Şimdi Ara

TTnet'ten 550 Liralık Fatura !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün internet faturamı ödemek için Ttnet bayisine gittim. Ve borcumun 550 TL olduğunu gördüm. Ekrana baktığımda ise, haciz takibi mi haciz işlemi mi ney bir şey yazıyordu. En merak ettiğim nokta şu. Ben Balıkesir'de yaşıyorum fakat bu dava mı neyse artık Hatay adliyesinden açılmış. Çalışan bayan sorduğum sorulara cevap vermeyip "Ttnet şubesine değil, Türk Telekom'a gidip öğrenebilirsiniz." dedi.

Her neyse eve geldim. Tek şifre'den ödenmemiş faturam var mı diye baktım fakat hiç ödenmemiş faturamda yoktu. En yakın zamanda Türk Telekom'a gidip durumu sorgulayacağım.

Aylık 49 tl internet + 17 tl telefon faturası ödüyorum. Başına böyle bir şey gelen varmı ?

• Allah Allah hemen telekom müdürlüğune gidip bilgi alsaydiniz belkide yanlışlik yaptilar yada yanlis birinin bilgisini soyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Allah Allah hemen telekom müdürlüğune gidip bilgi alsaydiniz belkide yanlışlik yaptilar yada yanlis birinin bilgisini soyledi.

Valla hocam hat annemin uzerine. Ekrana baktigimda annemin kimlik numarasi filanda yaziyordu ilginc.

Turk telekom'a da mesai çıkışı oldugu icin gidemedim.

• Bir yanlışlık vardır isim benzerliği olabilir veya farklı birşey. 3 ay geciktirince bile aramaya başlıyolar 550 tl de evi basarlar :) inşallah hallolur

• quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Bir yanlışlık vardır isim benzerliği olabilir veya farklı birşey. 3 ay geciktirince bile aramaya başlıyolar 550 tl de evi basarlar :) inşallah hallolur

Valla bende isim benzerligidir diye dusundumde kimlik numarasi yazmasida beni şaşırtti. İnsallah bir yanlislik vardir

• playstore'dan tekşifre hesabınızla oyun parası g-cash satın alınmış olabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_98289838/f_//tm.htm#98289838
  • Eylül ayına ait faturam 49 tl +play storeden 60 tl 12 taksit ile almış olduğum oyun dahil 54 tl gelmesi gerekirken 92 tl gibi bir fatura ile karşı karşıyayım işin ilginc yanı faturamda oyun ücreti 6 x 43 tl olarak görünüyor faturamda 43 tl gibi bir ücret yanımıştır halbuki ben oyunu 12 taksit ile aldim ve 60 tl ye aldım ttnet yine yaptı yapacağını hata üstüne hata yapıyorlar ve burnundan kıl aldırmıyor adeta !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ne oldu bi sonuc varmı lütfen bakın
  • Büyük ihtimalle dolandırma yöntemidir.Tc no isim ve soyadı ele geçirip başkası adına abone olunmuştur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 26 Ocak 2015; 16:02:00 >
  • 550 TL ohaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.