Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: # P. Bell EasyNote V7413 Mekanı # [V7413 ile ilgili herşey burada]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: # P. Bell EasyNote V7413 Mekanı # [V7413 ile ilgili herşey burada] Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hburak

23 Şubat 2007; 11:23:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben bilgisayarı ilk aldığımda iki problem ile karşılaştım
1. dvd sürücüsü gürültülü çalışıyor
2. bilgisayar şarj olmuyordu

Daha sonra bilgisayarı koyuncu bilgisayara gönderdim, yaklaşık 9 gün sonra değişmiş olarak geldi.
Şu an bilgisayarımda dvd gürültüsü en asgari düzeyde ve çok memnunun.İstanbulda olna arkdaşlar dvd gürültü problemi yaşıyorlarsa
servise gitmede fayda olabilir.

Arkadaşlar bilgisayarım dv-i çıkışını hiç kullanan var mı?
Ben uzun süre araştırmaya çalıştım, dv-i çıkışı olan bilgisayarlar yine dv-i çıkışı olan bir tv ye bağlandığında
çoook iyi görüntü kalitesi ile görüntü aktarılabildiğini öğrenmiştim. Plazma tv lerde bu özellik var ama bendeki
tv de olmadığı için deneyemedim. Deneyebilen bir arkadaşım olursa , bizimlede paylşırsa memnun oluruz.
Normal tv de ve s-video çıkışı ile görüntü aktardığımda görüntü kalitesi iyi olmuyor.Film izlemek çok zor oluyor.
Fakat dv-i çıkışı ile elde edilen bir görüntü kalitesi ile bilg+tv tam bir multimedia canavaı olur,
extradan dvd player , dvx player........ gibi donanımlara da gerek kalmaz.

• pbell 7413Intel Core Duo Processor T2300 @1.66 Mhz 2MB, 2gb ddr2 667 , 512 mb ATİ x1600 , Daimont View Parlak 15.4" , 160 gb hdd 5400 ,
    DVD±RW Double Layer , bluetooth 2.0

• xyzcba

25 Şubat 2007; 3:57:59 

arkadaşlar ben de yaklaşık bir hafta önce aldım. inşallah hayırlı olur.
    power cinema programının linkini verecek olan varsa yardımcı olabilir mi. Bir de tv kartı satılıyor mu ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim.

evgins

3 Mart 2007; 19:14:16 

arkadaşlar
    benim çok buyuk problemim var.
    ilk olarak bilgisyarı aldığımda klavye cok guzel calışıyordu. bios update yaptım v1.15 ve bir sure boyle kullandıktan sonraq yaklaşık 1 hafta. bir sabah bilg. açtıgımda j harfi devamlı yazı yo alet kendi kendinee. Bir programdan kaynaklanıyor diye bilg. format attım ve yeni windows kurdum tadaaa bilgisayar ilk açıldıgında windowsun klasik hata sessii vee j harfiii otomatik yazması devrede. klavyede birkaç tuşa aynı anda basınca bu sorun kesiliyodu. boyle yaklaşık 1 ay kullandım makina ii hoş arada kafasına esiyo j harfini yazıyodu makinaa. derken bir gun bilgisayar açılırken ilk açılış ekranında packard bell yazan yerde bilgisayar kilitledi ve ciyak ciyak bağırmaya başladı, restart yaptım aynı şey tekrar oluyor. tekrar restart bu sefer gayet normal bir açılış fakaaaaat windows açılınca farkediyorum klavye çalışmıyorr ... klavye hiç bir şekilde çalışmıyor ne bios ayarlarına girebiliyorum nede başka bir şekilde klavye kullanılmıyor. Bilg. kapatım pili çıkartım 5 dk bekledikten sonra tekrar açtım aleti ve herşey normal takiii 1 - 2 saat gecene kadar sonra tekrar j harfi takılı kalıyor, bir kaç tuşa basınca kesiyor ardan çok kısa süre geçtikten sonra klavye çalışmaz oluyor 5dk boyle bekledikten sonra klavye düzeliyor neyse boylu kullanmaya devam ediyorum çünkü yurtdışındayım servise götürme imkanm yok. Türkiyeye dönecegim son gun bilgisayrda NFS2 UG oynarken oyun gayet sorunsuz calışıyodu kii oyun esnasında oyun kilitledi. ctrl + alt +del kombinasyonuyla oyunu kapatıyorum, harddiskin içine girmeye çalıştığımdı bilgisyar kendini kastı 1 2 dakika böyle devam ettikten sonra kilitledi. Dümeden kapatmak zorunda kalıyorum vee sonunda bilgisayar açılırkenn TADAAAAAAA harddisk tanınmıyor :(:( biostan harddisk görünmüyor ve bundan dolayı bilgisayar kullanılmaz durumda.

Böyle bir sorunla karşılaşan varmı daha önce... bilgisayarı pazartesi servise götürecem bakalım ne olacak hayırlısı. Bu arda bilgisayarı kasım 2006 aldım ve ilk defa oyun kurup oynadım ve sonucuna bakınn.

yardımcı olunacak bi durum varasa bana yardım edin

jeepers_creepers

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Mart 2007; 11:41:38 

arkadaşlar aldığımdan beri;özellikle film izlerken koyu arka planlarda çok kirli bir görüntü oluşuyor.sanki ekranda karıncalı gibi lekeler oluşuyor.defalarca packard bell'e mail atmama rağmen yanıt alamadım.sitelerinde ki tüm bios sürümlerini denedim.siz de böyle bir durum var mı?

piyasada ki tüm x1600 serisi ekran kartı kullanılan laptoplarda bu sorun mevcut.asus ve mac sitelerinde sorunun çözümü için bios sürümü yayınlamış.bu kadar kötü bir teknik servisi hiç görmedim.

chinaski

14 Mart 2007; 11:51:32 

wireless i nasil?

