Şimdi Ara

Bir El Atın Dostlar... Arada Kaldım... Çok Önemli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar size sormak istedigim bir konu var. & gün önce arkadaşın gazı ile sıfır garantili bir galaxy s5 cihaz aldım. 6 gundur kullanıyorum. Yanlız okuduğum kadarı ile herkes note 3 daha iyi falan demiş. Bu cihazı sizce note 3 ile takas yapmalımıyım yoksa kullanmaya devam et mi diyorsunuz? Gerçekten arada kaldım. Yani arasında fark sadece ekran boyutu ve 1 gb ram fazlası sanırım. Kalem ile işim olmadıgından dolayı onu dusunmedim hiç. Sizce deger mi? Takasa girecegim note 3 te sıfır gibi ve 3 aylık. İleriye donuk olarak hangisi beni yarı yolda bırakmaz. Lütfen yardım....



  • 6 gün kullandığınız sıfır cihazı başka 2. el bir telefonla değiştirmek hiç mantıklı değil. S5 ve Note 3 arasında çok fazla bir fark yok. S5 işlemcisi daha iyiyken Note 3 ün Ram miktarı fazla. Bu nedenle bence değiştirmenizin hiç bir mantığı yok. Mutlu mesut kullanın telefonunuzu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemenbalci

    6 gün kullandığınız sıfır cihazı başka 2. el bir telefonla değiştirmek hiç mantıklı değil. S5 ve Note 3 arasında çok fazla bir fark yok. S5 işlemcisi daha iyiyken Note 3 ün Ram miktarı fazla. Bu nedenle bence değiştirmenizin hiç bir mantığı yok. Mutlu mesut kullanın telefonunuzu.

    güzel yorumun ve fikrin için çok teşekkur ederim ustadım...
  • samsung elıp hata yapmıssın yıne bır baska samsung ıcın hata yapma,ıade edıp paranı alabılıosan al bır baska cıhaz sec kendıne derım bence.
  • arkadaşın dediği gibi 5 günlük cihazını başka bir cihazla takas etmek çok riskli ...

    Ancak note3 ile yapabileceklerin daha çok pişman olmazsın note3 alırsan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -zed-

    arkadaşın dediği gibi 5 günlük cihazını başka bir cihazla takas etmek çok riskli ...

    Ancak note3 ile yapabileceklerin daha çok pişman olmazsın note3 alırsan

    teşekkurler yorum için ustadım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglayan95

    Arkadaşlar size sormak istedigim bir konu var. & gün önce arkadaşın gazı ile sıfır garantili bir galaxy s5 cihaz aldım. 6 gundur kullanıyorum. Yanlız okuduğum kadarı ile herkes note 3 daha iyi falan demiş. Bu cihazı sizce note 3 ile takas yapmalımıyım yoksa kullanmaya devam et mi diyorsunuz? Gerçekten arada kaldım. Yani arasında fark sadece ekran boyutu ve 1 gb ram fazlası sanırım. Kalem ile işim olmadıgından dolayı onu dusunmedim hiç. Sizce deger mi? Takasa girecegim note 3 te sıfır gibi ve 3 aylık. İleriye donuk olarak hangisi beni yarı yolda bırakmaz. Lütfen yardım....

    gerek 2. el piyasaında fazla bu takas işlerini yapmamdan dolayı size tavsiyem telefonu kullanın ileride note 4 ile uzerıne bı mıktar para vererek takas edersiniz .Suan için s5 asla kullanıcısını üzmez yani.




  • Note 3'ün bir diğer farkı usb 3.0 kullanmasıdır verileri diğer cihazlara göre daha hızlı aktarırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: destinati0n

    Note 3'ün bir diğer farkı usb 3.0 kullanmasıdır verileri diğer cihazlara göre daha hızlı aktarırsınız

    Evet o da var. Ama s5 tede usb 3.0 mevcut hocam :) su iki tirnakli giristen bahsediyorsunuz sanirim :) ama kutudan normal usb cikiyor sadece :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalemle işin yoksa hiç gerek yok öyle bir takasa note 3 kullanıcısı olarak söylüyorum. 2 side güzel telefonlar 6 günlük aleti takas etme güle güle kullan telefonunu bakma sen birazdan samsung çöp yazanlar falan da gelir takma kafana.
  • hiç gerek yok bence.güle güle kullanın.eğer satmaya karar verirseniz sıfır bir iphone 6 ya terfi edebilirsiniz.
  • Sorman bile hata takas etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.