Şimdi Ara

çin malı mp3/4 firmware anlatım (resimli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
2
Favori
90.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burock010

sys settings bolumunde firmware update yazan yer varya oraya bas tabi cihaz pc ye bağlı olacak sora pc cihazı adfu olarak goruyoo burdan sadece firmware update edebilirsinn baska bişe yapamazsın kolay gelsinnn....

alet göctü , menüye ben girebiliyor olsam bunu zaten yapabilirdim

öğrendiğim kadarıyla pc ye takıp hafızaya kısa devre ettirecekmişim sonra adfu olarak tanıycakmış yrni yazılım atabilecekmişim.kısa devre olayın halledemedim gitti ya.bir kısayol buldum orasını kısa devre ettimmi alet acılıyo yani ilk ekran konumuna geliyor ama sonrası yok(kum saati cıkıyor ekranda).

• quote:

Orjinalden alıntı: Ramadan 89

quote:

sys settings bolumunde firmware update yazan yer varya oraya bas tabi cihaz pc ye bağlı olacak sora pc cihazı adfu olarak goruyoo burdan sadece firmware update edebilirsinn baska bişe yapamazsın kolay gelsinnn....

öğrendiğim kadarıyla pc ye takıp hafızaya kısa devre ettirecekmişim sonra adfu olarak tanıycakmış yrni yazılım atabilecekmişim.kısa devre olayın halledemedim gitti ya.bir kısayol buldum orasını kısa devre ettimmi alet acılıyo yani ilk ekran konumuna geliyor ama sonrası yok(kum saati cıkıyor ekranda).

AL BU SİTEYE GİR DAHA AYRINTILI ANLATIO NASI YAPACAGINII AYNISI AMA DAHA AYRINTILI KOLAY GELEEE

SİTEYE GİT

• bendede 2gb fake sony var fw bulamadım 200-300 tane denedim ama sadece 1 kaç tanesinde görüntü silik gledi
    mp680-cl-v11 2005-11-08
    samsung flash lı
  • quote:

BİRDE AGA BU MP4 PLAYERIN WİNDOWS 98 İÇİN SÜRÜCÜSÜ VARSA Bİ ZAHMET KOYARMISIN. demissin ==>

Al buda Win98 Mp3 player driver

DowNLoaD

****** = r a p i d s h a r e (boşlukları kaldırarak oke )

burock kardeşim bu senin verdiğin win98 sürücüsü işe yaramadı.
    eger başka bir sürücüsü varsa atarmısın.birde bu güzel amv çevirici programı yada orjinal ıpod programı olan değerli kardeşimiz varsa rapid_shhare upload etmesini rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirca_tolga_34 -- 10 Mart 2007; 19:57:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ramadan 89

quote:

Bak Yapabilirsen manuel adfu driver ı var bende istersen onu yollim sana bi dene oke ben nası yapılıo bilmiorum ama belki sen yapabilirsin

DowNLoaD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosebros -- 11 Mart 2007; 11:54:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kirca_tolga_34

quote:

BİRDE AGA BU MP4 PLAYERIN WİNDOWS 98 İÇİN SÜRÜCÜSÜ VARSA Bİ ZAHMET KOYARMISIN. demissin ==>

Al buda Win98 Mp3 player driver

DowNLoaD

****** = r a p i d s h a r e (boşlukları kaldırarak oke )

burock kardeşim bu senin verdiğin win98 sürücüsü işe yaramadı.
    eger başka bir sürücüsü varsa atarmısın.birde bu güzel amv çevirici programı yada orjinal ıpod programı olan değerli kardeşimiz varsa rapid_shhare upload etmesini rica ederim.

Al kardeş bu başka win98 driver ı ama bu manuel heralde sen atcan gerekli yere

DowNLoaD

("r ile a " arasındaki noktayı kaldır)

Buda amv çevirici programı Adı : MP3 Player Utilities 3.57

Click Here Pls...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosebros -- 11 Mart 2007; 12:02:34 >

• BENİM SAHTE İPOD YA BİLGİSAYAR GÖRÜYOR.. İÇİNDEKİ DOSYALARI MP4 ÇALIYOR AMA BİLGİSAYARDAN F:'YE GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA YOK BİÇİMLENDİRİN DİYOR BENDE EVET DİYOM 1.00 MB OLARAK GÖSTERİYOR.

