Şimdi Ara

Kimse yardım etmiyor :/ yardım lütfen :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 3.konu açısım kimse yardım etmiyor neden ? 12.sınıfım ygs lys için kaynak almam lazım ama ne alıcam bilmiyorum kimsede yardım etmiyor.Final dershanesine gidiyorum mat ve geometrim çok kötü final kaynaklarını çözemiyorum onun için antremanlarla matematik 1 aldım çözdüm geometri için bulamadım tavsiye arıyorum kimse yardımcı olmuyor :(((

    Aşağıdaki kaynaklarda önerilerinizi bekliyorum lütfen yardım edin.

    Matematik temelim çok kötü; Onun için ant mat 1 aldım çözdüm sonra okyanus yayıncılık 40 seansta matematik almayı düşünüyorum sonra finali çözmeye başlıyacağım.
    Geometri temelimde hiç yok;Onun için kolay bir anlatımlı kitap arıyorum temelimi atsın diye sonra birey A ve B çözmeyi düşünüyorum.
    Cografya;1-2 konu hariç diğerlerini yapıyorum finalin kaynaklarını çözücem ek olarak soru bankası fem kitabını almayı düşünüyorum.
    Tarih;En iyi dersim diyebilirim merakımda var finalin kitabını çözücem sonra bir tane soru bankası alıcam sizden öneri bekliyorum.
    Türkçe;finalin kitabını bitircem ve ek olarak lys zambak edebiyat kitabını aldım.
    Biyoloji;tm öğrencisiyim ama ygs de biyoloji yapmayı düşünüyorum ygs konu anlatımlı soru bankası almayı düşünüyorum ama karar veremedim.
    Kimya;kimya içinde konu anlatımlı soru bankası almayı düşünüyorum yine karar veremedim.
    Fizik;fiziğim hiç yok ama yine 3-4 soru yaparım diye kolay bir kitap almayı düşünüyorum ama onada karar veremedim.

    Arkadaşlar lütfen yardımcı olun özellikle mat kimya biyoloji fizik ve geometri konusunda yazdığım kaynaklarla ilgili düşüncelerinizi ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Biliyorum çalışmaya çok geç başladım ama yapcak birşey yok. SİZDEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi og loc123 -- 1 Ekim 2014; 13:42:45 >











  • mat ve geometri için antrenmanlarla serisini veya karekök mps 1-2-.. serisini öneririm.
    fizik için finalin kolay fizik iyi diyorlardı ?
  • temel oluşturmak için çözüm yayınları bence iyi finale oranla çünkü final bi iki testten sonra uçuyor temel yoksa olmaz ama dediğim gibi temel için çözüm derim ben bide ara sınıf esen de iyidir çünkü bi örnek verir onunla ilgili soruları sıralar değişik olsabile çok değiştirmez benim tavsiyem bu simetri setide iyidir bence 3 kitap zaten temelden alır benim önerilerim bunlar başarılar dilerim inşALLAH yararlı olmuşumdur :)))))))))))))))))))))
  • Dershanedeki hocalarina sorsan? Onlar daha iyi tavsiye verirler muhtemelen...

    Ama Mat icin Guvender YGS ile baslayabilirsin sanirim Ant Mat bittikten sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik için Karekök 0 matemetik kitabı var temeli olmayanlar için onu öneriyo çoğu kişi
    Geometri için Birey A ve B'den önce Güvender Kolay Geometri'yi çözebilirsin.
    Tarih'te şimdiye kadar fem beyaz kitap kavram ve karekök çözdüm hepsi iyi ama beni en çok zorlayan sorular karekök'ün sorularıydı seçim sana önerim de o olur ama diğer kitapları alırsan da pişman olmazsın.

    Fbk için ben de öneri arıyorum hala bulamadım dershanede fen derslerinin başlamasını bekliyim dedim o da başlamadı bi türlü Konuyu takibe alayım belki öneren biri çıkar
  • Sağolun arkadaşlar önerileriniz için bide en uygun kitapları nerden alabilirim çünkü çok kitap alıcağım hangi kırtasiye daha ucuz yada hangi site daha ucuza kitap satıyor onları söyleyebilirmisiniz.
  • İşlerde en ucuzdur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.