Şimdi Ara

Corsair K70 RGB Mekanik Klavye - Red/Brown/Blue - Kullanıcı İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
10
Favori
37.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • K70 RGB ve razer mamba siparişini vereceğim, umarım NA Layout'a alışabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: layneth

    K70 RGB ve razer mamba siparişini vereceğim, umarım NA Layout'a alışabilirim

    TR kullanımına göre UK Layout siparişi vermek daha mantıklı olmaz mı? Enter büyük L şeklinde, hemen hemen bütün tuşlar da aynı. Türkçe karakterlerin yerine bazı karakterler var sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salma
    ...

    Mutlaka daha mantıklı da iki haftaya Amerika'dan gelecek bi'tanıdık var, ona sipariş verdim.
    ("estimated tax to be collected" diye bir dalavereleri varmış zaten %8.5 vergi alıyorlar USA içine...)

    Kargoyla vergisiyle baş olmaz. Üstelik amazon.co.uk çok daha pahalıydı sanki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: layneth

    quote:

    Orijinalden alıntı: Salma
    ...

    Mutlaka daha mantıklı da iki haftaya Amerika'dan gelecek bi'tanıdık var, ona sipariş verdim.
    ("estimated tax to be collected" diye bir dalavereleri varmış zaten %8.5 vergi alıyorlar USA içine...)

    Kargoyla vergisiyle baş olmaz. Üstelik amazon.co.uk çok daha pahalıydı sanki.

    Harbi çok fark varmış UK amazon' da. 169 pound (255 dolar ) TL' ye çevirmeye dilim varmadı. Hadi yalvar yakar kargoyu sildirdin. Öğrenciyim ilk alışverişim falan filan ajitasyon sınırlarını zorlasan da yemez.




  • Salma kullanıcısına yanıt
    Aynen UK çok pahallı oluyor keşke Corsair şu ürünü Türkiye ye getirse de bizi uğraştırmasa.

    Ben galiba bu güzel klavyeden vazgeçip Razer BWU 14 alacağım.
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Güzel en azından en başında olduğu gibi daimi bir sorun yaşanmıyor. Yazılımsal sorun konusunda bir gelişme var mı peki ? Başka bir yazılım, sistemdeki eski bir fareden kalan sürücü parçacıklarından tut bir çok şeye kadar bir çakışma yaşanıyor gibi görünüyor. İlk etapta kapatıp tekrar başlatınca bir daha bu sorunun yaşanmaması burada bir ipucu veriyor.

    Şuandaki durum nedir aradan birkaç gün geçmiş merak ettim umarım her şey yolundadır
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Şu anda bilgisayarın ilk açılışında problem yaşanıyor. Yazılımı kapatıp açarsam düzeliyor. Şimdlik sorun değil. Corsair bu durumun anakart sürücülerinden olduğunu söylüyor, ki bence sallıyorlar. Zira sistemde takılı bir kaç USB var (klavye, Müzik klavyesi, Joystick, farklı 3 adet fare (şu an takılı değiller tabi) ve hiç biri açılışta sorun yaşamıyor. Muhtemelen yazılımlarında bir sakatlık var. Ama dediğim gibi şu an kullanım açısından bir sıkıntı yok. Razer Mamba'ya tercih ederim bu fareyi. Ergonomisi ve ağırlığı çok daha iyi. Tuşların basma hissi daha güzel.

    Ayrıca K70'i de sordum, almak istiyorum ne zaman gelir diye. Kesin bir cevap veremediler. Sadece bekleyin diyorlar. Şahsen Razer Chroma yerine K70 çok daha iyi görünüyor. Medya tuşları bile en basitinden + özellik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 22 Ocak 2015; 19:37:26 >
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Aslında belli anlamda haklı olmaları muhtemel ha anakart driverı değildir belki başka bir şeydir ama bir çakışma yaşandığı kesin. Zira bu sorun yazılım kaynaklı genel bir sorun olsaydı başta ben olmak üzere bir çok insanın karşılaşması gerekirdi. Gerekirse corsair forumlarında bug report başlıklı bir konu açıp gereken data verilerek spesifik bir çözüm ya da gelecek patche bir eklenti yapılması sağlanabilir.

