|
welcome to hell -> Cevap: Packard Bell EasyNote V7413 İnceleme - /Resimli/ #alıntı# (13 Ekim 2006; 1:34:34)
|
benim ekran kartı da sanırsam 64bit arkadaşlar.. hdd'nin 4200rpm olması çok kötü...ram'lar 2x256 fakat ekran kartı 128mb'sını imha ediyor..bu özelliği kapatıp ekran kartını 128mb'ya düşüremioz sanırsam..parmak izi gerçekten çok çıkıyor beni de gıcık ediyor,ddwmlı silmek zorunda kalıyorum..şarj aleti gerçekten çok ısınıyor,ama oldukça sessiz bi alet..ısınma kesinlikle olmuyor..çok ii ses weriyor ekran kalitesi çok iyi..yalnız bataryası çok az gidiyor.dwmlı eko modunda çalıştırmak zorunda kalıyorum..kumanda özelliği çok süper..yanında lisanslı XP cd'si werselermiş çok ii olurmuş recovery ile uğraşmak çok kötü..wireless'ı için bişi diyemicem ben çok memnunum. 1 kat alt çaprazımdan gelen bağlantıyı çok iyi yakalıyor,okulun kutuphanesinden bağlanıorum hız süper..benimkinin arkasında tv anten giriş yeri war ama sanırsam tv kartı yok o zmn o giriş neden pek anlamış deilim..touchpad'i iyi yalnız acer marka kullanmıştım laptop ezik bişidi onunki daha bi rahattı bundan.. benimkinin şarj aletini taktıım yeri yanmıştı,aldıım yer çok ilgilendi saolsun,daha dist. olan koyuncuya gittim,bi kaç gün sora falan gelin dediler ama ısrarla aynı gün içinde 2 3 saat sora geri almıştım..taşıma çantası gerçekten çok kalite aletin.. dvı bağlantı yeri war fakat analog da olsaymış daha ii olurmuş gibime geliyor.. dvd-rw'si nec ve gerçekten çok memnunum..görüntü alette süper [:'(] hdd'si sata ve 5200rpm olsa süper olurmuş,ramları da 2x512 ddr2 mhz 667 almak gerekiyor sanırsam çok daha iyi olur..genel olarak aletten çok memnunum fakat bazen Dell vga 6400 alsamıydım diyorum yani...
|
|
|
|