ERDA

20 Mart 2007; 13:03:06 

Yeni alan arkadaşlar.
    Sizlerde de wireles sorunu varmı?
    yoksa giderilmişmi?

Sandman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Mart 2007; 10:42:54 

Wireless vasat bana göre, yani ne kötü ne de iyi. Ancak beni rahatsız etmiyor ben memnunum.
    Grainless sorunu bende neden yok anlamadım. Ya da varda ben farketmedim herhalde.

hburak

26 Mart 2007; 23:43:04 

quote:

Orjinalden alıntı: ERDA

Yeni alan arkadaşlar.
    Sizlerde de wireles sorunu varmı?
    yoksa giderilmişmi?

aşağıdeki linke tıklarsanız 7413 sahibi bir arkadaşımız teknik servisle
    halletmiş.

http://forum.donanimhaber.com/m_13030364/tm.htm

• pbell 7413Intel Core Duo Processor T2300 @1.66 Mhz 2MB, 2gb ddr2 667 , 512 mb ATİ x1600 , Daimont View Parlak 15.4" , 160 gb hdd 5400 ,
    DVD±RW Double Layer , bluetooth 2.0

• Sandman

6 Temmuz 2007; 15:23:01 

26 Marttan itibaren konuda bir hareket olmamış. Hortlatalım bakalım.
    Ben an itibariyle makinamda şikayetçi değilim. Belki ilk zamanlar beklentilerimiz yüksek oluyor fakat ikame cihazları inceleyince aslında üç aşağı beş yukarı aynı olduklarını gördüm. İyiki almışım diyorum. 1gb 667mhz ram ve 120gb 7200rpm hdd yolda. Onlarda gelince sanırım makinama birkez daha aşık olucam. Herkese sevgiler saygılar.

FATALcan

6 Temmuz 2007; 23:33:34 

quote:

Orjinalden alıntı: Sandman

Ben an itibariyle makinamda şikayetçi değilim. Belki ilk zamanlar beklentilerimiz yüksek oluyor fakat ikame cihazları inceleyince aslında üç aşağı beş yukarı aynı olduklarını gördüm. İyiki almışım diyorum. 1gb 667mhz ram ve 120gb 7200rpm hdd yolda. Onlarda gelince sanırım makinama birkez daha aşık olucam. Herkese sevgiler saygılar.

nhc yada başka bir programla cpu sıcaklığını takip etmek mümkün mü ? bu modelde

Homemade watercooling...
    forum.donanimhaber.com/m_2023559/mpage_1/key_//tm.htm#m_2023559
    Sandman

7 Temmuz 2007; 10:47:05 

quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

quote:

Orjinalden alıntı: Sandman

nhc yada başka bir programla cpu sıcaklığını takip etmek mümkün mü ? bu modelde

Evet mümkün.

hibusa

30 Ağustos 2007; 18:53:21 

slm arkadaşlar ben format atcam ama nasıl atacağımı bilmiyorum laptopa.
    bilen biri adım adım anlatabilirmii

ofazli

2 Eylül 2007; 0:21:39 

arkadşalar benim 2-3 tane sorunum var. Bugünlerde başıma gelen klavye kitlenmesi gibi salak bir sorun yaşıyorum. Arkadaşımdan aldıgım için faturası elime geçmedi. Ama adıgı toptancıda muhakkak fatura edilmiştir arkadaşımın firmasına garanti kapsamına gönderebilirmiyim.
    2. Solak olduğum için laptopun sıcaklığını çok fazlası ile hissediyorum
    3. Klavyenin altında çok fazla ısınıyor.
    Ben laptopu aldığımda 1 yıl oldu 80 gb 4200rpm lik hddsi vardı. Tabiki degiştirdim 2x265 idi 2x512 yaptım bunlar garanti kapsamı dışına girermi. Sonuçta aldığım yere yaptırdım. Ama garanti olayı olursa garanti için eski parçaları taksammıki. Vista işlterim sistemi kullanıyorum. Norton kullanıyordum kaldırdım klavye gerçketen canımı çok sıktı. 106 ekran arçelik lcd dvi çıkışlı televizyonum var dvi çıkışını kullanarak laptopun çok güzel bir şekilde film izliyebiliyorum .bana acil şu klavye sorunu ile ilgili bilgi verirseni çok sevinirim tabiki birde ısınması :)
    Everestle yaptıgım tarama sonucunda

CPU #1 / Çekirdek #1 63 °C (145 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 60 °C (140 °F)
    bunlar yazmakta sizce bunlar normalmi yoksa anormalmi. Bu arada 2 dir klavye kitleniyor ve bişi yapamıyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofazli -- 2 Eylül 2007; 1:06:37 >

Saygılarımla
    ofazli

2 Eylül 2007; 11:38:54 

arkasındaki kapagı açtım yeniden taktım ilgilnç şu an
    CPU #1 / Çekirdek #1 25 °C (77 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 25 °C (77 °F)
    dan yükselmedi enteresan :( bendemi bir sorun var yoksa prgoramdamı bir sorun var yoksa benim bilgisayarmı kafayı yedi

Saygılarımla
    hburak

2 Eylül 2007; 12:09:19 

quote:

Orjinalden alıntı: ofazli

arkadşalar benim 2-3 tane sorunum var. Bugünlerde başıma gelen klavye kitlenmesi gibi salak bir sorun yaşıyorum. Arkadaşımdan aldıgım için faturası elime geçmedi. Ama adıgı toptancıda muhakkak fatura edilmiştir arkadaşımın firmasına garanti kapsamına g