Şimdi Ara

PSN Kısa Süreliğine Çöktü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        Geçtiğimiz dakikalarda PSN, "(NW-31456-9) Bütün online servisler kapalıdır" hatası ile karşı karşıya kaldı. Bu hata sebebi ile PSN'e bir süre bağlanılamadı.
     
         Reddit ve NeoGaf'ta yeni bir hack saldırısı olarak tartışmalar sürdüğü sırada sorunlar giderildi ve PSN tüm kullanıcılar için yeniden aktif oldu. Bu hatanın sebebi teknik hata mı, yoksa bir hack saldırısı mı olduğu henüz bilinmiyor. Büyük ihtimal Sony'nin PSN üzerinde yaptığı bir çalışma sonucunda ortaya çıkan hata da olabilir. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yok.
     
        Eğer şu an böyle bir hatayla karşı karşıya kaldıysanız hatanın düzeldiğini sizlere belirtelim.








  • 3 - 4 güne bir gidiyor zaten yeni birşey değil

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Parasıyla rezil olmak bu olsa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox live 'i Ps4 kedirin de kurtulalım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem psn, birde üstüne %50 zam yaptılar.
  • forever xbox zaaaaa xD
  • ps4 ü sattim kafam rahat

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox'ın önde olduğu bur konu, Xbox live 10 değil 100 basar psn'e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paso gidiyor zaten  Bir de utanmadan zam yapıyorlar..Plus ile verilen oyunlar da rezalet,ödediğimiz paraya göre çok kötü hizmet veriyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hack saldırısı değil beddua saldırısı bu.
    %50 zamın üzerine o kadar beddua aldı ki dayanamadı çöktü.
  • Ulan parasi ile rezil olan varsa oda daha pahaliya daha dusuk donanimli skype ve tv izleme amacli yaratilmis oyun konsolu adi altinda Xbox One almaktir. Psn tabi sorunlar yasayacak psn'deki yogunlugun yarisi yok Xbox Live'da.

    Xbox 360 herkes korsan kullaniyor live zaten yok, Xbox One satmis 5 milyon neyin kafasindasiniz siz az alkol icin hayret birsey. Suraya yorum yazanlarin 1-2 tanesi haric iki konsolada sahip olmadigi acikca belli. Kendi elinizle kendinizi ele veriyorsunuz.

    Cekememezliginiz bu Xbox markasi piyasada cekildiginde bitecektir. Ayni dogudaki kurtler gibisiniz capulcular toplanmis devlet kurmaya calisiyor ya orada, sizde 3-5 capulcu toplanmis Nintendo ve Playstation efsanesi gibi olmaya calisiyorsunuz. Kim ile Microsoft ile. Microsoft ile anca rezil olursunuz vezir degil. Bos beles kafalar...
  • Adam olayı nereden nereye getirmiş ya. Şaka gibi.

    quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ulan parasi ile rezil olan varsa oda daha pahaliya daha dusuk donanimli skype ve tv izleme amacli yaratilmis oyun konsolu adi altinda Xbox One almaktir. Psn tabi sorunlar yasayacak psn'deki yogunlugun yarisi yok Xbox Live'da.<br><br>Xbox 360 herkes korsan kullaniyor live zaten yok, Xbox One satmis 5 milyon neyin kafasindasiniz siz az alkol icin hayret birsey. Suraya yorum yazanlarin 1-2 tanesi haric iki konsolada sahip olmadigi acikca belli. Kendi elinizle kendinizi ele veriyorsunuz.<br><br>Cekememezliginiz bu Xbox markasi piyasada cekildiginde bitecektir. Ayni dogudaki kurtler gibisiniz capulcular toplanmis devlet kurmaya calisiyor ya orada, sizde 3-5 capulcu toplanmis Nintendo ve Playstation efsanesi gibi olmaya calisiyorsunuz. Kim ile Microsoft ile. Microsoft ile anca rezil olursunuz vezir degil. Bos beles kafalar...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Maximus

    Parasıyla rezil olmak bu olsa gerek.


    parasıyla rezil olmak, oyunları 1080p çalıştıran konsol yerine eski nesil gibi 720p de çalışan konsola + 200 TL bayılmaktır. Pes 2015 i bile 720p açan konsoldan ne beklersin ki? yazık la Ps4 12 milyon sınırına dayanmış, elinizdeki uydu alıcı 5 milyonu daha yeni geçti :))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • online oynamak için ps + a para öde çöksün bide %50 zam soyguncu herifler...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla kavga etmeyi seviyorsunuz en iyisi wii u diyip kaçıyorum biraz daha alevlenir belki görüşürüz.
  • Yahu iyi ki bir zam geldi Xbox one sahiplerine gün doğdu, oyunsal ve sistemsel bazda ezilmişken, işlerine yaradı bu haberler. Evet biz ps4 sahipleride bu habere çok sinirlendik ama us psn diye bir olay var, kalıcı kardeşlik var, elinde sonunda tr psn kullanmayız olur biter. Ama siz her çıkan oyunu 720p yaaaa, bu ex oyun bizde neden yokkkk, nerede bu türkçe oyunlar diye dönüp durursunuz. Parası ile rezil olmak isteyen Xbox one alır açık net. Ha evet bir tek online alt yapınız güzel ama ben çıkan ex oyun ve tr bazlı oyunlarada bakarım.

    Daha fazla para verip aynı oyunu daha düşük çözünürlük ile oynamak mantıklıysa kalsın. Microsoft'ta parayı sever oda yakında rakibine bakık tr bazlı üyeliklere zam yaparsa ağlama duvarında görürüm sizi.

    Bu habere gelirsek şu sony bir türlü online alt yapısını düzeltemede rakibi zaten yerlerde. Daha iyi online hizmet vermek çokmu zor anlamakta zorluk çekiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atam1881-1938

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Sir Maximus<br><br>Parasıyla rezil olmak bu olsa gerek.</blockquote><br><br>parasıyla rezil olmak, oyunları 1080p çalıştıran konsol yerine eski nesil gibi 720p de çalışan konsola + 200 TL bayılmaktır. Pes 2015 i bile 720p açan konsoldan ne beklersin ki? yazık la Ps4 12 milyon sınırına dayanmış, elinizdeki uydu alıcı 5 milyonu daha yeni geçti :))


    Öncelikle pes in 720p çalışıp çalışmayacağı belli değil.İkincisi senin fifaya verdiğin 210tl ben o parayla fifa 2015+ metro 2033 ve last lightnin olduğu paketi 230tl ye alıyorum şimdi düşün bakalım kim kazık yiyiyor.
  • Can sıkmaya başladı bu çökmeler artık, iki maç yapacaktım bağlanamadım psne.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sony hala böyle durumlarda karşıyorlar xbox live kıskanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo'nun b**tan altyapısı olduğu halde hiç çöktüğünü nintendo network'ün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.