Şimdi Ara

ÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye Parçalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1 sene önce ciddi bir özveri ve istekle bisikletimi toplamaya başladım. Kullanılan parçaların kalitesi, ağırlığa ve uyumuna dikkat ederek hem görsel, hemde performans açısından en iyisini yapmaya çalıştık. 6-8 ay kadar süren toplama sürecinin ardından sadece 2-3 ay kadar kullanabildim, bu kullanım ne yazık ki verdiğim emeği karşılayamadı. 1 aydan fazla süredir de yatmakta. Yaşadığım bel ve diz problemlerinden dolayı bir daha kullanabilmem mümkün durmuyor.

    Görsellerde göreceğiniz gibi kozmetik açıdan 100 üzerinden 95'i hak edebilmektedir. Parçaların yarısından fazlası yurtdışından getirilmiştir.

    Kadroyu Türkiye içerisinde bulabilmeniz pek mümkün değildir. Kadro Scandium denen nadir görebileceğiniz bir maddeden yapılmıştır. 7000 serisi alaşımdır. 7005 denen alaşımlardan daha farklı özellikler sunuyor. İnce atomik yapıya sahipler ve da daha yüksek mukavemetli 7005 Alimünyuma göre. Yani Carbon ağrılığında, hafifliğinde fakat Alimunyum sertliğine yakın. İngiltere'den getirilmiş ve İngiliz üretimidir.

    Jant, lastikler, göbekler ve tüm hareketli parçaların çok iyi durumda olduğunu söyleyebilirim. Söküp takmak çok basit olduğu için 2 defa komple bakım yapılmıştır.
    Genel bakım ihtiyaç olmayabilir, fakat vites ve fren ayarlamaları gerekebilir.

    Tek kusur maşanın bir bacağında ve aynı tarafta ki fren kolundadır. Maşanın kusurlu kısmı boyanmış, görselde belirtmeye çalıştım.



    Toplam ağırlık 7.8 kilo civarındadır.

    Kadro boyu 51cm/21inch (1400g)
    Sele borusu Bontregar (Carbon) - Sele Bontregar
    Gidon FSA (Carbon)
    Maşa Vitus (Carbon)
    Ön ve arka vitesler Shimano Ultegra
    Ruble Shimano Ultegra
    Zincir Shimano Ultegra
    Frenler ve Fren Kolları Shimano Tiagra
    Aynakol FSA Energy (175mm)
    Lastikler Ultrema ZX
    Jantlar Cole Rollen Elite

    Daha fazla yazacak bir şey yok sanırım, bu fiyata alabilecekleriniz ile karşılaştırın. Topladığım rakamın ve müdahillerinin çok altında veriyorum.

    Fiyat 3199'TL'dir >>>>>> 2999TL >>>>>>>> 2750TL Çok Acildir!!
    Elden teslim ilk tercih!



    ÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye ParçalarÇOK ACİL! - Raleigh Scandium ve Carbon Yol Bisikleti - Üst Seviye Parçalar


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan_ed -- 17 Ocak 2021; 20:6:15 >







  • Güzel bisiklet. Sağlık problemlerinizden dolayı geçmiş olsun, yakınlarda fitness bisikleti aldım birkaç ay kullanınca bende yola geçeceğim inşallah.
    Düşünenlere fikir vermesi amacı ile soruyorum inseam yani iç bacak uzunluğunuz nedir? Kadro boyunu düşünenlerin bu şekilde pek hesap yapması gerekmez sanırım.

    Aynakol 52/39

    Peki rublenin dişli sayısı nedir 11/28 mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 13 Ekim 2014; 21:32:27 >
  • Çok hafif ya, 8 kilo bile değil. Gayret ve emeklerinizden dolayı kutlar () rahatsızlıklarınız için yakın zamanda düzelmeniz dileğiyle ()
  • Teşekkür ederim :)
  • 3249 TL ile ilan günceldir..
  • Tekrar güncel! Fiyat 2750TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan_ed -- 4 Kasım 2014; 16:56:01 >
  • Hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.