Giriş | |
|
|
|
29 Ekim 2006; 9:11:00
|
|
|
arkadaşlar job change gorevleri eklenmiştir hayirli olsun
|
|
29 Ekim 2006; 9:13:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: LORDFURKAN arkadaşlar job change gorevleri eklenmiştir hayirli olsun su job larında nasıl yapıldıgını anlatırmısın ayrıntılı _?_ mumkunse yada bana magical ile archers ı pm le yazarsan sevınırım
|
|
29 Ekim 2006; 9:17:02
|
|
|
okumayi bilmiyomusun yazdim arka sayfada bundan ayrıntılı bulamassın bunuda anlamıyosan o senin sorunun ingilizceden çevirince böyle oluyo daha iyisini yapacak varsa yapsin
|
|
29 Ekim 2006; 9:18:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: LORDFURKAN okumayi bilmiyomusun yazdim arka sayfada bundan ayrıntılı bulamassın bunuda anlamıyosan o senin sorunun ingilizceden çevirince böyle oluyo daha iyisini yapacak varsa yapsin saol en bastakını değiştirdiğini görmemiştim peki ben 4 gundur job gorevını yapmaya calısıyordum ... bu sölediğin 7 dk olayı abartılı olarak gecti tekrar görev alabılırmıyım bılıyormusun ?
|
|
29 Ekim 2006; 11:05:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: bykihl quote:
Orjinalden alıntı: LORDFURKAN okumayi bilmiyomusun yazdim arka sayfada bundan ayrıntılı bulamassın bunuda anlamıyosan o senin sorunun ingilizceden çevirince böyle oluyo daha iyisini yapacak varsa yapsin saol en bastakını değiştirdiğini görmemiştim peki ben 4 gundur job gorevını yapmaya calısıyordum ... bu sölediğin 7 dk olayı abartılı olarak gecti tekrar görev alabılırmıyım bılıyormusun ? HİÇ KAÇİRMADİMGİM İÇİN BİLMİYORUM AMA YAPANİLMEN GEREK BAŞKA TÜRLÜ OLMAS
|
|
29 Ekim 2006; 12:40:22
|
|
|
AzagThoth sen hangi serverdesin bende geliim oraya yeni başlıcam
|
|
|
29 Ekim 2006; 18:04:00
|
|
|
arkadaşlar ben yeni baslıyom ama ilk basda str vermeyince cok yavas lvl ve cok az dmg oluyor lvl 15 de bu görevleri nasıl yapıcam ? str versem 15 de sıfırlanıyomu? sıfırlanıyosa para ne kdr ister 15 de?
|
|
|
29 Ekim 2006; 19:48:57
|
|
|
lvl 83 bow jester'ım, nick Skyel, Guild: Redrum (Envy'ye geçebilirim) server: aibatt yardım isteyen arkadaşlar oyun içinde eklesinler beni, whisper'lara cevap vermiyorum
Nick : Skyel - lvl 83 bow jester Guild : Envy Server : Aibatt ------------------------------------------- Nick : EmergencyRescue - lvl 79 Dex BillPoster (maxed buffs) Guild : Freelancers Server : Aibatt
|
|
|
|
|
30 Ekim 2006; 11:52:46
|
|
|
ark lar sonrada statlar sıfırlana biliyomu? söleyin ona göre mage istiyom ama ilk basta str vermeden lvl gecilmiyo
|
|
|
30 Ekim 2006; 12:43:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: un4saken lvl 83 bow jester'ım, nick Skyel, Guild: Redrum (Envy'ye geçebilirim) server: aibatt yardım isteyen arkadaşlar oyun içinde eklesinler beni, whisper'lara cevap vermiyorum wow jaster ha gusel statlar sadece lvl 15 de resetlenir başka türlü olmas olur ama 20 dolarini alirlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 30 Ekim 2006; 12:44:33 >
|
|
31 Ekim 2006; 16:21:29
|
|
|
up up up
|
|
2 Kasım 2006; 13:33:00
|
|
|
arkadaşlar yeni partch gelmiştir fakat bu pislik ttnet yüzünden işlem zamanı aşıldı hatasını görüyoruz ttneti beklememiz gerek malesef edit:arkadaşlar birçok kez yeniden dene diyerek sorunu aşabildim ama daha 4 de bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 2 Kasım 2006; 13:36:43 >
|
|
2 Kasım 2006; 16:17:08
|
|
|
ya ben launcher ı çalıştırdım 666 yazıyo o kadar patch olur mu ya bunun başka yolu yokmu
|
emre36
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
2 Kasım 2006; 19:19:55
|
|
|
yeni gelen pacth en k1sa yolu flashget ben onla 2 dakkada indirdim yalan solemiom :D
|
|
|
|
|
2 Kasım 2006; 22:15:52
|
|
|
nerden indirdin patch i kendi zımbırtısı 2kb/sn yle çekiyo ve sürekli bağalntı sıfırlandı diyo kafayı yicem
|
|
|
3 Kasım 2006; 12:40:06
|
| | | |