Şimdi Ara

28'' veya 29'' şehir bisikleti modeli tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bugüne kadar saçma tercihler yapıp gereksiz bisikletler aldım. 2.5 ay sonra ülkeme döneceğim inşallah, artık yeni bir bisiklet istiyorum. Türkiye'ye girmeden internetten sipariş edeceğim ki gelir gelmez sürmeye başlayayım.

    Aradığım özellikler; büyük bir bisiklet olması, 185 boyum var ve eğilmekten nefret ediyorum, tercihen kadrosu alüminyum, maksimum 550 TL civarı fiyat, çamurluk ve v fren. En önemlisi büyük olması, kadro çelik olsa bile sorun olmaz zaten alıştım artık.

    Kısa bir araştırmayla bunu buldum, bana uygun gibi ama marka değil, bilmiyorum nasıl olduğunu. Arka freni kontra pedal falanmış ilk defa duydum bu arada ama hızlı gitmeyeceğim için olmasa da olur önemli değil.
    http://www.hepsiburada.com/liste/ammaco-tr300-28-jant-aluminyum-kadro-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=outsal112400&categoryId=27058700

    28'' iç ve dış lastik her yerde bulunur mu ve fiyatı 26'' den pahalı mıdır?
    Şimdiden yardığınız her kelime için teşekkür ederim.







  • Eğer yurt dışında iseniz neden oradan almıyorsunuz? Daha ucuza gelecektir Türkiye'den hemde gelir gelmez elinizde olacaktır :)

    Sanırım romanya dasınız. Oradan almanyaya filan geçme şansınız varsa burada alacağınız bisikletten çok daha güzelini alırsınız aynı fiyata hemde vergisiz.
  • Vitessiz bisiklet alırsanız, saçma tercihlere yenisini eklersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reahax

    Eğer yurt dışında iseniz neden oradan almıyorsunuz? Daha ucuza gelecektir Türkiye'den hemde gelir gelmez elinizde olacaktır :)

    Sanırım romanya dasınız. Oradan almanyaya filan geçme şansınız varsa burada alacağınız bisikletten çok daha güzelini alırsınız aynı fiyata hemde vergisiz.

    Evet alabilirim ama taşınması sıkıntı olur. Yanımda getiremem uçakla, kargolarsam pahalı gelebilir gümrükte sorun falan çıkar güme gider. Pahalı bir şey almayacağım için Türkiye'den almayı düşünüyorum.



    @
    bladetor

    Link verdiğim 3 vitesliymiş şimdi gördüm. Pek içime sinmemişti zaten vazgeçtim ondan :)
  • Uçağın kargosu için ekstra para ödeyeceksiniz(fazla tutmaz) tek sıkıntı bu. Onun haricinde ödediğiniz vergiyi geri alacaksınız, gümrüğe de takılmayacak çünkü yurtdışından getirebilecekleriniz arasında bisiklette var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 12 Ekim 2014; 15:14:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.