ANLAMADIM BU İŞİ GARİP GELDİ BANA FORMAT ATMAYI DENEDİM YİNE SORUN OLDU OLMADII
    SİZCE NASIL BİR ÇÖZÜM ÜRETEBİLİRİZ ??? SAYGILAR...
  • ARKDAŞLAR YANİ DEMEK İSTEDİĞİM FORMAT ATINCADA AÇILMIYO BİÇİMLENDİRİNCEDE AÇILMIYOR MP4'ÜN İÇİNE BİLGİSYARDAN GİREMİYOM DOSYA OLARAK DOLASIYLA TARNSFERDE YAPAMIYORUM...
  • AYBERK KARDEŞ SEN BU İŞTEN ANLIYOSUN BENİM SORUNA Bİ EL ATSAN
  • BENİM SAHTE İPOD YA BİLGİSAYAR GÖRÜYOR.. İÇİNDEKİ DOSYALARI MP4 ÇALIYOR. AMA BİLGİSAYARDAN F:'YE GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA YOK BİÇİMLENDİRİN DİYOR BENDE EVET DİYOM 1.00 MB OLARAK GÖSTERİYOR. VE BİÇİMLENDİREMİYO

ANLAMADIM BU İŞİ GARİP GELDİ BANA FORMAT ATMAYI DENEDİM YİNE AYNI SORUN "WİNDOWS BİÇİMLENDİREMEDİ" FORMAT AT ATILIYO BU SEFER GİRİYOM YİNE BİÇİMLENDİRMEK İSTERMİSİN İSTERİM TABİ AMA YOK İŞTE

burock010 kardeş senin ismini yazmadık die yardım kaçınma sakın senden de yardım bekliyom anlıyabilen yorum yapabilen herkes lütfen bir YARDIM etsin yoksa

BEN MP4 ÖMÜR BOYUNCA İÇİNDEKİ 20 ŞARKIYLA MI İDARE ETCEM

• Valla Kardeş ben ilk defa böyle bişeyle karşılasıorumm f:/ i biçimlendirdikten sonra bi sorun olmaz gibime gelioo sen bi firmware update yap sonra da yine biiçimledirmeyi denee okee bende biraz araştırma yapiimm bakimm olurmu die hadi Kolay Gele...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayberg73

selam dostum ben ayberk bi sorunum var valla kimse çözemedi bizim cihazın iki çıkarilabilir diski vardı biri kayıp cihaz şu an flash disk şeklinde kullanılır..... firmwaresinde bişe olmamış sağlam sadece f: sürücüsü kayıp çöz görim sein dostum bunu ben bile çözemedim seni bekliyom

flash disk olarak kullanılırken belki ayrı driver gerekir bunu bi araştır bence görmemesinin sebebi tanıtmamış olmandır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan-_-

BENİM SAHTE İPOD YA BİLGİSAYAR GÖRÜYOR.. İÇİNDEKİ DOSYALARI MP4 ÇALIYOR. AMA BİLGİSAYARDAN F:'YE GİRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA YOK BİÇİMLENDİRİN DİYOR BENDE EVET DİYOM 1.00 MB OLARAK GÖSTERİYOR. VE BİÇİMLENDİREMİYO

ANLAMADIM BU İŞİ GARİP GELDİ BANA FORMAT ATMAYI DENEDİM YİNE AYNI SORUN "WİNDOWS BİÇİMLENDİREMEDİ" FORMAT AT ATILIYO BU SEFER GİRİYOM YİNE BİÇİMLENDİRMEK İSTERMİSİN İSTERİM TABİ AMA YOK İŞTE

burock010 kardeş senin ismini yazmadık die yardım kaçınma sakın senden de yardım bekliyom anlıyabilen yorum yapabilen herkes lütfen bir YARDIM etsin yoksa

BEN MP4 ÖMÜR BOYUNCA İÇİNDEKİ 20 ŞARKIYLA MI İDARE ETCEM

Evet kısa bir araştırmadan sonra yapacagın bu işlemlerle düzeleceğine inanıorum öncelikle internetten "MP3 Player Utilities" programını temin et hatta ben temin ettim MP3 Player Utilities 3.57 DowNLoaD

-daha sonra programı kur kurduktan sonra "Başlat/Programlar/MP3 Player Utilities 3.57/Mp3 Player Disk Tool" a bas tabii bu işlemleri yaparken ipod pc ye bağlı olcak sonra ;aşağıdaki işlemleri takip et... Ben Attım Ama Yapamassan Mesüliyet Kabul Etmiyorum Kolay gele...

