Şimdi Ara

Digiturk mü Tivibu mu Dsmart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
21.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar evime digiturk, tivibu veya dsmart almayı düşünüyorum. mümkünse internet kullanmasın internet zaten çok yavaş dahada yavaşlatsın istemiyorum. film veya dizi paketlerinden birini alacağım 20 tlyi geçmeyecek şekilde neyi tavsiye edersiniz?



  • ahguo A kullanıcısına yanıt
    Dsmart daha ucuzdur spor ve yetişkin hariç 25 liraya alabiliyorsunuz,digiturkte film veya diziyi 37 TL te ikisini de 51 TL ye alabiliyorsunuz tivibu her ne kadar interneti etkilenmiyor deselerde etkisi var yavaslatiyor biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler düşüneceğim.
  • hiç biri
  • Sırasıyla; d smart, digitürk, tivibu..hatta tivibuya bulaşmayın derim..internet konusuna gelince tivibu internetten yemez, ayrı bir hattan (tel hattından) yayını alır.
  • En kralı D-Smart'tır. Hem spor hem belgesel hemde film ve dizi olarak çok geniş bir yelpazeye sahip. Tavsiyem D-Smart'tır
  • Tivibu tabikide.Çanak devri kalkmalı bence. Hatta tv lere yapılacak bir yazılım güncellemesi ile tv nin ethernet girişinden tivibu kullanabilsek veya tivibu değil başka bir sağlayıcı ne güzel olurdu. Çanak yok sadece modeme bağlı çok iyi olurdu bence.
  • Hocam onun da kendi sorunları oluyor bir kaç yıl önce kullanmıştım. Zırt pırt donmalara razıysanız alınır. Bizim ülkede herşeyin altyapısı sorunlu maalesef..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHGamer

    Tivibu tabikide.Çanak devri kalkmalı bence. Hatta tv lere yapılacak bir yazılım güncellemesi ile tv nin ethernet girişinden tivibu kullanabilsek veya tivibu değil başka bir sağlayıcı ne güzel olurdu. Çanak yok sadece modeme bağlı çok iyi olurdu bence.

    İnternet sorunsuz olursa iyide sorunsuz alt yapı nerede.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Ben sorun yaşamadım. 50 mbit ttnet kullanıyorum. Fiyatı yüksek maalesef. İnternet akk kaldırılmalı yada bayağı yükseklere çekilmeli. İnternet fiyatları düşürülmeli. Herkes internet kullanır fiyatlar düşürülürse.Altyapı ben merkezde oturduğum için sorunsuz ama ilçelerede aynı altyapı sunulmalı. Hatta köylerede. O zaman insanlar bu tarz hizmetleri kullanmaya başlar. Tv ye vereceğimz parayı internete verip daha kaliteli hizmet alıp tv de izleriz o zaman.
  • Dedikerinizi Bulgaristan bile yaptı bizde yine tekele devam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahguo

    arkadaşlar evime digiturk, tivibu veya dsmart almayı düşünüyorum. mümkünse internet kullanmasın internet zaten çok yavaş dahada yavaşlatsın istemiyorum. film veya dizi paketlerinden birini alacağım 20 tlyi geçmeyecek şekilde neyi tavsiye edersiniz?

    Alacaksan digiturk al. Diger bir alternatif turksattaki fil tv var ordan filmlere bakarsin digerlerine bulasma digiturkun film paketi super walt disney,20 centry fox,paramount,warnor bros gibi dev butceli yapimlari satin almis bide 3D film keyfi var diger platformlarda yok dizileride en cok izlenen diziler yani parana deger basinda kimse dogru durust biri olmamasina ragmen yinede cok iyi seyler izleyicilere getiriyi biriside alsa zengin biri daha guxel kanallar gelir zaten bi sci fi kanalida gelse tam olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende önümüzdeki sene ŞL maçları için tivibuyu almayı düşünüyordum ama neti yavaşlatıyor netten yiyor falan yazmışsınız aklım karıştı:S

    tivibu abonesi olduğumuz zaman netle bi alakası varmı
  • Valla arkadaşım bana göre bu üçünden d-smartı at çöpe gitsin.Futbolseversen bir tek la-liga var.Film olarakta çok zayıf.Sadece belgesel olarak iyi.Sana nacizane tivibuyu öneririm.Spor olarak şampiyonlar ligi ile avrupa liginide aldılar.film ve belgesel olarakta fena değiller.Fiyat ve içerik olarak en mantıklısı tivibu.Yeni sezonda uydudan yayın yapacaklar.İnternet hızı derdinde olmaz. Tabiki Digiturk her yönüyle hepsinden çok daha iyidir ama diğerlerinden 3-4 kat pahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz730 -- 11 Mart 2015; 13:37:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.