macinda sanki erdiyi mi gördüm ne! Davul çalıyordu...

• Uçacağını düşünmüyorum abartmayın. En fazla daha fazla dayanıklılık vermesi gerekir. Gerçi Black Ops'da gelen dalga sayısı arttıkça zombiler tankdan daha üstün oluyodu bunula hiç ölmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombiler tamamda özel zırhlı zombiler yok artık :D

• aslında mantıklı exoskeletonlu ısırılan bir adam zombi olur buda exoskeletonlu zombileri ortaya çıkarır

• Bence oyun icerigini gizli tutmalari onlarin zararina egerki black ops dakigi zombi olacagini bilseydim coktan on siparis vermistim ama simdi kesinlikle icerigi netlik kazanmadikca asla almam ikinciside mw2 ve black ops 2 den sonra iyice bokunu cikardi call of ne yapmaya calisiyorlar anlamadim serverler her yeni oyunda daha kotu gerci ps4 de simdilik balantisi zayif olanlar icin berbat bi makina fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim tsk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.