Şimdi Ara

<YENİ Bİ MODEL> NOKİA 6708

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nokianın yeni bi modeli se.nin P serisini andırıyo

ozelik olarak dokunmatik ekran 1.3 megapiksel cam başka bi ozelligini bilmiyorum cunku sayfa ingilice
    bu linkten bakabilirsiniz http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=2767&source=BROWSER
    bir kac foto

<YENİ Bİ MODEL>  NOKİA  6708

işletim olrak symbian ama farklı bi versiyon herhalde

• P serisine özenti gibi gördüm biraz
  • yav anasını ya şu teelfon piyasası nasıl gelişti daha 5 yıl önce 3310 kullanyoduk ekranda animasyonlar var diye nasıl sevinirdik yav anasını bee
  • Yeni bir model degil bir seneyi askin bir suredir var.Pekte tutulmadi zaten.
  • kamerası kuvvetli degil. p serisini yanına yaklasamaz
  • şekil olarak güzel türkiye de var mıdır bu model
  • Şekl olarak güzel,alınır ama tr de yok galiba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Nokia 6111
    20 yıl önce açıldı
    Nokia 7020
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nokia 6708 uzun süredir piyasada bulunuyor. Tasarım açısından ve teknik açıdan çok da başarılı bulduğumu söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 14 Ekim 2006; 23:08:48 >
  • fena sayılmaz p serisine bende benzettim
  • Bencede tasarım kötü bide 1.3 mp
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Nokia 6708 uzun süredir piyasada bulunuyor. Tasarım açısından çok da başarılı bulduğumu söyleyemem.
  • özellıklerı

bluetooth v1.1
    triband
    1.3 mp kamera
    minisd hafıza kartı
    boyutlar 118mm x 52mm x 18mm(4.65" x 2.05" x 0.71")

agırlık 150gr

65000renk
    208x320 pixel
    1280x1024 pixel destekliyor
    symbian v7.0
    edge mevcut

asagıdakılerde telefonla cekılmıs fotolar. guzel değil bence, sizce

• P serisine özenti olmuş gibi

Ama fiyatı yüksetir bunun
  • se nin p serisininde cok kaliteli olmadigini dusunursek ve nokia 6708 modelinide cikis zamana gore degerlendirirsek basarili diyebiliriz.
  • tuş takımının tasarımını beğenmedim. küçücük tuşları varmış gibi duruyor. ben n70 e yeni alışmaya başladım buna hiç alışamam herhalde
  • n72 ıle ortlama aynı tus takımının buyuklugu. rahat kullanabılırım ama bu telefonu n72 satıpda almam 2. telefon olarak alırım ancak
  • The Nokia 6708 is a dated machine. It is similar to the Sony Ericsson P900 in many ways, and if it were released three years ago, it might have been a real hit. I cannot recommend this phone, even if it is a slight improvement over the P900. There is still the fantastic P910i to recommend over this. Moreover, the terrible handwriting recognition software is a huge hurdle for anyone who wants to use this phone. Therefore, if you're looking for a touch screen phone running on the UIQ platform, go for the Sony Ericsson P910i or the new P990i. The Nokia 6708 is better

Mobileburn'ün sonuç kısmı --- Zamanı geçmiş makine, çoğu yönden p900'e benziyor, eğer 3 yıl önce piyasaya sürülmüş olsaydı gerçek bir hit olabilirdi. P900'den biraz gelişmiş olan bu telefonu tavsiye edemem. Hala fantastik P910i var önerilebilecek. El yazısı tanıma yazılımı 5 para etmez diye ekliyor ayrıca... Ve son olarak bu telefon iyidi ancak geçen senede piyasaya çıkmış olsaydı diyor ...

• ewt bencede brz p series tipi görüorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

se nin p serisininde cok kaliteli olmadigini dusunursek ve nokia 6708 modelinide cikis zamana gore degerlendirirsek basarili diyebiliriz.

...diye yaziyorsun.Ancak tabiki herkesi baglamaz bu yondeki yorumlar.Tipki benim 6708 hakkinda dusunduklerim gibi;6708 i neye gore degerlendirirsen degerlendir nokia nin bekledigini bulamadigi gec kaldigi bir model.Ayrica merak ettigim bir hususta Pserisinin cokta kaliteli olmadigini dusundun diyelim burasini anladik 6708 in cikis zamaniyla ikisinin arasindaki denklemden nasil basarili diyebiliriz sonucuna vardin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7ES

quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

se nin p serisininde cok kaliteli olmadigini dusunursek ve nokia 6708 modelinide cikis zamana gore degerlendirirsek basarili diyebiliriz.

...diye yaziyorsun.Ancak tabiki herkesi baglamaz bu yondeki yorumlar.Tipki benim 6708 hakkinda dusunduklerim gibi;6708 i neye gore degerlendirirsen degerlendir nokia nin bekledigini bulamadigi gec kaldigi bir model.Ayrica merak ettigim bir hususta Pserisinin cokta kaliteli olmadigini dusundun diyelim burasini anladik 6708 in cikis zamaniyla ikisinin arasindaki denklemden nasil basarili diyebiliriz sonucuna vardin.

Bak bu gözümden kaçmış SE P serisi kaliteli değil mi ???? Bravo diyorum başka bişi demiyorum yani... Devrimdir P serisi... Nokia hala dokunmatik model çıkaracağım diye uğraşa dursun SE bunu yıllar öncesinde başarmıştı ! SE P900 arkadaşımda vardı . Ben P910i kullandım ve hala güncel olan bir telefondur. Ekranı, hoparlörü, bataryası v.s. kullanmak bir zevktir.

• Bir diger husus daha P serisinin cok veya az kaliteli oldugunu dusunebilmek icin ayni zamanda ve ayni segmentte kiyas alabilecegin bir baska model olmali.P serisi ile ayni anda cikan bir model olsa ve ozaman P serilerindeki mpixsel bile olmayan camerayi baz alsa neyse.Olmadigina gore sene olmus 2006 cikis zamanina gore 6708 e neye dayanarak basarili denebiliyor tuhaf olan bu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.