Şimdi Ara

FM 2015 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Futbol tutkunlarının en sevdiği menajerlik serisi olan Football Manager her sene olduğu gibi bu sene de bomba gibi özellikler ile geliyor. Sports Interactive'in en yetkili ismi olan Miles Jacobson oyunun çıkış tarihini ve oyunda yer alacak yeni özellikler ile ilgili bilgiler verdi. Oyun 7 kasım tarihinde çıkış yapacak ön siparişle oyunu aldığınız taktirde oyunu indirimli fiyat ile almanızın yanı sıra Football Manager 2015'e 2 hafta önceden erişebileceksiniz.

    http://youtu.be/LIPhF0_S0pQ

    Kısaca Football Manager 2015'te yer alacak yeni özelliklerden bahsetmek gerekirse: Hersene olduğu gibi bu senede oyun motorunda değişiklikler yapılmış ancak bu sefer ki değişiklikler gerçekten çok başarılı olmuş ve oyunu daha gerçekçi hale getirmiş. Football Manager 2015'te oyuncuların hareketleri için hareket sensörleri kullanılmış ve Miles Jacobson'ın dediğine göre özellikle kalecilerin hareketinde çok büyük gelişme yaşanmış. Football Manager 2015'te artık yedekler arasında ısınan oyuncular, ambulanslar ve daha nicesi oyuna eklenmiş ve böylelikle oyun daha gerçekçi bir hale getirilmiş. Ayrıca oyunun arayüzü yine epeyce değişmiş. Şahsen ben şu arayüz değişikliklerine alışmakta güçlük çekiyorum ancak Football Manager 2015'in arayüzü gerçekten kullanışlı olmuş. Muhtemelen bu arayüz ilerleyen zamanlarda çıkacak olan Football Manager oyunlarında da kullanılacaktır. Bunların dışında Scout sisteminde ciddi bir gelişme söz konusu artık izlemek istediğiniz oyuncu için bir Scout tutuğunuzda aldığınız raporlar çok daha detaylı olacak. Scout görevliniz izlenen oyuncunun artı ve eksi yönlerini gözlemleyerek size sunacak. Tüm bu özelliklerin dışında basın toplantıları, oyuncular ile birebir konuşmalar, taktik ve antreman sistemlerinde de değişiklikler söz konusu.

    KAYNAK WEBTEKNO







  • Transfer hakkında gelişmeler var mı acaba ?
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Transferler hakkında gelişmeler yoksa bile güncellemeyle getirirler fakat tanıtımında çoğunlukla yeni eklenen çevre düzenine ve hareket sensörüne ağırlık verilmiştir.
  • Bende izledim ama pek bekledıgım seyler yoktu. 3D oynamıyorum zaten,o gelen yenılıklere pek ısınamadım. Benim istedigim şeyler;

    - Transferde gerçekcilik
    - Fazla maaş isteme sorunu
    - Tr ligindeki saçmalıklar

    Şu anda aklıma gelenler bunlar..
  • Tranfer de neyin gerçekçiliği çok merak ediyorum. Siz gidip bir takımın kendi çapında yıldız oyuncusunu yada geleceği çok parlak oyuncusunu, değerini 3-5 milyon üstüne almaya çalışıyorsunuz yada ilginin yüksek olduğu oyuncuya yönelip alamıyorsunuz. Vay efendim 1M'lik adam 10M istedi. Aynı durumda sanki siz istemiyorsunuz.. Ayrıca bu video da herşeyden tam bahsetmemişler, o yüzden beklediğiniz(!) kolay transfer yapabilme durumu açıklanmamış olabilir.

    Yeni arayüz,
    Arama kolaylığı,
    Menajer özellikleri belirleyip, tanımlama,
    Gözlem ekibi,
    Başkan ile mülakat,
    Geliştirilmiş 3d görüntü
    Bunlar benim açımdan bu sene için güzel şeyler.

    Oyuncularla ve Basın toplantılarındaki boş muhabbetler,
    Taktik ekranın tasarımı
    bu oyun serisinde canımı sıkabilecek etkenler olarak duruyor.

    Maç motorunun işleyiş kısmına beta ile şahit olacağız.




  • Transferde gerçekcilik derken,mesela kucuk takımların 17-18 yasındakı oyuncusu benımle hıcbır sekılde gorusmuyor.Sence bu akıl işi mi ?

    Takımım Man.Utd ve Arjantin,Brezilya altyapılarından oyuncu transfer ederken,oyuncu benımle sozlesme gorusmesı yapmıyor.
    Birde,yeni transfer ettigimiz oyuncu 6 ay sonra yeni sözleşme istiyor.Mevcut takımdaki oyuncuda,atıyorum 250$ oynuyor,yeni sözlesmede 5M'den kapıyı acıyor. Bunun gibi sayacak daha cok sey var.
  • Türkçe demo-beta var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.