çin malı mp3/4 firmware anlatım (resimli)

• DENEDİM OLDU KARDEŞ YALNIZ 500 MB OLDU :s NE BU ŞİMDİ Bİ ARA ATTIM 1.5 OLDU TEKRAR ATTIM 1 OLDU ŞİMDİ 500 OLDU NOLCAK PEKİ ŞİMDİ OFFF
  • ACABA 2 YE Mİ AYIRDIM 1'İ YOKTA ORTALIKLARDA YANİ ONU NASIL ÇIKARTIRIM VEYA 2 YE AYIRDIYSAM NASIL BİR YOLLA BU SORUN DÜZELEBİLİR burock010 kardeş bunuda hallet +rapin alasını verecem (tabi rap verme sistemi varsa burda)
  • arkadaşlar 1 yıldır kullandığım ve çok memnun olduğum şu sahte sony bir şey olmaz diyerek anfiye bağladım fakat makina arızalandı...normal olarak açılmıyor sadece bilgisayara takınca açılıyor... kulaklığı takınca ses çok cızırtılı bu... nasıl tamir olur acaba
    yeni bir yazılım yüklesem olur mu ... buarada versiyonu nu indernetten bulamadımm.
    Versiyon ..3.5.34.0001
    birde..bunların tamirini nereler yapıyor acaba ...Yardımcı olursanız sevinirim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkancnr

arkadaşlar 1 yıldır kullandığım ve çok memnun olduğum şu sahte sony bir şey olmaz diyerek anfiye bağladım fakat makina arızalandı...normal olarak açılmıyor sadece bilgisayara takınca açılıyor... kulaklığı takınca ses çok cızırtılı bu... nasıl tamir olur acaba
    yeni bir yazılım yüklesem olur mu ... buarada versiyonu nu indernetten bulamadımm.
    Versiyon ..3.5.34.0001
    birde..bunların tamirini nereler yapıyor acaba ...Yardımcı olursanız sevinirim ...

geçmiş olsun arkadaş.bunların tamiri yok yada benim haberim yok.sonraaa : bunun işi yazılımla olacağını sanmam ses donanımı hasar görmüş olmalı.yazılım atayım derkende göçer o zaman hiç açışmaz...saygılar
  • quote:

ACABA 2 YE Mİ AYIRDIM 1'İ YOKTA ORTALIKLARDA YANİ ONU NASIL ÇIKARTIRIM VEYA 2 YE AYIRDIYSAM NASIL BİR YOLLA BU SORUN DÜZELEBİLİR burock010 kardeş bunuda hallet +rapin alasını verecem (tabi rap verme sistemi varsa burda)

Öncelikle rap sistemi yoq sonra altta senin cihazın capacity(kapasite) si kaç gözüküyor... Sen bir daha format atmayı denee.. Bak benimki 1 GB lık orda gözüküyor... Senin ki orda kaç gözüküyo? Birde formatı Low Da atmayı dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosebros -- 18 Mart 2007; 11:52:35 >

• hayır ya 483 yazıyo denedim low'u olmadı acaba 2 ye mi böldüm ya BAŞKA BİR YOL VAR MI¿¿¿
  • quote:

hayır ya 483 yazıyo denedim low'u olmadı acaba 2 ye mi böldüm ya BAŞKA BİR YOL VAR MI¿¿¿

Valla Kardeş Ben Böle bikaç kişinin mpx playerını düzelttim ama sende olmadı ben daha başka yol bilmiorum kusura bakma ama aramaya devam et belki baskası bulur oke...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.