Şimdi Ara

WINRAR-la dosya bölme işlemi. Herkesin bilmesi gerekli. (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
45.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ADIM 2

ADIM 3

ADIM 4

Alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 16 Ekim 2006; 0:12:35 >

• Güzel paylaşım bilgisi olmayanların işine yarayabilir.Tabii nerden indirdiysen anlatım dili yani winrar dili neye benziyor öyle rusça mı?
    Nerden buldun şaşırdım valla
    Emeğine sağlık.
    Not:Bu arada son koyduğun smile biraz kopya kaliba gözümden kaçmadı(anlarsın ya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScreamEagles -- 13 Ekim 2006; 17:10:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PrOOf49

Güzel paylaşım bilgisi olmayanların işine yarayabilir.Tabii nerden indirdiysen anlatım dili yani winrar dili neye benziyor öyle rusça mı?
    Nerden buldun şaşırdım valla
    Emeğine sağlık.
    Not:Bu arada son koyduğun smile biraz kopya kaliba gözümden kaçmadı(anlarsın ya)

malesef rusça ama yerleri takip ederek yapabilirsiniz

• Önemli değil zaten yazmışsın yanlarına.sadece çok aradın mı diye merak ettim
  • sağol paylaşım için
  • quote:

Önemli değil zaten yazmışsın yanlarına.sadece çok aradın mı diye merak ettim
    arıyorum valla

• oyun bölmek nasıl oluyo ? mesela 2 gblık oyunu cdye çekcez 3 e veya 4 e bölcez onu nası yapıoz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şekilde bölebilirsin.Ama daha hızlı bölmek isterim diye tutturursan Alchol120% programını kullanabilirsin.
    Forym da elemanın biri anlatmıştı.
  • Bunu ogrendigim iyi oldu. Paylasim icin saol.
  • quote:

Aynı şekilde bölebilirsin.Ama daha hızlı bölmek isterim diye tutturursan Alchol120% programını kullanabilirsin.

Aynı şekilde yapabilirsin derken bu işlem oyunları tek tek cd'den yükleme yapmanıza olanak vermez...Yani birinci cd bitince ikinci cdyi otomatik isteme falan bunlar olmaz winrar'la bölerseniz... O işlem çok daha farklıdır ve her oyuna göre çeşitlilik gösterir ki; bu konuyla ilgili siteler bile vardır... Googleda "dvd to cd" ya da "cd to dvd" diye arayarak konu hakkında fikir edinebilirsiniz. Burda anlatılan işlem tamamiyle internet kullanımına özgü gereklilikler ve dosya depolama sorunlarına çözümler gibi bir başlıkta kendine yer bulabilir...

Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

Aynı şekilde bölebilirsin.Ama daha hızlı bölmek isterim diye tutturursan Alchol120% programını kullanabilirsin.

Aynı şekilde yapabilirsin derken bu işlem oyunları tek tek cd'den yükleme yapmanıza olanak vermez...Yani birinci cd bitince ikinci cdyi otomatik isteme falan bunlar olmaz winrar'la bölerseniz... O işlem çok daha farklıdır ve her oyuna göre çeşitlilik gösterir ki; bu konuyla ilgili siteler bile vardır... Googleda "dvd to cd" ya da "cd to dvd" diye arayarak konu hakkında fikir edinebilirsiniz. Burda anlatılan işlem tamamiyle internet kullanımına özgü gereklilikler ve dosya depolama sorunlarına çözümler gibi bir başlıkta kendine yer bulabilir...

Saygılar...

Winrar da işini görür ama ilk önce cd leri yada herneyse büyük boyutlu bosyaları bilgisayara kopyalaması gerekir.İster iso olsun ister diğer uzantılar winrar hepsini part lara ayırır ve cd ye rahatca kopyalamanı sağlar.Ama dediğim program daha kullanışlıdır.Bilgilerinize.

• .::HANDSOME::.

çok faydalı oldu , Teşekkürler
  • birşey değil
  • Bunu biliyorum ama bana şöle bişe lazım belli boyutlar değilde boyutu bengiricem mesela 1 MB parçlar yada 4 GB parçalara yani dinamik olcak ben kendim yazıcam var mı böle bişe...
  • kendiniz boyut girerken yani kaçar mblık parçalara ayırmak istediginizi yazarken sakın mb olarak düşünmeyin.ordaki deger byte tır. zamanında oyle bi hataya düşmüş ve 30 mblık bi dosyayı 3er mblık 10 parçaya ayırayım derken 3er baylık milyonlarca parcaya ayırdım bilgisayar kafayı yedi .silene kadar baya bi ter doktum.
    uyarım istedim.
    kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turquoise

kendiniz boyut girerken yani kaçar mblık parçalara ayırmak istediginizi yazarken sakın mb olarak düşünmeyin.ordaki deger byte tır. zamanında oyle bi hataya düşmüş ve 30 mblık bi dosyayı 3er mblık 10 parçaya ayırayım derken 3er baylık milyonlarca parcaya ayırdım bilgisayar kafayı yedi .silene kadar baya bi ter doktum.
    uyarım istedim.
    kolay gelsin...

geçmiş olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: turquoise

kendiniz boyut girerken yani kaçar mblık parçalara ayırmak istediginizi yazarken sakın mb olarak düşünmeyin.ordaki deger byte tır. zamanında oyle bi hataya düşmüş ve 30 mblık bi dosyayı 3er mblık 10 parçaya ayırayım derken 3er baylık milyonlarca parcaya ayırdım bilgisayar kafayı yedi .silene kadar baya bi ter doktum.
    uyarım istedim.
    kolay gelsin...

arkadaşım bölerken girdiğin değerin yanına ''m'' harfi eklersen sana mb olarak böler örneğin 10 mb lık bir dosyayı arşivlerken ''5m'' olarak girersen değeri sana dosyayı 2 ye böler

benim sorumsa bazı torrentlere bakıyorum adamlar bölmüş dosyayı ama bölünmüş rar dosyalarının isimleri hep aynı mesala donanim adlı dosyayı bölmüş adam donanim.part1 donanim.part2 değilde hepsi donanim adında yine uzantıları göster deyip baktığınızda ise donanim.r1 donanim.r2 olarak görünüyor dosyalar

bi fikri olan ?

• yok mu yaw benim dediğimin nası yapıldığını bilen
  • Türkçe'yi kullanamlım Türkçe'yi...
  • Bilmiyordum öğrenmiş oldum.Tşk ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.