Şimdi Ara

Asus GTX780 ROG STRIX GDDR5 6GB 3 Haftalık SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ekstra işlerim cıktığından ve Uzun Bir Süre Oyun Oynayamayacağımdan dolayı Kartı Zararına Satıyorum. Alacak Arkadaşa Hayırlı olsun. Full Kutulu bir şekilde yollanacaktır.

Asus GTX780 ROG STRIX GDDR5 6GB : 1100 TL ( SATILDI xmacix )

GARANTİ DURUMU

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Soul -- 1 Aralık 2014; 15:23:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fatura mevcutmu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmacix

fatura mevcutmu hocam ?

Faturası E-Fatura olarak kesildiği için. Ulaşmam zor ama ulaşmaya çalışırım..

• Hayırlı satışlar; 780'ler varken 680 alıp kullanıyorduk, 980 olsa da bu 780 süper, alınır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

Hayırlı satışlar; 780'ler varken 680 alıp kullanıyorduk, 980 olsa da bu 780 süper, alınır bence

Yorumun İçin Çok Teşekkürler. Ürünü Satmaktan vazgeçebilirim hatta.. İş yoğunluğundan kullanamayacaktım. 5-6 ay sonrada 970-980 gibi bir kart alırım diyordum. Fakat dün Bir arkadaşın GTX 780 var 3GB modeli Watch Dogs ani fps düşüşleri ara ara takılmalar oldu. Vram çok kullanıyordu. Benim Kart 6GB modelinde bu sorunların hiç biri ile karşılaşmadım. Tahminimce Vram 6GB olmasından dolayı Sıkıntı cıkarmadı. Ama Satmaz isemde 5-6 ay boşta kalıcak. Bakalım alıcı cıkar ise satarım 1 Hafta içinde olmadı kalsın artık. Gelince kullanırım.

• pm
  • watch dogs un genel sorunu galiba ani fps düşüşleri
    bende evga gtx 770 4 gb var normal oynarken araba ile son hızla giderken fps düşüyordu patlama sahnelerinde falan düşme gelmiyordu
    birde hızla giderken arabadan duman çıkarken düşüş geliyordu
    genel sorun galiba oyunu ssd ye kurup oynamak lazım diye düşünüyorum ama daha ssd miz olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • Takip
  • güzel ekran kartı alana hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: exptouch

watch dogs un genel sorunu galiba ani fps düşüşleri
    bende evga gtx 770 4 gb var normal oynarken araba ile son hızla giderken fps düşüyordu patlama sahnelerinde falan düşme gelmiyordu
    genel sorun galiba oyunu ssd ye kurup oynamak lazım diye düşünüyorum ama daha ssd miz olmadı

vgayı satıp :D 2 tane 60 lık felan yada 128 lik olmadı 1 tane düz 128 lik ssd al :D kalan parayada bi adet 7950 al yada gtx 670 760 vs :D daha hızlı oynarsın eminold hdd ile oynamak ölüm.

en basitinden 7870xt ile fullhd son ayarda oyunları oynayamazken kasılırken gölge kapattırırken , 1 ssd ile

biraz hızlısı 7950 ile 1 gb fazlasıda var .D 2 tane ssd ile uçuyor pc ,,, tabi mükemmel bir işlemcin yoksa istersen gtx 780 al 6gb :D pek bişey farketmeyecektir ,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 14 Kasım 2014; 9:09:36 >

• ASUS GTX 770 DCU 2 GB üzerine 600 TL havale ile alabilirim. İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magistra86

ASUS GTX 770 DCU 2 GB üzerine 600 TL havale ile alabilirim. İyi satışlar.

Takas düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

vgayı satıp :D 2 tane 60 lık felan yada 128 lik olmadı 1 tane düz 128 lik ssd al :D kalan parayada bi adet 7950 al yada gtx 670 760 vs :D daha hızlı oynarsın eminold hdd ile oynamak ölüm.

en basitinden 7870xt ile fullhd son ayarda oyunları oynayamazken kasılırken gölge kapattırırken , 1 ssd ile

biraz hızlısı 7950 ile 1 gb fazlasıda var .D 2 tane ssd ile uçuyor pc ,,, tabi mükemmel bir işlemcin yoksa istersen gtx 780 al 6gb :D pek bişey farketmeyecektir ,,,

Para vardida biz mi almadık hocam ssd yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

Para vardida biz mi almadık hocam ssd yi

msjımı okumadın heralde :D gtx770 4gb a para verirken aklın nerdeydi D:
    orantılı sistem kurmayı beceremiyorsunuz

• ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    profilimi girip kendi kasa incelememe bakarsanız anlardınız ama yapmamışsınız
    ben söyliyeyim 7970 matrik platnıum vardı garantiden değişim olarak gtx 770 i verdiler hocam.
  • quote:

profilimi girip kendi kasa incelememe bakarsanız anlardınız ama yapmamışsınız
    ben söyliyeyim 7970 matrik platnıum vardı garantiden değişim olarak gtx 770 i verdiler hocam.

neyini inceliycem sen soruya cevap ver :D 7970 alırken yerine7870 alaydın birde sağlam ssd alaydın ? orantısız alışveriş. mercedes alıp pazardan alışveriş yapmakta neyin nesi :D

akıl veriyoruz sat onu bi alt modellerden al birde ssd al 2. elde onuda anlamadın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 15 Kasım 2014; 8:47:21 >
  • ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    kardeşim para benim değil mi size ne benim sistemimden allahım yarabbim ya
  • Vatan bilgisayar ekran Kartı piyasasını öldürdü.4 ay önce alınmış ekran kartını 700 TL zararına satıyorum.
    Şuan senin kartta vatan Bilgisayarda 1287 TL.
    Gtx 970 ve GTX 980 piyasaya gelmesi mi yoksa amd R9 300 serisini mi çıkaracak?
    Yada stok eritmek mi amaçları anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust88 -- 27 Kasım 2014; 11:51:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust88

Vatan bilgisayar ekran Kartı piyasasını öldürdü.4 ay önce alınmış ekran kartını 700 TL zararına satıyorum.
    Şuan senin kartta vatan Bilgisayarda 1287 TL.
    Gtx 970 ve GTX 980 piyasaya gelmesi mi yoksa amd R9 300 serisini mi çıkaracak?
    Yada stok eritmek mi amaçları anlamadım.

Ben onların....... olaya bak daha 3 gün önce 1600 küsürdü kart

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.