Şimdi Ara

Bloodborne Alpha tükrçe canlı yayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Biraz sonra Bloodborne (alpha) canlı yayını yapacagım. Oyun hakkında soru ve görüşlerinizi bekliyorum. Buyrun birlikte keşfedelim oyunu...

http://www.twitch.tv/droledian27

edit: Youtube kanalımdan videoları izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/user/droledian/videos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 5 Ekim 2014; 0:02:33 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 3 Ekim 2014; 22:41:23 >
  • Dün akşam ki canlı yayını kaçıranlar için iyisiyle kötüsüyle bloodbonre alpha'nın tekrarını youtube upload ediyorum. Yapıcak daha iyi bir işiniz yoksa cipslerinizi kolalarını hazırlayın. 2 saatlik bloodborne alpha macerası birazdan burada olacak. Şimdiden iyi seyirler..
  • Üstad, her ne kadar PS sahibi olmasam da merakımdan izlemek istedim, lakin görüntü kalitesi çok çamurlu neden böyle ? Kaydettikten sonra kontrol ettiğini varsayıyorum. Çekim 720p bile değil ama gene de 480p'ye göre çok kötü gözüküyor, piksel piksel.. Kaliteli çekim sonraki oynayışlarında kaydedersen izlemek isterim gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 4 Ekim 2014; 13:59:09 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Drive_Club

Adamlar Alfa da yeni yerler keşfetmiş

Oha. Kaç saat oynamış ki buralar keşfetmiş. Neyse pazar günü alpha acılıyor. Bossu bu kez geçebilirsem bende kurcalarım daha nereler var diye. :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen adam nerden girdiyse hangi delikten artık Ama oyunda bug var ve geri çekildiği haberini okumuştum ki bu haber de onun üstüne geldi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İstanbul 31. Noterliği, Bakırköy 13. Noterliği
    Shoei X-Spirit II
    , Rain, Bmw S1000RR, Tranquility, :))
    ASUS PRIME Z370-A | INTEL Core i7-8700K 7/24 4000 MHZ 1.26v | Zotac GTX 1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB | G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3600Mhz C16 16GB (2x8GB) | NZXT S340 Elite BLACK+RED | NOCTUA NH-U12S
    MacBook Pro 2.3 GHz 256 GB SSD 8 GB Ram, iPhone 5s, PlayStation 4
    Steam, PSN, Battletag:LucasAuAn#2117, Origin, Skype: LucasAuAn, Discord: LucasAuAn#6496
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucasAuAn

Yayını kaçırdım ama youtube kanalından izledim ellerine sağlık, güzel olmuş, yalnız imkanın varsa çekim kalitesini biraz daha iyi hale getirmen lazım.

Aynı anda hem yayın yapıp hemde kayıt yaparken görüntü kötü oluyor. Ya hiç yayın yapmadan HD kayıt edicem ya da böyle olacak.
    ASUS PRIME Z370-A | INTEL Core i7-8700K 7/24 4000 MHZ 1.26v | Zotac GTX 1050 Ti OC EDITION GDDR5 4GB | G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3600Mhz C16 16GB (2x8GB) | NZXT S340 Elite BLACK+RED | NOCTUA NH-U12S
    MacBook Pro 2.3 GHz 256 GB SSD 8 GB Ram, iPhone 5s, PlayStation 4
    Steam, PSN, Battletag:LucasAuAn#2117, Origin, Skype: LucasAuAn, Discord: LucasAuAn#6496
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucasAuAn

Twitch yayınlarını daha sonra derleyip youtube a atabilirsin diye biliyorum. Emin değilim ama.

evet ama twtich turbo felan lazım galiba. Neyse bakalım. Az kaldı saat 20:00 yayın olucak. Kayıt işinide kurcalarım.
  • Yayın başladı...

edit: Unfortunately we have had to postpone the Bloodborne Alpha Test on Oct 5th due to some issues. Please wait for further announcements..

Alpayı iptal etmişler. Yeni tarih belli degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 5 Ekim 2014; 20:25:24 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.