Şimdi Ara

iPhone 6'sı Bükülen Oldumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baştan belirteyim iPhone kullanıcısı değilim,
    ablam iPhone 6 düşünüyor bu konuyu biraz araştırmak istedim..medyada gümbür gümbür bükülme haberleri yaplıyor hatta benm zenfone bile test edilmiş o derecehttp://instagram.com/p/tacCaYnUHO/

    Merak ettiğim, kişiselve günlük kullanım esnasında, bükülme sorunu yaşayan oldumu, teli sürekli cebinde tutan var oturp kalkan, varmı aranızda deneyimlerinizi paylaşabilirmisinz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 2 Ekim 2014; 9:27:36 >



  • 92 kiloyum ve cebime taşıyorum, her gün istanbul'da mekik dokur gibi tur atıyorum. Benim cebimde bir şey olmuyorsa bayanın kullanımında bükülme gibi bir durum imkanlar dahilinde değil.


    Ses açma kapama tuşunun orada içerideki boşluk yere ancak özellikle çok kuvvet uygulandığında bükülme olur, onun dışında yok öyle bir şey.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasık biti -- 2 Ekim 2014; 14:31:40 >
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Bükülüyor arkadaşım aklın sıra laf mı soktun.Telefonu bükülen korkudan başlık açamaz bu forumda beklemeyin boşuna bükülmesi normal iphone kalitesi kırılmıyor işte yazan adamlar var bu forumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne çirkefleşmiş forumdakiler, düzgünce bir soru sordum neyin derdindesiniz anlamadımki.@Kasık biti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 2 Ekim 2014; 10:58:26 >
  • 6+ için değilmiydi bu bükülme muhabbeti?
  • Bunlar fanboy iPhone alcaz diye 2 haftadır buradayım adamı hayattan soğuttular.Insan kendine şükrediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sanmıyorum. DH'de takılan normal kullanıcı kitlesini düşünürsek bükülen bir cihaz olsa sahibi hiç beklemez hemen konuyu açardı. Benim tahminim bu problem üretimin ilk aşamalarında üretilen cihazlarda baş gösterdi. Apple büyük ihtimalle bu sorunu giderecek ya da azaltacak tedbiri yeni ürettiği cihazlara uyguluyordur. Türkiye'ye gelen cihazların Apple 10 milyonlarca cihaz sattıktan sonra üretildiğini düşünürsek Türkiye'deki cihazlarda bükülme problemine kolay kolay rastlanacağını sanmıyorum.
  • videolar büküldüğünü kanıtlamış. daha ne konu açıyorsunuz. bükülüyor. çok dikkatli kullanırsan sorun olmaz.
  • Valla yorumların haline acıdım. 2005'ten beri üyesi olduğum forumun düştüğü hale bak.
    Adam ne güzel soru sormuş. Bizzat kullanıcıların kendisinden samimi ve gerçekçi yorum bekliyor, siz bükülüyor kardeş alma diyorsunuz.
    Bu forumda kullanıcı incelemeleri boşuna yapılmıyor, forumun amacı bu, yoksa televizyonu telefonu satıcılar da anlatıyor, internet sitelerinden de bilgi alınabiliyor, kullanım kitapçığında da yazıyor özellikleri.

    Konuya cevabım şu; iPhone 5 de bükülüyordu, ancak 2 sene kullandım, hiçbir problem yok. Normal kullanıcının normal kullanım ile bükebilmesi zor, lakin bükülse bile Apple değişim yapıyor.
    Dolayısıyla bükülme problemi nedeniyle almamazlık yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
  • Vatandaş bükülüp bükülmediğini sormuyor.Aranızda normal kullanımda telefonu Bükülen var mı diyor.Siz çıkmış bükülüyor zaten diyorsunuz.Edebiyat Dersini nasıl geçtiniz ?
  • 6+ kullaniyorum bir sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

    Ben sanmıyorum. DH'de takılan normal kullanıcı kitlesini düşünürsek bükülen bir cihaz olsa sahibi hiç beklemez hemen konuyu açardı. Benim tahminim bu problem üretimin ilk aşamalarında üretilen cihazlarda baş gösterdi. Apple büyük ihtimalle bu sorunu giderecek ya da azaltacak tedbiri yeni ürettiği cihazlara uyguluyordur. Türkiye'ye gelen cihazların Apple 10 milyonlarca cihaz sattıktan sonra üretildiğini düşünürsek Türkiye'deki cihazlarda bükülme problemine kolay kolay rastlanacağını sanmıyorum.

    Böyle bir şey olsa, yani cihazda değişikliğe gidilse daha öncesinde üretilen milyonlarca cihazın geri çağırılması, değiştirilmesi gerekiyor.
    Kalınlık artması, genişlik artması, ek bir parça konulması, belki de cihazın donanım yerleşiminin değişmesi, telefonun materyalinin yani alaşım yüzdesinin değişmesi, ağırlığının değişmesi gibi durumlar meydana gelebilir.
    Apple bunu ancak bir sonraki telefonda yaparsa yapar. Ki onu bile yapmayabilir.
    Bükülen telefonları yenisi ile değiştirme yoluna gidiyorlar şuanda. Toplasan şuana kadar satılan telefonların %1'inden bile daha azı bükülmüştür.
    Onu da cihazın bükülmesi haberinden kendine pay çıkarmak isteyenler ve bükülme incelemesi yapan kişiler beceriyorlar. Normal kullanımda bükülme yaşayan kişiler muhtemelen %0,1'in kat kat altındadır.
  • Bence bukulmez normal kullanimda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece son iPhone bükücü bükebilir
  • bükülen olursa ss atsın gerçek resimler görelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arasira

    Sadece son iPhone bükücü bükebilir

  • bükmeye çalışmazsan bükülmüyor
  • Evet iPhone 6'sı bükülen var.
    Konudaki en beğenilen mesajın sahibi olarak ben ve o mesajda "bükülse bile Apple değişim yapıyor" diyen ben, bugün Zorlu Center Apple Store'da arkadaşımın çıktığı gün yine Zorlu'dan aldığı bükülen iPhone 6'sını değiştiremeyip büyük hayal kırıklığı yaşadık.
    x TL + kdv ile yaklaşık 850 TL'ye ücretli değişim önerdiler sağolsunlar.
    İlerleyen zamanlarda fotoğraflarıyla birlikte bir konu açmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıyorum ve durup dururken bükülecek bir cihaz değil. Millette para çok alıp eliyle büküyor yada 50-60 kg luk kocaman poposuyla üstüne oturuyor haliyle cihazında saklanacak müsait mevzisi olmadığı için bükülüyor mevzu bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.