Şimdi Ara

Satılık PS3 120GB+Guitar Hero Set+Move Set+Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Play Station 3: Fat Kasa orjinali 40 GB'dır. 120 GB hard disk takılmıştır. İlk günkü gibi temizdir. Sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Kırılmamıştır, orjinal hali korunmuştur.

    Kollar: 2 adet. 1 adet orjinal Dual Shock (Resimde görüleceği üzere sol stickde ufak bir açılma vardır, yapıştırılarak sorun giderilebilir. Oynanışta herhangi bir sorun yoktur.) 1 adet orjinal PS3 Kol.

    Guitar Hero Set: Bateri, Gitar ve Mikrofon'dan oluşan komple set. Temizdir ve herhangi bir sorunu yoktur. Sorunsuz şekilde çalışmaktadır.

    Move Set: 2 adet move kolu ve eye camera. Temizdir ve herhangi bir sorunu yoktur. Sorunsuz şekilde çalışmaktadır.

    Oyunlar: Fifa11, NBA2K13, Sports Champions, Guitar Hero 5, Guitar Hero World Tour, Uncharted 3, Red Dead Redemption.

    Notlar: Oyunlar ve move set kutuludur. Play Station ve Guitar Hero setin kutusu bulunmaktadır. İstanbul içinde hafta sonları anadolu yakasında elden teslim edilebilir. Hafta içi saat 20.00'den sonra Ataşehir yakınlarında elden teslim edilebilir. İstanbul dışına önce ödeme alındıktan sonra sağlam bir şekilde paketlenip kargo ile gönderilir. Dileyene Gittigidiyor'dan %10 fiyat farkı koyarak satış açabilirim.

    Fiyat: 875 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Satılık PS3 120GB+Guitar Hero Set+Move Set+Oyunlar Satılık PS3 120GB+Guitar Hero Set+Move Set+Oyunlar Satılık PS3 120GB+Guitar Hero Set+Move Set+Oyunlar Satılık PS3 120GB+Guitar Hero Set+Move Set+Oyunlar Satılık PS3 120GB+Guitar Hero Set+Move Set+Oyunlar Satılık PS3 120GB+Guitar Hero Set+Move Set+Oyunlar Satılık PS3 120GB+Guitar Hero Set+Move Set+Oyunlar Satılık PS3 120GB+Guitar Hero Set+Move Set+Oyunlar Satılık PS3 120GB+Guitar Hero Set+Move Set+Oyunlar



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.