|
[Poll]
|
___ --- SaMSuNLuLaR --- ___ (199 olduk)
|
| SAMSUN (MERKEZ) |
|
| ALAÇAM |
|
| ASARCIK |
|
| BAFRA |
|
| ÇARSAMBA |
|
| HAVZA |
|
| KAVAK |
|
| LADİK |
|
| ONDOKUZMAYIS |
|
| SALIPAZARI |
|
| TEKKEKÖY |
|
| TERME |
|
| VEZİRKÖPRÜ |
|
| YAKAKENT |
|
Toplam oy : 323
|
|
(en son oy tarihi : 2 Aralık 2008; 18:39:37)
|
|
Giriş | |
|
|
|
27 Ekim 2006; 14:48:56
|
|
|
sayfa başı
|
|
27 Ekim 2006; 19:28:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_coskun rammsteintlusodd hoşcakal ama neden giremiyorsun özel değilse söyler misin_? maesef okul zamanı pc ye otramodum ama nolduysa bugünde oturdm evdkiler bişe demedi
|
|
27 Ekim 2006; 19:35:22
|
|
|
up
|
|
27 Ekim 2006; 20:13:21
|
|
|
Bu hafta Mardinspor'u da yenersek çok güzel olacak
|
|
|
27 Ekim 2006; 20:23:18
|
|
|
|
|
27 Ekim 2006; 22:01:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya oynadıımız takımlara bak ya ne hallere düştük quote:
Orjinalden alıntı: Emre Bu hafta Mardinspor'u da yenersek çok güzel olacak Evet ilk başlarda çok garip gelmişti, hele ki Kasımpaşa maçından sonraki duygularımı anlatamam Bu sene çıkmak için elinden geleni yapacak inşallah Samsunspor, her ne kadar geçen senelerde iddia üzerine iddia kaybetmiş olsak da eski günleri özledim
|
|
|
28 Ekim 2006; 0:29:55
|
|
|
3. lige düşsede yerin dibine girsede tutucaz işte seni samsun ... yeterince kahrolduk bu kadar eziyet etme artık...
|
|
28 Ekim 2006; 0:40:05
|
|
|
benide ekleyin alperen atakumda oturuyom samsun anadolu lisesi 10. sınıf 55GENÇLİK
|
|
|
28 Ekim 2006; 3:09:32
|
|
|
Göçebe kafeye, Çevreciler'e falan takılan var mı? Ayrıca Bohem bar değiştikten sonra bozdu. Ben de olimpiyata takılıyorum artık.
|
|
|
28 Ekim 2006; 3:25:13
|
|
|
Nasty! teklifini bekliyecem ama hiç sanmam atama olmasada bir işe girerim yoksa evde oturmak bana göre deil ya insan kafayı yer hehehehe demek bay oldumu sandın he bide ne dıyecektım benı kaybetmedınız yaf su ıkı gundur berbat olaylar oldu hayatımda onlarla uğraşmaktan buraya bakamamışım gelmişken up diyeyım
|
|
|
28 Ekim 2006; 3:27:23
|
|
|
Gerilla göçebe kafeyemi eskıdendı çokkkkkk eskidendi valal samsunlu olmayan ama tam bır samsun aşıgı olan malesef trabzon da bulunan yanı ona göre malesef bır arkadaşım var göçebe kafe hastası adam belkı tanışıyosunuzdur.kendısı tıpçı
|
|
|
28 Ekim 2006; 3:39:40
|
|
|
Ben de artık gitmiyorum göçbeye gerçi. 2, 3 sene önce bayaa takılırdım.
|
|
|
28 Ekim 2006; 19:26:42
|
|
|
Bu konunun burda işi ne
|
|