Şimdi Ara

Google 'Ofis'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google yazin cikardigi Internet uzerinden "Excel"'den sonra simdi de Internet uzerinden "Word" u duyurdu.

    Google Spreadsheets (Excel):
    http://spreadsheets.google.com/

    Google docs (Word):
    https://docs.google.com

    MS Word veya Excel'de yaptiginiz dokumanlari burda acabilir, degistirebilir, cesitli formatlarda kaydedebilir (Bunun tersini de yapmak mumkun.), istediginiz kullanicilara gorme ve degistirme haklari verebilirsiniz.







  • Google arama motoru olmaktan cıktı tam bir internet üzerinden çalışan işletim sistemi olma yolunda hızla ilerliyor.
    ne diyelim tebrikler Google..
  • Eee bizi yıllarca windows95 mi nedir onla çalışmaya zorlayıpta hiç bir gelişme yapamadan insanları yıllarca oyalayıp duran microsoft aslında çok şeyi hakediyor.
  • elıen saglık kardesüım
  • SELAM ARKADAŞLAR,
    ASLINDA GOOGLE FİRMASI DA,İNTERNET KULLANICILARI DA BUNU HAK EDİYOR.MICROSOFT'UN ŞU ARALAR OFFICE 2007'Yİ PİYASAYA SÜRMEK ÜZERE OLDUĞUNDAN HABERİNİZ VARDIR.
    TAVSİYE ETMİYORUM OFFICA 2007'Yİ,ÖZELLİKLE RAM GÜCÜNDEN YOKSUN OLAN ARKADAŞLAR BU RPOGRAMI NETTEN İNDİRİP YÜKLEMEYİ KESİNLİKLE DENEMESİNLER.BU KADAR YILIN,BU KADAR HİZMETİN ARDINDAN BU KADAR KÖTÜ BİR PROGRAM ÇIKARAN MICROSOFT'A SİTEM EDİYORUM.GÖRSELLİK AÇISINDAN PROGRAM EPEY DEĞİŞMİŞ,YENİ ARAYÜZ DESENİZ BİR ŞEYE BENZETİLMEYE ÇALIŞILMIŞ AMA HİÇ KULLANIŞLI DEĞİL,NE NEREDE BELLİ DEĞİL VE AYRICA YAZILIMI O KADAR BERBAT KULLANMIŞLAR Kİ DAHA YİNİ XP KURULAN MAKİNELERDE BİLE HEMEN HER YERDE HATA VERMEKTEDİR.NERDEN Mİ BİLİYORUM,KÖTÜ YAZILIMINDAN BAHSETMİŞTİ,PROGRAM KURULUMUNDA ŞİFRE İSTİYOR,AMA BEN PROGRAMI ŞİFRESİZ OLARAK KURDUM,YÖNTEMİ VAR TABİİ AMA BU BENDE KALSIN.7 SAAT BOYUNCA PROGRAMIN ŞİFRESİNİ KIRMAYA UĞRAŞTIM VE AKLIMA BİRDEN BAŞKA BİR ÇÖZÜM GELDİ ONU DENEDİM BAŞARIYLA YÜKLEDİM BİLGİSAYARIMA OFFICE'İN YENİ SÜRÜMÜNÜ.HAKİKATEN HİÇ YALANIM YOK MICROSOFT İLE BİR HUSUMETİMDE YOK,AMA ÇOK KÖTÜ OLMUŞ.DAHA NASIL AÇIKLAYABİLİRİM Kİ.




  • Büyük birader belgelere de el attı.
  • Office sadece text yazmak icin kullanilmaz, o yuzden elestirirken de biraz MSe de hak vermek lazim.

    MS Office 2003 ve Open Office kullaniyorum, ve tercihim her zaman Office 2003. Office 2003'ten daha iyi calisan bir Office paketi soyleyin kullanalim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.