Şimdi Ara

Sanalpazar Anlık + Günlük indirimleriyle 20 tl (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.322
Cevap
145
Favori
270.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çiğ köfte alıcam varmı indirimli hesabı olan?
    Bana hiç gelmiyor anlık veya günlük.
  • Ahh bu ablam yokmu benim pcden gitmiş yüz bakım ürünlerine bakmış 1 aydır ilk defa anlık geldi yüz bakıma geldi napayım ben onu 30luk kombo vardı modem için pusuya yattım 40 olcaktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YARDIM LUTFEN!
    16000 xiaomi aldim semers adli saticidan
    herhangi bir seri numarassi yok
    nasil anlayacagim orjinal oldugunu yardim edin lutfen

edit: kutusundaki tik tamam
    orjinal cikti bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 25 Aralık 2014; 18:25:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenman

Sanalpazar'dan alışveriş yaptım ve ödeme sırasında "3D secure ile ödersem, Garanti'nin sanal POS'undan geçme ihtimali artar" (koskoca sitede birden fazla bankanın sanal POS'u vardır herhalde) diye düşünerek 3D kullandım. Ama "10 TL kazandınız" mesajı gelmedi.

Pek ihtimal vermesem de sorun 3D kullanmamla alakalı olabilir mi? Bu meseleyi müşteri hizmetlerine şimdiden mi bildireyim, puanlar yattığında bunu eksik görürsem mi bildireyim?

ödeme esnasında 10tl vermemesi lazım 10tl ödeme ekranından evvel çıkar.
  • beyler iki gün önce maile günlük geldi açmadım maili alacağım zaman açarım diye cüzdanda var bugün bi girdim maile bugünde gelmiş günlük ikisinide açsam 20 gelir mi yoksa ziyan mı olur nasıl oluyor o işlem ?
  • Olmaz yeni gelen geçerli.

@voodoo child o satıcı için herkes orjinal diyor. Çok kafaya takmamak lazım. Fişi cartı curtu varsa önemli değil. Satıcıda zaten her ilanında %100 orjinal'dir ibaresi kullanıyor. Olmasa kullanamaz. Ama senin için rahat olsun youtube bak orada adam 8-10 madde ile sahte olup olmadığını açıklıyordu. Hem incelemiş olursun. Bende almayı düşünüyorum o satıcıdan. Tek sıkıntım kargo ücreti ve kullandığı kargo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 25 Aralık 2014; 18:11:54 >
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    tesekkurler cevap icin... evet ben de burdaki arkadaslar orjinal deyince o saticidan aldim.. seri numarasi yazilip bakilir denildi ben de kontrol ederim dedim ama cince biseyler yaziyor... neyse youtube a bakayim... insan rahat olmak istiyor :)
    benim aldigim kargo ucretsizdi 1 gunde elime ulasti.. 95 tl - 30 tl cek falan = 65tl... 30 tlden fazla tutturamadim :( herkes 40 50 yaparken :)
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Ben 10400 mah almayı düşünüyorum onda kargo ücretli malesef. Gerçe yurtiçi kargo ile çalışmasa problem olmayacak'ta adam yurtiçi ile çalışıyor.
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    anladim.. bence bi konusun... donanimhaber falan deyin ucreti kaldirabilir... bu arada kutunun uzerindeki logoyu silip girdim yesil tik cikti yani 16000mah orjinal
  • Arkadaşlar günlük ve anlık indirimler devam ediyorum hala ?
  • Devam ediyor ama bu aralar gelmiyor sanırım anlık.
  • Elimde 13.39tl lik kupan var . geçtiği kategori : Xiaomi powerbank , xioami piston kulaklik
    Edit : anlık geldi 23.39oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 25 Aralık 2014; 20:48:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

Elimde 13.39tl lik kupan var . geçtiği kategori : Xiaomi powerbank , xioami piston kulaklik

Hocam nasil aldınız ben bugün o kadar bekledim gelmedi

• Az önce 40 Tl cüzdan parası kullanarak Multipower 100 % Whey Protein Tozu 2250 ve shaker aldım 165 Tl ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

quote:

Elimde 13.39tl lik kupan var . geçtiği kategori : Xiaomi powerbank , xioami piston kulaklik

Simdi de anlık geldi 23,39tl var şuan . tam anlık gelince diğer hesaba girdim ona da anlık geldi diğer hesap 40tl oldu combo :) 16binlik xiaomi yi alim diyorum :)
  • 23.39luk indirim var powerbak son 30dk

• quote:

quote:

quote:

Simdi de anlık geldi 23,39tl var şuan . tam anlık gelince diğer hesaba girdim ona da anlık geldi diğer hesap 40tl oldu combo :) 16binlik xiaomi yi alim diyorum :)

Alin hocam bende 10400 luk alicam ama bi türlü indirim yakalayamadim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alin hocam bende 10400 luk alicam ama bi türlü indirim yakalayamadim

İstersen verim başka hesapta 23.39var son 30dk

• 20lik hesabım var bi türlü anlık gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaduvan

20lik hesabım var bi türlü anlık gelmiyor

Aynen saat 4 den beri kafayi yiyecegim. Bu hafta ne zaman hesabi direk açsam anlik gelirdi şaşmazdi tam ihtiyacim var gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofist67 -- 25 Aralık 2014; 21:19:18 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.