[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_9829707/mpage_1/tm.htm][image]http://img402.imageshack.us/img402/4115/samsunof1dm7.gif[/image][/link][/center]
[center][font="Courier New"][size=2][b]DH SAMSUN GRUBU RESİME TIKIRDAT[/b][/size][/font][/center]
Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan. Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan. Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma. Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek. Yirmi Beş Senelik Beni Gömek. Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim.
Gökberg_ß o grupta bende vardım ama o gruba nedense kimse gelmemişti ve konuda up lanmamıştı hatta bende unuttmuştum istersen o gruptaki SAMSUN'luları da buraya çağıralım @Kuvvet_Mira ekledim SAMSUN'un neresindendi_?
Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan. Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan. Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma. Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek. Yirmi Beş Senelik Beni Gömek. Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim.
Bu havuzlardan birini kaldırdı belediye bayağı oldu gerçi ama ben hiç memnun değilim iyi olanı kaldırdılar bir de atlama yeri vardı 2 tane havuz büyüktü şimdi yok ayrıca bu sene atakum sahilinde konser vardı Nil Karaibrahimgil ve Yalın gelmişti orda bulunan var mıydı?Belki bilmeden yanyana geçmişizdir arkadaşlarla dh'ciler olarak :)
Bu havuzlardan birini kaldırdı belediye bayağı oldu gerçi ama ben hiç memnun değilim iyi olanı kaldırdılar bir de atlama yeri vardı 2 tane havuz büyüktü şimdi yok ayrıca bu sene atakum sahilinde konser vardı Nil Karaibrahimgil ve Yalın gelmişti orda bulunan var mıydı?Belki bilmeden yanyana geçmişizdir arkadaşlarla dh'ciler olarak :)
yaz benide bi köşeye istanbuldaki bi gariban samsunlu olarak bu atakum sahili gidiyor ya sinop tarafına ileride bitiyor ve burun gibi bir yer oluyor oranın adı nedir ve oradan sonrada ileride plaj kumsal var mı ...2 senedir gidemedik memlekete son gittiğimde bi uctan öteki uca yürümüş ve niçin burasının harika bir yer olmanın eşiğinde durmasına üzülmüştüm ...tam şehirle halkın ve kumsalın kaynaşabileceği güzel bir yer ...yol geciyor arada 2-3 sıra ev bazen daha cok bazen daha az ama cok fazla yuksek değil ve sonra 1-2 arabalık fazla kullanılmayan bir yol ve dar sayılmayacak upuzun kumsal ..cok hoşuma gitmişti --bizim köyler tam ters tarafta samsun çarşamba arası oldugu için bu taraflar yabancı geliyor haliyle...birde en son giderken ve gelirken ucakla yolculuk yapmıştık ,kara tarafına kalkış yaptığı için tum çarşamba ovasını tek bir karede görme imkanı oluyor harikaydı düz bir alan ve yemyeşil bir tarafında yeşilırmak ve ilerisinde baraj yani sevgim bir kat artmıştı ...hatta bizim yeşilırmak kıyısındaki köydeki cami minaresine cıkınca tüm ovayı dağlara-samsuna ve denize kadar görebiliyorsun ahh özlemişim tabi hastaneye bile sırf ucsuz buzaksız deniz manzarıını görmeye gittiğim oluyordu ....tarihi saatin oldugu meydanda benim icin döner yeyin inanın lezzete düşkün biri olarak istanbulda o tatda bir döner kalın sağlıcakla birde şu samsunspor bizi kahretmese başka bişi istemem
Bu sene tatil için Samsun'a gittim. Sabah Yakakent'e indim. Babaannem güzel bir kahvaltı hazırlamış, guymak, istavrit, köy peyniri, binbir türlü reçel ve çay. Denizle aramda 5-6 metre var, kahvaltım bitti. Sabah 6-7 gibiydi, biraz yattım. Öğlene doğru arkadaşlarom geldi, güreş muhabbet derken evden çıktık. Sahilden mutlu mutlu arkadaşın dükkana gittik. Dükkanın önünde bir pet şişeye bastım ve ayağım kırıldı, ertesi sabah 8 uçağıyla geri geldim En kısa tatilimdi, doyamadım bu sene memleketime Bir de Samsunpor var ki, neyse
Bu sene tatil için Samsun'a gittim. Sabah Yakakent'e indim. Babaannem güzel bir kahvaltı hazırlamış, guymak, istavrit, köy peyniri, binbir türlü reçel ve çay. Denizle aramda 5-6 metre var, kahvaltım bitti. Sabah 6-7 gibiydi, biraz yattım. Öğlene doğru arkadaşlarom geldi, güreş muhabbet derken evden çıktık. Sahilden mutlu mutlu arkadaşın dükkana gittik. Dükkanın önünde bir pet şişeye bastım ve ayağım kırıldı, ertesi sabah 8 uçağıyla geri geldim En kısa tatilimdi, doyamadım bu sene memleketime Bir de Samsunpor var ki, neyse
geçmiş olsun ama anlayamadığım bir şey var pet şişeye basıp nasıl ayağını kırıyorsun
geçmiş olsun ama anlayamadığım bir şey var pet şişeye basıp nasıl ayağını kırıyorsun
Valla ben de anlamadım, şişeye basınca burkulur gibi oldu üzerine düştüm. Sonra serçe parmak kökü mü ne ayrılmış ayaktan, ya da onun gibi birşey.
Samsunpor'un halini artık ben bilemiyorum. Süper Lig'deyken her hafta baklava kola kaybederdik iddialarda ama bir şekilde kurtarırdı sonlarda. Geçen D Spor Altay maçını verdi, inan iki fanatik kuzen izlemekte zorlandık, bu kadar berbat bir futbol olamaz. Elbette sonuna kadar Samsunspor'luyuz ama Lig A'dan da düşerse sonra çok zor toparlar, hatta toparlayamaz. Ben alçıyla çıksam daha istekli olurdum heralde, takımda ruh yok Yani çabaladıklarını hissetsem yine bu kadar üzülmem de adamların umrunda değil. Hala parolamız şampiyonluk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 14 Ekim 2006; 22:37:34 >