Şimdi Ara

Piliç çevirme özellikli ankastre fırın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
10.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Piliç çevirme özellikli ankastre fırınlardan hangi modelleri tavsiye edersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tscreamt -- 5 Ekim 2014; 12:37:45 >



  • Zanussi'nin ZOD35702BK serisini buldum ama çok fazla kullanan yok sanırım. Servis konusunda bilgi ve tavsiye verebilecek var mı?
  • Piliç çevirme piyasada şu an bildiğim kadarıyla Zanussi ve Vestel'de var.

    Bulduğunuz model fiyat/performans olarak harika bir cihaz diyebilirim. İçi 74lt, tepsi ebatları normalden %25 kadar daha büyük. Buharla içindeki kirleri yumuşatabiliyor. Pizza pişirme programı var (alttan yoğun ısı veren program) bir de kapısının içindeki cam rahat çıkıyor.

    Servisi Electrolux'e ait. Eğer küçük bir yerde yaşamıyorsanız servis sıkıntısı olacağını sanmam. Zaten sizi servisle pek muhattap edecek bir cihaza benzemiyor.
  • öncelikle cevap için teşekkürler. dün siemens'in HB331S2T modeline baktım. Fiyatları birbirine yakın. piliç çevirme özelliğini saymazsak zanussi'nin siemens fırınından kalite ve özellik olarak farkı var mı? siemens fırında 3d pişirme özelliği de varmış.

    Bunlar dışında gözü kapalı olarak tavsiye edebileceğiniz bir fırın var mı?(piliç çevirme çok önemli değil)
  • 3D'den kasıt turbo pişirme modu. Aynı özellik Zanussi'de de var.

    Siemens'in bu fırını da iyi. İkisinde de kapak siyah cam, panel de siyah boya.

    Zanussi'deki alttan yoğun ısı veren pizza programı, sökülen kapak içi cam ve tepsi büyüklüğü gibi özellikler Siemens'te olmadığından Zanussi'yi öncelikli öneririm. Siemens'in bu modeli yerli, Zanussi İtalya üretimi.

    Siemens'i kaça buldunuz? Perakende liste fiyatı bile bayağı uygun.
  • Komple ankastre set olarak fiyat aldım ama tek olarak fiyatı 750ye geliyor. Aspiratörlü setlerde çok fazla seçenek yok o nedenle ocak fırın aspiratör hepsini tek tek almam gerekli.

    Siemens'in temizleme ve pizza özellikli modellerinde fiyat çok uçuyor açıkçası zanussi'ye de çok güvenemedim. Alternatif olarak f/p oranı iyi olan bir ürün önerebilir misiniz?
  • Cihazı teşhirde görseniz rahatlıkla güvenilebilecek bir cihaz aslında. Miele, Zanussi gibi markaların pastane ve otel mutfakları için ürettiği profesyonel cihazlar var çünkü. Bu altyapıyı kullandıklarından dolayı pişirme cihazlarında bilindik markalara göre daha tecrübeliler.

    Yerli cihazlarda da pişirme olayı çok sıkıntılı değil. Mesela Silverline'da da pişirme konusunda hiç şikayet duymadım. SLV240 modeli çok popüler.

    Ben yine de Zanussi diyorum, çünkü 1500 liralık fırınların sunduğu her şeyi sunuyor. Sadece teleskopik ray sistemi yok, o da olsa iyi olurdu.

    Biraz daha üst segment istiyorsanız Profilo FRMA952 modeli de iyi mesela. Bosch/Siemens'in Avrupa'daki fabrikalarından geliyor, içi granit görünümlü emaye, pizza programı var. Ancak fiyat farkı da var tabi.




  • bende fırın arayışı içerisindeyim @candogan62 sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. temizlemesi kolay iyi pişirim sağlayan ve az elektirik harcayan bir fırın istiyorum.
    profilo FRMA952 olan fırın dışında birde bosch HBG56R651T baktım.yani hangi ürün daha kaliteli?
  • Merhabalar,
    Benimde piliç çevirmeli bir ankastre fırına, daha doğrusu komple sete ihtiyacım var.
    Ancak Arçelik tercih edeceğim. Şu anda evimde müteahitin taktığı Wilson markla set var.
    Geçen düğmesi bozuldu 80TL aldılar. Davlumbaz zaten bozuk. Ampullerden duman çıkıyor. Anakart arızalanmış 160TL dediler.

    Her neyse değiştireceğiz belli oldu. Yarın öbürgün bu parça değiştirme işlerinde de sıkıntı yaşamamak için Arçelik tercihim olacak sanırım.
    Ama modellerini inceleyemedim. Bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
  • profilo FRMA 952 var piliç çevirme yok ama süper pişiriyor her seferinde iyi ki almışız diyorum. Daha önce fırın tecrübemiz olmadığı için her seferinde k. kılavuzuna bakıp neyi nerede nasıl pişiricez diye bakıyoruz tek sorunumuz o :D
  • bu onuda arayış içinde olanları aydınlatması adına tercihimi beko afd 2630 IOK modelinden yana kullandım.
    piliç çevirmenin yanında çıkarılabilir cam kapak olması ve alttan ısıtıcı olması da artıları, görsel olarak malzeme kalitesini beğendim

    http://www.beko.com.tr/tek-bolmeli-elektroturbo-firin-afd-26300-iok-firin.html
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Üstad ben de şu aralar ankastre fırın bakıyorum. aynı özelliklerde güncel tavsiyenizi alabilir miyim?
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Frma952 modelinin beyazı frma955 midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.