Şimdi Ara

Discman'lerdan, telefonlara kadar herşey ile uyumlu Bluetake i-PHONO BT420EX kablosuz kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bluetooth teknolojisini kullanan cihazın en büyük özelliği 3,5 mm klasik walkman girişine takılabilen ayrı vericiye sahip olması. Toplamda iki parçadan oluşan sistemin ilk parçası 3,5 mm ses çıkışlarına sahip tüm cihazlarla uyumluluğu sağlerken (ki adı BT430) diğer kulaklık kısmı ise Bluetooth cihazlarla uyumluluğu sağlıyor (ki adı BT420). Bu ikili normalde tek başlarına kendi aralarında rahatça iletişim yapabilmekte. İkisinin bir arada satıldığı kitin adı ise i-PHONO BT420EX.

    Bu pakete sahipseniz bisikletle gezinirken iPod'unuzadan kablosuz kulaklık ile müzik dinlemenin keyfini çıkartabilirsiniz. Gerektiğinde telefonunuzun çaldığını kulaklıktan duyup, dahili mikrofonu sayesinde gelen çağrıya cevap verip hemen konuşmaya başlayabileceksiniz. Kulaklık aynı zamanda tüm Bluetooth A2DP profilli kablosuz ses vericileri ile uyumlu, yani birden fazla vericiler arasında istediğiniz gibi gezinti yapabilirsiniz.

    Ürünün en büyük özelliği Bluetooth 1.2 ile gelen A2DP ( Advanced Audio Distribution Profile ) profilini kullanması. Bu profil ses kalitesini inanılmaz derecede arttırmakta, stereo modu desteklemekte ve verici kaybolup tekrar göründüğünde yayına kaldığı yerden kendiliğinden devam edebilmekte. Ayrıca toplam 5 cihazla eşleştirilebilen ürün hem pc, notebook, cep telefonu, cep bilgisayarı ve bir 3,5 mm çıkışlı cihazla aynı anda kullanılıp, kablosuz geçiş yapabilmekte. Kısaca bir çok cihaz.için tek kablosuz kulaklık mikrofon seti artık satın alınabilir.

    Ürünü yapan firma aslında Thermaltake'in yan kuruluşu Bluetake. Firma o kadar çok müşteri yakını ki size vericiyi, taşınabilir müzik çalıcınıza sabitleyebileceğiniz bir cırt cırtlı sarma bandı bile vermekte. Benim tercihim ise BT420 adlı vericinin tek başında satılması bu sayede her alet için ürünü çıkartıp takmamız gerekmez. Kulaklığın ağırlığı 98 gram, çekiş mesafesi maksimum 10 metre. Dahili tekrar şarj edilebilir kulaklık ve vericinin ikisininde pil ömrü 6 saat. Paketin muhteşem olması dışında tek problemi fiyatı zira tavsiye edilen fiyat 230$.

    Bluetake'in bu ürünü dışında yine A2DP ses aktarım teknolojisini kullanan bir ikilisi var bu ikilinin adı Hi-Phono BT460 EX . Bu ikili ile mesela salonunuzdaki 5.1 yada 7.1 ev sinema sisteminin arka hoparlörlerine kablo uzatma gibi bir derdinizi çözebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Bluetake'in sitesine bakabilir yada incelemeleri okuyabilirsiniz.








  • İlk önce werdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Benim bu konuyla alakalı bir sorunum var. Cevaplandırırsan çok işime yarayacak. Evde bir programla sabit hatları bedavaya arayarak konuşuyorum ancak şöle bir sorun var bilgisayarın devamlı başında olmak gerekiyor. Bu sebeple bu kulaklıklardan arıyorum. Ancak fiyatı malum , acaba senin bildiğin bir kablosuz mikrofonlu ve kulaklıklı fiyatıda daha makul bir kulaklık var mı? Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.