    M65 hoş bir mouse şuanda elimde bir çok mouse mevcut hepsini sırayla denedim sanırım M65'i 2. sıraya koyabilirim. El yapısıyla alakalı olarak verdiği rahatlık hissi bir çok mouseun önünde hakikaten. Elleri büyük olduğu için mouse beğenmekte zorluk çekenler için güzel alternatiflerden biri.

    K70'i Türkiye'ye mi sordunuz yoksa yurt dışına mı ? K70 ile ilgili talebi değerlendirip ürünü getirmek konusunda adımı atacak olan firma Vektron'dur. Kendilerine talebi iletmeniz halinde gereken adımı atacaklardır.




  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Anakart bu,http://www.asus.com/tr/supportonly/P8Z68%20DELUXEGEN3/HelpDesk_Download/

    Bundan başka sürücüsü varsa bulan versin ben de indireyim... Son bios 3 sene önce çıkmış ve o da atıldı karta. Corsair sallıyor bana göre.
  • Türkiye satışı ile ilgili herhangi bir açıklama yok değil mi arkadaşlar , US den almayı planlıyorum ama Logitech G910 Spark Türkiye ye girerse onu tercih ederim gibi , sonuçta benim Ülkeme öncelik veren bir firma ile çalışmak daha mantıklı ki Corsair'in Türkiye de küçümsenecek bir pazarı yok neden bu gaming modelleri ülkemize sokmamakta ısrar ediyor anlamış değilim ki garanti sistemleride oldukça yeterli , Corsair distribütör bulamayacak değil herhalde ama birazda bizim suçumuz var avrupadan , US den yaptıgımız alışveirşler yüzünden yüksek meblalı ürünleri getirmiyorlar gibi disribütörler , neyse biraz daha sabr edelim bakalım.
  • Bu urunun Turkıyede olmaması cok uzucu
  • Bu noktada kararı verecek olan Vektron, Corsair değil. Distribütör firma ürün talebinde bulunur üretici firma da bunun gerçekleşmesini sağlar. Neticede böyle bir talep yokken Corsair'in alın bunları satın diye göndermesini bekleyemeyiz.

    Bunca zaman geçmesine rağmen ürünün getirilmemiş olması şaşırtıcı açıkçası ya Vektron güzel bir iletişim kanalına sahip değil ya da ürünün varlığından haberdar değiller. Yoksa yurt dışında bunca süreden sonra bile hala çabucak tükenen, sıklıkla stok sıkıntısı yaşanan ve oldukça fazla talep gören bir ürünü getirmemek için bir sebep yok.
  • Vektronun sitesinde bile hayir yok, Corsaire sikayet etmek lazim.
  • nerden alabılırım bu klavıyeyı
  • Mekanik klavyelere 2-3 gündür merak salmıştım. Bir kaç araştırmadan sonra almam gereken klavyenin Razer Blackwidow Ultimate olduğuna karar vermiştim ta ki konunuzu görene kadar.

    Hem Razer markasının 2013 modelinin sonrasında Çin yapımı switch kullanması hem de sizin geniş klavye kullanım geçmişiniz ve de buradaki Corsair markasının klavye ürününü tepeden tırnağa incelemeniz beni almak istediğim klavye konusunda karar vermemi sağladı diyebilirim.

    İncelemeyle bize fikir verdiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah satın alma konusunda ülkemizde gelişmeler yaşanır.

    Saygılar.
  • Ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. O konuyla ilgili düşüncemi yukarıda paylaştım. Çok büyük olmasa da belli ölçekte talep edilecek olan ürün stoğunu tüketebilecek bir pazar mevcut bizim ülkemizde de dolayısıyla getirilmemesi için hiçbir sebep göremiyorum.



    quote:

    Orijinalden alıntı: rasmik26

    nerden alabılırım bu klavıyeyı


    UK layoutlu model amazon.co.uk üzerinden
    NA layout ise amazon.com üzerinden tedarik edilebilir.
  • @Nessarien Ellerine sağlık çok güzel inceleme olmuş, K70 RGB yi çalışma klavyem olarak alma niyetim var. Ya da Blackwidowu büroya K70 i eve, bilemiyorum. Kısacası bu klavyeyi bilek desteğinden dolayı alma niyetim var. Ama UK Layout epey bir pahalıya geliyor amazon.co.uk den.
  • klavyeyi satan varsa bana ulaşsın
  • k70 brown switch satan varsa pm den ulaşabilir.
  • evet ben de k70 brown switch istiyorum. satan varsa pm den ulaşsın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.